Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Paljasjalkakengät‪» Miesten‪» Merrell Trail Glove 6 Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
eig...@...om vahvistettu ostaja, 25.1.2024
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.10.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.9.2023
Yleisarvosana
Arvosana tulee edellisten täsmälleen saman mallisten kenkien perusteella. Sopii omaan askellukseen ja mukavan matala profiili pohjassa.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.1.2023
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hieman tiukka edestä. Vaikea pukea, mutta kun kengät ovat jalassa, ne ovat mukavat, eivät tiukat. Hyvä juoksemiseen ja pyöräilyyn.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.7.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.6.2023
Yleisarvosana
Erittäin hyvät, sopivasti jäykempi pohja
Sami R. vahvistettu ostaja, 9.6.2023
Yleisarvosana
Erittäin hyvät paljasjalkakengät, sopivan jämäkkä pohja, mutta silti muuten erittäin kevyt kokonaisuus 👍
Pekka L. vahvistettu ostaja, 30.5.2023
Yleisarvosana
Vaativat alkuun hieman sisäänajoa, jonka jälkeen erinomaiset kengät niin peruskäyttöön kuin esimerkiksi ulkoiluun, frisbeegolfiin tai polkujuoksuun. Tukeva ja pitävä pohja antavat hyvin suojaa paljasjalkatuntuman kuitenkaan liikaa kärsimättä.
Mikko K. vahvistettu ostaja, 24.5.2023
Yleisarvosana
Erittäin mukavat ja hyvin jalkaan istuvat kengät, laadukkaan oloiset verrattuna ”normi” Merrelleihin. Vahva suositus!
Teemu K. vahvistettu ostaja, 10.5.2023
Yleisarvosana
Aiempia malleja paksumpi pohja, paljasjalkatuntuma vähentynyt merkittävästi. Myös lesti kapeutunut ja tuntuma jopa puristava.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.5.2023
Yleisarvosana
Erittäin hyvät ensimmäisiksi pj-tossuiksi. Laadukkaan oloinen pohja, pintamateriaali on hengittävä ja kenkä ylipäätään vaikuttaa kestävältä. Pohjan materiaali ei myöskään liu' eli jos haluaa johonkin kiipeilyyn tai luontoon niin luulisin sopivan aika hyvin sinne.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.10.2022
Yleisarvosana
Ensimmäiset paljasjalkakengät, hieman vaatii sisäänajoa jo jaloillekin. Istuvat jalkaan kuin hyvä sukka eivätkä hierrä käytössä. Kävellessä/hölkätessä/juostessa kevyet eikä edes huomaa että olisi kengät jalassa. Askellus vaatii vielä hieman totuttelua kun alkaa juoksuaskelia ottamaan näillä. Nauhat saa mielestäni vedettyä helposti liian tiukalle, mutta oikea kireys löytyy kyllä nopeasti eikä tarvitse kesken lenkin alkaa säätämään enää. Vanhat Merrellin lenkkarit koko 46, nämä otin koossa 45. Jos olisi puolikoot saatavilla niin olisi juuri sopiva tuossa välissä, mutta ehkä käytössä tuo pienempi koko hieman venyy. 46 koossa kantapää pääsi hieman liikkumaan. Vettähän nämä ei pidä ollenkaan, ja jo hipaisu aamukasteiseen heinikkoon kastelee sukat, mutta yllätävän pian kuivuivatkin kun oli liikkeessä. Kesäkeleissä varmasti hyvät eikä jalat pääse hikoamaan. Varmasti ostan toisenkin parin kun nämä ajettu loppuun.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.9.2021
Yleisarvosana
Antti M. vahvistettu ostaja, 6.7.2021
Yleisarvosana
Ehkä vähän hätäsee annan suoraan 5 tähteä, mutta eipä mulla ole parempia kenkia aiemmin ollutkaan. Ekat ostamani paljasjalkakengät ja olen ollu pirun tyytyväinen. Tuntuu, kluin kengät veis vaan eteenpäin sen verta kevyet ja mukavat. Suosittelen muillekkin. Thumbs up from me :)
Luigi M. vahvistettu ostaja, 11.5.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Täydellinen!