Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takit‪» Talvitakit‪» Tekokuitutakit‪» Miesten‪» Carinthia MIG 4.0 Jacket, M05 Winter Camo Limited Edition‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 1.6.2022
Yleisarvosana
erinomainen ammattitaito, mukava kehon tunne, hyvä tuote
Adam M. 7.4.2022
Yleisarvosana
Paras kylmän sään takki, jonka olen koskaan omistanut. Hinta heijastaa laatua. Vaimo lainaa sitä koko ajan ulkoiluttaakseen koiria. Hän saa omansa tänä talvena. Koko: Olen 6' 210 paunaa. Takki on 42 pitkä. Suuri koko sopii täydellisesti. Täysin tuulenpitävä ja vettä hylkivä. Mitä tulee muihin arvosteluihin, joissa mainitaan "rypistävä" melu liikkumisen aikana, takki pitää jonkin verran ääntä. En haluaisi jahdata sen kanssa metsästäessään. Ainoa todellinen kritiikki, jota minulla on, koskee kaksoisvetoketjua. Se tarttuu ja on tuskaa perseessä. Jossain vaiheessa se epäonnistuu.
Robbie S. 30.3.2022
Yleisarvosana
kuten kaikki Kärntenin tuotteet: 10/10 kangas on raskaampaa kuin tavallisessa MIG:ssäsi, mikä tekee siitä entistä tukevamman! ainutlaatuinen camo saa päät kääntymään.
Joonas K. 11.2.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 1.2.2022
Yleisarvosana
Paras takki talveen. Täällä sveitsissä on lämpimät takit, mutta minä pidän suomalaisista enemmän.
Anonyymi 18.1.2022
Yleisarvosana
Jäätävän lämmin takki!
Nadine H. 21.12.2021
Yleisarvosana
Takki on upea!! Jopa sumuisessa -7 °C ja tihkusateessa olet pukeutunut lämpimästi ja mukavasti! Hartiat ja niska, jotka yleensä jäähtyvät ensimmäisenä, pysyvät myös löysinä ja rentoina. Todella hieno osa! Takki on upea!! Jopa sumuisessa -7 °C ja tihkusateessa olet pukeutunut lämpimästi ja mukavasti! Hartiat ja niska, jotka yleensä jäähtyvät ensimmäisenä, pysyvät myös löysinä ja rentoina. Todella hieno osa!
Anonyymi 17.12.2021
Yleisarvosana
Hyvä työstö, pintamateriaali hieman "paperimaista", vastaa värispesifikaatiota M05
Anonyymi 11.12.2021
Yleisarvosana
Kahisee uutena, muuten samaa hyvää Carinthia laatua.
Thomas R. 10.12.2021
Yleisarvosana
Perfect Jacket, sopii hyvin kokoon L (1,94m/93kg), hyvä eristys, kiva camo-kuvio, huippulaatua
Thomas M. 2.12.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvä takki, joitain parannuksia MIG 3.0:aan verrattuna. Kaulus on hieno, vetoketjut kulkevat paremmin suunnittelumuutoksen vuoksi (ei enää kumipäällysteisiä vetoketjuja). Mutta materiaali on äänekkäämpää, en ole varma, onko tämä camo-version raskaamman materiaalin vuoksi. Mutta mielestäni materiaali on kestävämpi verrattuna standardi MIG 3.0:aan. Jos et metsästä riistaa tai ihmisiä, takki on sinua varten. Camo näyttää hyvältä passiivisen NV:n alla, mutta infrapunavalossa se muuttuu hyvin valkoiseksi (näyttää lumikameralta, jossa on vaaleanharmaita täpliä)
Anonyymi 8.9.2021
Yleisarvosana
Erinomainen talvitakki, huippulaatua,
Jean Michel B. 4.6.2021
Yleisarvosana
Борис С. 18.2.2021
Yleisarvosana
Se olisi täydellinen takki, jos ei olisi kahta asiaa. Materiaali on yhtä rapeaa kuin muovipussi ja tuottaa paljon melua. Se on todella huono ominaisuus. (UPD. Jonkin ajan kuluttua melua vähennetty OK-tasolle) Hihan päässä on lyhyt, noin 3 cm pitkä sauma, joka tekee noin 1 mm: n pituisen taitoksen, joka ei tee muuta kuin hieroen ranteesi. Kaikki muut näkökohdat - upea takki
Niklas M. 24.2.2021
Yleisarvosana
Christoph B. 22.1.2021
Yleisarvosana
Todella hieno takki! Viikonloppuna vietin pari tuntia maastossa lumessa, tuulessa ja miinus 11 astetta - takki pitää sinut lämpimänä ja palvelee täysin tarkoitustaan - mutta mielestäni se ei ole mikään keskimääräinen eurooppalainen talvi. Siksi saan todennäköisesti LIG: n. Fit on ehdottomasti oikea. Voin suositella lämpimästi takkia kaikille, jotka ovat kaksinumeroisissa miinusalueissa lämpömittarissa.
Guoxiong W. 22.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvät vaatteet ja erittäin hyvät hinnat
Anonyymi 19.1.2021
Yleisarvosana
Laadukkaasti tehty, toimiva leikkaus, pintakangas kahisee - hiljenee ehkä käytön myötä.
Werner W. 30.12.2020
Yleisarvosana
Upea takki, kevyt ja erittäin lämmin! Se ei ole minun ensimmäinen Kärnten, eikä tule olemaan viimeinen, varmasti! Viimeistele camo rock ja tee takista vieläkin "viileämpi"! 😜 Nopea toimitus, aina hyvä yhteys Varusteen kanssa!
Anonyymi 16.12.2020
Yleisarvosana
Todella hyvä rakentamisen laatu ja helppo pitää puhtaana. Erinomainen tuote. Suosittelen tätä tuotetta.
Anonyymi 12.12.2020
Yleisarvosana
Takki on hyvin leikattu ja kaikki yksityiskohdat on mietitty loppuun.Pintakangas pitää hyvin tuulta ja kohtuudella myös vettä. Pintakangas on kuiten melko äänekäs eli huomioitava käytössä.