Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Puolikorkeat‪» Kalvolliset‪» Miesten‪» Hanwag Banks SF Extra GTX Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 18.9.2022
Yleisarvosana
Edelliset samanlaiset olivat 10 vuotta käytössä. Ja tietenkin enne Kroatiaan lähtöä toisen kengän pohja katkesi. Sitten piti löytää uudet ja Varusteesta löytyi. Uudet jalassa koneeseen, jotta niihin tulisi vähän tuntumaa. Ja sitten Biokovon rinteille vaeltamaan, siellä on haasteita jokaiselle. Kengät toimivat hienosti, pohja pitää ja kenkä tukee nilkkaa pahoissakin paikoissa. Kun vielä saisi paksummat nauhat, ei tarvitsisi tehdä kaksoissolmuja....
Julien G. 14.9.2022
Yleisarvosana
Nämä ovat uudet suosikkisaappaani. Hanwagin SF Extra -viimeinen on todella hyvä leveämmille jaloille. Ne ovat myös yllättävän kevyempiä kuin odotat.
Arto P. 25.8.2022
Yleisarvosana
Toimineet sateella ja ovat nahkakengiksi kevyet. Jalkaani sopii leveä lesti.
Anonyymi 12.8.2022
Yleisarvosana
Erinomainen käyttömukavuus, istuu hyvin leveälestiseen jalkaan ja on mukavat kävellä vaikka kadulla kävelylenkkiä. Eivät hierrä eivätkä purista.
Anonyymi 18.5.2022
Yleisarvosana
okei
mag...@...fi 1.3.2022
Yleisarvosana
Kengät istuvat heti eikä alku hiertymiä tullut. Aluksi jalat puutuivat, mutta kun kengät muotoutuivat jalkaan ja askel mulmaan tottui istuvat täydellisesti. Pohjat on perus ulkoiluun hyvät ja joustavat.
MICHAEL G. 30.12.2021
Yleisarvosana
Viimeiset 4 paria saappaani ovat olleet Merrell Moab 2 -saappaat. Ne ovat olleet erittäin mukavia ja kevyitä (2x400gm). Ainoa (suuri) ongelma on, että ne kaikki alkoivat vuotaa 6-9 kuukauden kuluttua. (Viimeiset 2 paria olivat Merrellin vaihtoja - hyvä asiakaspalvelu.) Nyt olen kuitenkin päättänyt etsiä kestävämpiä kevyitä kävelysaappaat. Tästä syystä valitsin lopulta Hanwagin saappaat. Olin järkyttynyt kaikista erinomaisista arvosteluista. Toistaiseksi olen käyttänyt niitä kahdella lyhyellä kävelyllä (1 tunti kumpikin). Ne ovat erittäin mukavia. 2x600g paino on hyvä. Minulla on toisessa jalassa nilkka ja toisessa kuoleva maissi, mutta saappaiden leveämpi istuvuus varpaiden ympärillä antaa runsaasti tilaa epämuodostuneille jaloilleni! Käytän saappaitani ulkoiluttaessani kahta koiraamme teillä, nurmipoluilla ja mutaisilla poluilla, ja joskus pidempiä kävelylenkkejä Ranskan keskimassion kukkuloilla. Toistaiseksi olen erittäin tyytyväinen Hanweg-saappiini. Jäämme odottamaan ja katsomaan vedenpitävyyttä. Pyydä minulta uusi päivitys vuoden kuluttua. Terveisin Mike G
Juha L. 29.9.2021
Yleisarvosana
Melko hyvin rullaava jalkine, koko leveän lestin myötä sopiva
Anonyymi 19.5.2021
Yleisarvosana