Lajit» Matkustus» Hygienia» Kasvomaskit» Buff Suodatinmaski Solid Black»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Harri G. kirjoitti 31.12.2020:
Yleisarvosana
Ehdottomasti mukavin maski mitä joutunut käyttämään. Ollut käytössä noin 400tuntia ja suodattintaskun liimakohdat rupeavat irtoilemaan pesukoneessa pestäessä noin neljännen pesukerran jälkeen.
Ka Leung L. 12.12.2020:
Yleisarvosana
Lauri M. kirjoitti 10.12.2020:
Yleisarvosana
Asiallinen ja mukava pään taakse menevä maski. Helppo pitää kaulalla ja vetää tarvittaessa naaman päälle. Suodattimien vaihto on vähän kömpelöä, mutta siihen tottuu. Suosittelen ostamaan 30x suodattimen lisäpakkauksen samalla.
Ville K. kirjoitti 16.11.2020:
Yleisarvosana
Niskaremmi on kyllä aavistuksen tiukka, siinä saisi olla muutama sentti säätövaraa. Kevyt maski, vähäinen hengitysvastus.
Marika K. kirjoitti 15.11.2020:
Yleisarvosana
Yhden kerran käyttökokemuksella kertakäyttöinen suodatin oli helppo saada paikoilleen (ainakin helpompi kuin toisen valmistajan maskissa) ja välillä hengästyessäkin sai kohtuullisen hyvin hengitettyä ilmaa maskin läpi. Maskin käytettävyyttä lisäisi, jos sen voisi keittää, 60 pyykkikoppa ei täyty kovin nopeasti sinkkutaloudessa. Muutaman näitä voisin tilata siksi lisääkin. Lisäksi ulkoasu tyylikäs ja maski pysyi hyvin paikoillaan. Pään taakse kiinnitys hyvä, ei ainakaan paina korvia.
Hanne R. kirjoitti 29.10.2020:
Yleisarvosana
Maski istuu hyvin naamaan. Hengiteltäessä sisempi kangas meinaa olla suussa. Ensimmäisellä käytöllä suodatin meinasi olla rypyssä, mutta seuraavalla osasin sen laittaa. Tyylikäs. Käytän budolajissa ja kiipeilyssä.
Antti M. kirjoitti 25.10.2020:
Yleisarvosana
Toimii
Markus S. kirjoitti 28.9.2020:
Yleisarvosana
Erittäin hyvin istuva ja laadukkaan oloinen laitos. Buff osaa joustavat kankaat, jotka eivät hiosta, tämäkään ei ole poikkeus. Paperiset filtterit hieman haastavia asentaa, mutta suosittelen kyllä muillekin.
Jonas H. 19.9.2020:
Yleisarvosana
Turo L. kirjoitti 13.9.2020:
Yleisarvosana
Hyvältä tuntuva maski. Mukavan oloinen materiaali ja kätevä vaihtosuodatin.
Jari K. kirjoitti 8.9.2020:
Yleisarvosana
Ihan hemmetin hyvä hengitys maski. Tämän läpi pystyy jopa hengittämään.
Nimimerkki Harsten kirjoitti 21.10.2020:
Alaremmi tuntuu hieman kireähköltä ääripituudessa heteromiehelle ja yläremmillä kiristämällä saa kasvon pysymään napakasti kasvoilla ilman että maski valuisi alaspäin puhuessa. Silmälasit höyrystyy tässäkin maskissa mutta pienellä lasien asettelulla senkin saa korjattua. Hieman hintava mutta menee toinenkin maski tilaukseen