Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Housut‪» Kuorihousut‪» Miesten‪» RAB Kinetic 2.0 Pants Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.12.2023
Yleisarvosana
Hyvällä veden pitävyydellä varustetut housut. Ei mitään ylimääräistä, joka on hyvä asia. Pienet heijastavat yksityiskohdat lisäävät turvallisuutta pimeällä liikuttaessa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.4.2022
Yleisarvosana
Menee pieneen tilaan, näppärä vaelluksella
Tuomas K. vahvistettu ostaja, 2.2.2022
Yleisarvosana
Liikkuvat hyvin ja istuvat liki. Pitävät tuulta ja vettä kuten pitää, mutta ovat jostain syystä kylmän tuntuiset. Puuvillahousuissa oli lämpimämpi vaeltaa jopa tuulessa, vanhan Umbron tuulipuvun housuilla samoin. Vyötärön silikoniraidoissa on jämäkkä pito ainakin uutena ja vyötärönauha on näppärä säätää ja piilottaa. Hyvät sadehousut, jotka eivät oksiin takerru, mutta pitää muistaa lämpimät kalsarit.
Aki S. vahvistettu ostaja, 11.1.2022
Yleisarvosana
Erittäin toimivat kuoret. Ei mitään ylimääräistä, mutta kaikki tarvittava. Hinta/laatu kohtaa!
Nimimerkki KooTee 18.12.2021
Mukavat ja siistit päällä. Pitävät hyvin kohtuullista sadetta ja tuulta, mutta eivät juuri eristä kylmää. Vanhan tuulipuvun housut ovat lämpimämmät löysemmän istuvuuden ansiosta. Kolme silikoniraitaa tekevät vyötäröstä tosi jämäkän, katsotaan miten ajan kanssa käy - pukiessa välillä hankalat, mutta vyötärön voi vaikka kääntää ympäri.