Viranomaistuotteet‪» Taisteluvarusteet ja suojat‪» Battle beltit ja vyöt‪» Ferro Concepts The Bison Belt‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jesse E. 20.11.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 12.11.2021
Yleisarvosana
Mike D. 16.10.2021
Yleisarvosana
Ferro Bison -vyö on yksi uusista kevyistä vyöjärjestelmistä, jotka julkaistaan näinä päivinä. Sellaisenaan mielestäni se tekee erittäin hyvää työtä hallitakseen kaikkia vyölinjalle heittämiämme sarjoja, mutta pitäen painon/irtotavaran alhaalla. Joten jos et ole kokeillut yhtä näistä uusista vyöistä, olet iloisesti yllättynyt. Putkimaisen nailonin ja hiilikuitu-tyyppisen jäykisteen yhdistelmä on voittaja. Se tekee kaiken, mitä raskaammat, suuret vyöt tekevät, mutta on itse asiassa paljon mukavampaa. Kaikki molle -pussit, puhumattakaan kotelostasi, mahtuvat 2 "leveydelle ilman ongelmia. Ja pidän pienemmästä 1" kobrasoljesta. Muutaman harjoituksen jälkeen minulla ei ollut mitään ongelmia sen kanssa. Itse asiassa siitä on tullut uusi go-to-hihnasarja. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen sitä ystävälleni. Plussat: KEVYT paino, mutta säilyttää silti muodon ja kantaa painon. Mukava koko päivän käyttöön. Pysyy paikoillaan sisävyöllä. Integroituu hyvin kaikkiin pusseihin ja koteloihin. Miinukset: Sisähihna kaivaa hieman reunoista. Solki on vaikea säätää. 1 "ulompi vyöhihna on hieman levykettä edessä. Toivehihna päällekkäin tarranauhalla ja solki lukitsi sen.
Anonyymi 11.8.2021
Yleisarvosana
Erittäin helppoa! (Erittäin kevyt!) Erittäin hyvin tehty! (Erittäin hyvin tehty!) Kiinnitä huomiota kokovinkkiin! Varuste.Net erittäin luotettava ja nopea !! KIITTI!
Kari U. 5.7.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 21.4.2021
Yleisarvosana
Ostettu Ruotsista, erittäin hyvä palvelu ja toimitus Varusteelta, ja todella hyvät hinnat!
Anonyymi 26.1.2021
Yleisarvosana
alkuun!