Lajit‪» Ulkoilu‪» Elektroniikka‪» Urheilukellot‪» Polar‪» Polar Grit X‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mikko R. 9.9.2022
Yleisarvosana
Kolmen eri Suuntokellon entisenä käyttäjänä voin sanoa, että Grit X on selkeä askel parempaan käytettävyyteen ja luotettavuuteen. Erityisesti kellon liitettävyys puhelimeen ja harjoituksen siirtäminen Flowhun toimii sata kertaa paremmin kuin Suunnolla ikinä.
Tommi B. 10.3.2021
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen, mukava kädessä. GPS vaikuttaa tarkalta. Sykemittari antaa korkeita arvoja aika helposti jos kello ei ole kunnolla kädessä, mutta se lienee varsin normaalia ranteesta mitattaessa. sykemittari näyttää ainakin levossa sykkeen hyvin. PolarFlow päivittyy nopeasti, vanhan Suunnon Traversen jälkeen tuntuu että kaikki tapahtuu välittömästi.
Pierre P. 2.2.2021
Yleisarvosana
Hyvä autonomia. Hyvä GPS-jälkien renderointi. Sydän OK. Hyvä verkkosivusto analyysiä varten. Haittapuoli: korkea sydänhälytys ponnistuksen aikana ei toimi (asetettu arvoon 130 ja yli 140 mitään ...) Ohjelmistopäivitys tietokoneelta vaatii Windowsin (ei mitään Linuxilta)
bru...@...om 24.1.2021
Yleisarvosana
Helppo käyttää ja kattavat toiminnot kaikkeen urheilutoimintaan
Petri P. 23.1.2021
Yleisarvosana
Monipuolinen kello. Kello on hieman paksuhko, mutta mielestäni kevyt ja huomaamaton ranteessa. Tyylikäs. Akun kesto hyvä, pari-kolme treeniä toistaiseksi tullut viikkoon ja akku kestää n. viikon. Olen tyytyväinen ostokseen. Pienenä miinuksena hiukan ehkä sekavahko käyttää, mutta ehkä vain tottumiskysymys.
kenji O. 19.12.2020
Yleisarvosana
Minulla ei ole kokemusta muista tuotteista, enkä voi verrata niitä, mutta olen tyytyväinen sekä GPS-tarkkuuteen että ajoaikaan. Olen juuri aloittanut sen käytön, mutta se on tuote, jonka kanssa haluaisin olla pitkät suhteet.
Mari V. 14.12.2020
Yleisarvosana
Pieneen ranteeseen m/l kokoinen ranneke aika massiivinen, mutta s-koossa ei vihreää tai mustaa ranneketta ollut saatavilla. Musta/vihreä väriyhdistelmä näyttää todella hyvältä. Kellossa on monipuoliset toiminnot ja paljon treenivaihtoehtoja, ja sykemittaus vaikuttaa ranteesta melko hyvältä. Unenseuranta vaikuttaisi toimivan ja pidän erityisesti nightly recharge arviosta. Askelmittauksen paikkansapitävyyttä vielä tutkin, koska Grit x näyttää enemmän kuin aiempi kelloni. Moni on kommentoinut näytön kirkkautta, mutta itse en ole kokenut tämän kanssa mitään ongelmaa ja tarvittaessa ainakin toistaiseksi olen nähnyt vaivatta kaikki tiedot kesken treeninkin. Parin viikon testailun perusteella oikein hyvä ostos!
erj...@...om 30.11.2020
Yleisarvosana
5 kuukauden käytön perusteella kuori kestää ilman naarmuja. Akun kesto hyvä (oli keskeinen valintaperuste). Tyytyväinen käyttäjä.
Alexander V. 27.10.2020
Yleisarvosana
Santeri W. 2.10.2020
Yleisarvosana
Kosketusnäyttö on aivan liian herkkä ja kellosta on poistettu äänetön herätyskello, joka on tarjolla halvemmissa kelloissa.
Pekka S. 16.8.2020
Yleisarvosana
Loistava treenikello. Erittäin hyvä käyttöliittymä, rannesykemittaus, gps-tarkkuus ja akunkesto. Polar Flow -verkkopalvelu antaa erittäin monipuolisen palautteen treeneistä. Kalliimmasta päästä mutta jokaisen euron arvoinen.
jhm...@...om 21.7.2020
Yleisarvosana
Käytössä reilun kuukauden. Vähän raakileelta vaikuttaa. Kaipaa päivityksiä. Kompassi huonosti saatavilla eikä saa pelkkää kompassia käyttöön. Usein mitannut uinti etäisyydet altaassa väärin. Epätarkkuutta nukahtamisen tunnistamisessa. Mäki -tunnistimen tiedot voisi yhdistää paremmin juoksun grafiikkaan. Kellotauluja ei saa itse suunnitella ja personoida. Aika kallis kello näillä kaikilla puutteilla.
Mikael S. 16.6.2020
Yleisarvosana