Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Tarvikkeet‪» Pohjasuojat‪» Helsport Footprint Lofoten Trek 3 Camp‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 2.9.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Helppo koota, vastaa tuotekuvausta
Anonyymi 12.7.2022
Yleisarvosana
Annika N. 6.7.2022
Yleisarvosana
Nyt on teltan käyttö luksusta! Footprint ei paina juuri mitää, mutta tekee absidin käytön 100% mukavammaksi.
Anonyymi 2.7.2022
Yleisarvosana
Leo H. 24.9.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Etsin uutta telttaa tulevalle polkupyörämatkallemme Alankomaista Northcapeen ensi vuonna. Olin jo tutustunut Helsportiin (minulla oli Femund 4 -leiri vuosikymmeniä sitten). Lofoten Trek 3 Camp -teltta näytti juuri oikealta, mutta sitä oli vaikea löytää. Varusteella oli yksi Helsingissä varastossa hyvään hintaan. Tilaaminen oli yksinkertaista ja suoraviivaista, ja toimitus Hollantiin oli nopeaa. Toimituskulut olivat erittäin hyväksyttävät. Varuste -viestintä oli nopeaa ja riittävää. Lofootit on helppo asentaa. Vaikka se on hieman raskaampi kuin Pro -versio, verkkoovi on ehdottomasti plus. Jos ammattilaisella olisi tämä verkkoovi, olisin mennyt Pro: lle. Kuomu pysyy melko kireänä, ei liikaa, mutta ei ilmeistä taipumista. Saa nähdä, miten se pysyy sateessa, joka tulee varmasti matkan aikana. Tangot eivät ole huippulaatua, mutta ne tekevät työnsä. Minulla oli noin 9,5 mm DAC -levyjä, joita voisin käyttää. Auttoi ajamaan pois 200 grammaa. Telttapeilit ovat hämmästyttävän kevyitä ja tukevia. Näitä ei tarvitse päivittää. Käytän aina jalanjälkeä telttoissani ja Helsportin jalanjälki on juuri oikean kokoinen. Vaikuttaa riittävän kestävältä. Tilasin sen teltan kanssa. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen telttaan ja Varusteen palveluun. Aion ehdottomasti seurata Varuste -verkkokauppaa.
Anonyymi 8.7.2021
Yleisarvosana
Ensikäytön perusteella vaikuttaa hyvältä tuotteelta ja helpolta asentaa Helsport Lofoten Trek 3 Camp-teltan alle. Kiitos nopeasta toimituksesta!
Ronny W. 24.6.2021
Yleisarvosana
Miroslav G. 16.4.2021
Yleisarvosana
Jermu S. 19.10.2020
Yleisarvosana
Todella hyvä ekstra-suoja teltan pohjalle. Tästä saa tarvittaessa pikku askartelulla tehtyä tarpin, jos ei telttaa jaksa väsyneenä kasailla👌