Lajit‪» Matkustus‪» Hygienia‪» Kasvomaskit‪» Buff Suodatinmaski Solid Black‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tero L. 26.10.2021
Yleisarvosana
Todella hyvät maski, kun saa laitettua lenkit pään ympäri eikä tarvi korvia venytellä ja pysyy varmasti päässä. Erilliset suodattimen ovat myös todella hyvä juttu vaikka niiden asennus on aluksi vähän vaikeaa. Mutta muutaman kerran jälkeen senkin onnistuu jo helposti.
Marie P. 29.9.2021
Yleisarvosana
Harri G. 31.12.2020
Yleisarvosana
Ehdottomasti mukavin maski mitä joutunut käyttämään. Ollut käytössä noin 400tuntia ja suodattintaskun liimakohdat rupeavat irtoilemaan pesukoneessa pestäessä noin neljännen pesukerran jälkeen.
Anonyymi 12.12.2020
Yleisarvosana
Lauri M. 10.12.2020
Yleisarvosana
Asiallinen ja mukava pään taakse menevä maski. Helppo pitää kaulalla ja vetää tarvittaessa naaman päälle. Suodattimien vaihto on vähän kömpelöä, mutta siihen tottuu. Suosittelen ostamaan 30x suodattimen lisäpakkauksen samalla.
Ville K. 16.11.2020
Yleisarvosana
Niskaremmi on kyllä aavistuksen tiukka, siinä saisi olla muutama sentti säätövaraa. Kevyt maski, vähäinen hengitysvastus.
Marika K. 15.11.2020
Yleisarvosana
Yhden kerran käyttökokemuksella kertakäyttöinen suodatin oli helppo saada paikoilleen (ainakin helpompi kuin toisen valmistajan maskissa) ja välillä hengästyessäkin sai kohtuullisen hyvin hengitettyä ilmaa maskin läpi. Maskin käytettävyyttä lisäisi, jos sen voisi keittää, 60 pyykkikoppa ei täyty kovin nopeasti sinkkutaloudessa. Muutaman näitä voisin tilata siksi lisääkin. Lisäksi ulkoasu tyylikäs ja maski pysyi hyvin paikoillaan. Pään taakse kiinnitys hyvä, ei ainakaan paina korvia.
Hanne R. 29.10.2020
Yleisarvosana
Maski istuu hyvin naamaan. Hengiteltäessä sisempi kangas meinaa olla suussa. Ensimmäisellä käytöllä suodatin meinasi olla rypyssä, mutta seuraavalla osasin sen laittaa. Tyylikäs. Käytän budolajissa ja kiipeilyssä.
Antti M. 25.10.2020
Yleisarvosana
Toimii
Markus S. 28.9.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvin istuva ja laadukkaan oloinen laitos. Buff osaa joustavat kankaat, jotka eivät hiosta, tämäkään ei ole poikkeus. Paperiset filtterit hieman haastavia asentaa, mutta suosittelen kyllä muillekin.
Jonas H. 19.9.2020
Yleisarvosana
Turo L. 13.9.2020
Yleisarvosana
Hyvältä tuntuva maski. Mukavan oloinen materiaali ja kätevä vaihtosuodatin.
Jari K. 8.9.2020
Yleisarvosana
Ihan hemmetin hyvä hengitys maski. Tämän läpi pystyy jopa hengittämään.
Nimimerkki Harsten 21.10.2020
Alaremmi tuntuu hieman kireähköltä ääripituudessa heteromiehelle ja yläremmillä kiristämällä saa kasvon pysymään napakasti kasvoilla ilman että maski valuisi alaspäin puhuessa. Silmälasit höyrystyy tässäkin maskissa mutta pienellä lasien asettelulla senkin saa korjattua. Hieman hintava mutta menee toinenkin maski tilaukseen