Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Paljasjalkakengät‪» Naisten‪» Merrell Trail Glove 6 Womens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.8.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.8.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.7.2023
Yleisarvosana
Aiempia Trail Gloveja jäykempi ja kapeampi malli. Menee jo ns. tavallisista kengistä, ei niinkään paljasjalkakengistä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.5.2023
Yleisarvosana
Hiukan taitaa olla jämäkämpi/paksumpi pohja tässä trail versiossa kuin normaalissa. Ei haittaa, mukavat ovat silti jalassa ja jalka tottui nopeasti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.5.2023
Yleisarvosana
Tuija R. vahvistettu ostaja, 26.4.2023
Yleisarvosana
Älyttömän mukavat jalassa, mutta nauhojen kiristyssysteemin takia oikea kireys=löysyys vaatii opettelua, sillä liian kireät nauhat alkavat hyvin äkkiä painaa jalkapöytää. Pohja on liukas, jos on vähänkin lunta tai jäätä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.4.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.8.2022
Yleisarvosana
Kengistä irtosi heti liimaukset kärjistä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.2.2023
Yleisarvosana
Angelika S. vahvistettu ostaja, 20.1.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erinomainen! Istuvat hyvin ja ovat miellyttävän kevyet :)
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.11.2022
Yleisarvosana
Vuosien Merrel fanius sai jälleen jatkoa uusien lenkkareiden oston jälkeen. Istuu ja pysyy omassa jalassa kuten ei mikään muu kenkä.
Heli K. vahvistettu ostaja, 15.9.2022
Yleisarvosana
Kolmet erilaiset paljasjalkakengät piti kokeilla ennen kuin löytyi sopivat. Nämä istuvat jalkaan kuin sukka. Alkuun meinasi hangata jalkapöytään, mutta kun hoksasin, että nauhat olivat liian kireällä, niin jopas helpotti. Näissä kun on aika lyhyet nauhat, niin piti laittaa tosi kireälle, että sai solmittua ne kiinni. Hankin nauhalukot, niin ei tarvi enää kuroa niin tiukalle. Kuukauden verran näillä kävellyt ja eipä tee mieli enää muita kenkiä käyttää. Eipä tosin pystykään, kun muissa kipeytyy sekä räpylät että kintut. Selkäkivut kadonneet näitä käyttäessä pikkuhiljaa lähes kokonaan! Toivottavasti kestävät käytössä pidempään kuin puoli vuotta. Normilenkkarit on puolessa vuodessa ihan risat. Nämä ovat minusta huomattavasti laadukkaamman oloiset kuin Trail Glove 5:t. Pohjat ovat hieman jäykemmät kuin muissa kokeilemissani paljasjalkakengissä, mutta joustavat kyllä kävellessä hyvin. Suosittelen!
Marjo A. vahvistettu ostaja, 5.5.2022
Yleisarvosana
Kengät tuntuivat sisällä sovitettaessa hyviltä, mutta käytännössä osottautuivat aivan liian kapeiksi holvikaaren kohdalta. Olin myös yllättynyt miten muotoiltu pohja on. Luulin paljasjalkakenkiä vähemmän muokatuiksi. Eli nyt on kengät myynnissä :-/
Anonyymi vahvistettu ostaja, 12.8.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvät jalassa tykkään todella paljon