Lajit‪» Suppailu‪» SUP-laudat‪» Saimaa SUP Bass 11.0 SUP-lautapaketti‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 22.9.2021
Yleisarvosana
Hyvä vakaa lauta, pystyy täyttämään kovemmaksi kuin peruslaudat. Suosittelen
Anonyymi 11.9.2021
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen lauta. Ui hyvin ja on vakaa. Kantokassi ja pumppu toimivat moitteettomasti. Miinusta tulee melasta. Jo ensimmäistä kertaa kootessani melaa, huomasin ettei varsi lukitu paikoilleen ja meloessa varren pituus saattoi muuttua yhtäkkiä.
Tuija D. 9.8.2021
Yleisarvosana
Todella tyytyväinen SUP lautaan. Vakaa lauta, liukuu hyvin
Anonyymi 1.8.2021
Yleisarvosana
Vakaa lauta joelle.
Mia K. 31.7.2021
Yleisarvosana
SUP-lauta on toiminut todella hyvin. Valitsin tämän sup-laudan sillä perusteella, että siihen saa pumpattua jopa 20 psi painetta ja on näin ollen vakaampi. Käytän lautaa merellä, jossa merenkäynti on välillä kovinkin tuulista ja veneiden peräaallot heiluttelevat, mutta lauta pysyy vakaana näissäkin tilanteissa.
Heikki Y. 1.6.2021
Yleisarvosana
Oma kokemukseni erilaisista laudoista on rajoittunut, mutta tämä tuntuu kaikin puolin kunnolliselta omaan käyttöön – tyynehköllä ilmalla järvellä pyörimiseen. Paketissa tuli kaikki tarvittava, paitsi karkuremmi. Mela on joidenkin makuun painava, mutta toistaiseksi itselleni sopiva.
Anne M. 26.5.2021
Yleisarvosana
Olen tyytyväinen lautaan, vakaa pienellä tuulellakin.
Anonyymi 17.5.2021
Yleisarvosana
Tämä on eka oma lauta, mutta käyttämiini vuokralautoihin verrattuna mukavan paksu lauta ja todella vakaa! Kolmesti käyttänyt ja en ole löytänyt huonoja puolia.
Anonyymi 21.4.2021
Yleisarvosana
Tosi hyvä paketti, suppaileminen onnistui myös ihan ensikertalaiselta kaveriltani. Paketin ainoa miinus oli minusta se, että karkuremmi ei kuulunut mukaan ja se piti tilata erikseen. Plussaa muuten tosi nopeasta toimituksesta! Nämä saapui ihan parissa päivässä.
Anonyymi 2.4.2021
Yleisarvosana
En ole vielä kokeillut vedellä, mutta vaikuttaa hyvältä. Oli tosi nopea toimitus👍
Markus S. 4.9.2020
Yleisarvosana
tukeva ja hyvä lauta