Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Housut‪» Kuorihousut‪» Miesten‪» Carinthia PRG 2.0 Trousers‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 6.9.2022
Yleisarvosana
Jämerät housut, mukava liikkumavapaus ja korkea suojaava vyötärö. Ostettu retkeilykäyttöön ja talven loskakeleille. Ei kevyimmät, mutta ajavat asiansa.
Jaakko L. 31.5.2022
Yleisarvosana
Hyvä laatuiset housut. Hieman ihmetyttää ettei sepalusvetoketju ole vedenpitävä, vaikka housujen kaikki muut ketjut ovat. Korkea vyötärö on talvella todella kiva.
Tomi A. 10.3.2022
Yleisarvosana
Housut käyttöön suoraan kaupan paketista UKK-puiston hiihtovaellukselle. Sivuilla olevat vetoketjut mahdollistavat tuuletuksen säätämisen todella hyvin. Ainoa pienen pieni miinus hassusti toteutetusta kiristyshaasta vyötäröltä, jonka käyttäminen on hieman vaikeahkoa.
Anonyymi 23.9.2021
Yleisarvosana
Huom. Itsellä on Carinthia PRG 1.0 eikä 2.0 vaikka kuitissa niin lukee ja sellaisena se minulle myytiin. Muuten tuote on toimiva, joskin kokemusta on vain 1 kostean kävelyn verran. Hiki ei tullut. XL koko on itselle sopiva jalkojen ja lantion osalta, mutta töppöjalkaisena suomalaisena lahkeet ovat todella pitkät. Pienten kenkien kanssa saattavat helposti lipsahtaa kantapään alle. Mitoitus siis ei yhtä vaihtoehtorikasta, kuten vaikka Cryellä.
Anonyymi 4.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvät tuotteet ... suosittelen