Lajit‪» Vaellus‪» Veden puhdistus‪» Vedenpuhdistimet‪» Grayl Ultralight Compact Purifier‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
tin...@...om 19.9.2022
Yleisarvosana
Näppärä pullo vaelluksella. Suodatusaika pitenee suodatuskertojen myötä selvästi.
Anonyymi 14.9.2022
Yleisarvosana
Hyvin suodattava pullo, joka on melko pienikokoinen. Välillä vähän raskas painaa.
Anonyymi 12.9.2022
Yleisarvosana
Näppärä laite ja vähentää mukana kuljetettavaa kuormaa. Muuttuu erittäin nopeasti todella hitaasti. Jos joka käytön jälkeen filtterin puristaa kuivaksi ilmaa pumppaamalla, sujuu veden puristaminen helpommin.
stephane l. 9.9.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
erittäin käytännöllinen ja tehokas tuote, joka vähentää veden määrää vaellukselle. muista ruuvata kansi hieman auki ennen painamista, muuten sinulla, kuten minulla, on paljon ongelmia ensimmäisellä kerralla...
Anonyymi 9.9.2022
Yleisarvosana
Hieman painovoimaa peliin ja saa nopeasti puristettua puhdasta vettä jota on turvallista juoda. Filtteriä säästää jos ei nyt ihan kuravettä suodattele ja täytyy muistaa ettei sinilevän saastuttamaa vettä tule käyttää juotavaksi tai ruoan laittoon edes filtteröitynä. Tämä suodatin säästää tolkuttomalta painolastilta kun ei tarvitse kantaa vettä mukana niin paljoa kerralla. Pieni hinta siitä ettei sun vatsa mene sekaisin ja tule tarvetta evakuointiin erämaasta.
Mari V. 6.9.2022
Yleisarvosana
Kevyt ja näppärä kuljettaa mukana. Helpottaa paljon reissussa kun ei tarvitse kantaa vettä mukana. Toimii!
Jonne R. 7.7.2022
Yleisarvosana
Jaana M. 7.7.2022
Yleisarvosana
Testasin tuotetta keski-Euroopan hanavedellä ja siinä tarkoituksessa tuote toimi hyvin. Keskimääräisen käyttökertojen määrän pystyy arvioimaan, mutta mietityttää, mistä tietää suodattimen vaihto ajan koittaneen?
Anonyymi 2.7.2022
Yleisarvosana
Helppo ja toimintavarma
Ismo L. 1.7.2022
Yleisarvosana
Puhdistaa veden hyvin, suolammista yms. lätäköistä sai hyvää juomavettä tämän avulla. Tosin muutaman käyttökerran jälkeen muuttuu todella raskaaksi painaa. Jos tuohon 30 sekunnin sääntöön uskoo, pitäisi suodatin vaihtaa parin litran jälkeen.
Anonyymi 29.6.2022
Yleisarvosana
Toimii mainitulla tavalla vesien suodattamiseen, vedestä tulee kirkasta ja raikasta. Suodatinta on kuitenkin todella raskas käyttää, keskivertonainen saa käyttää reippaasti voimaa, että saa painettua suodattimen pohjaan ja jos useamman pullon suodattaa, niin kämmenissä tuntuu. Yllätyin siitä, miten työlästä hommaa tuo oli, kun en ole heiveröisimmästä päästä ja voimat meinasivat loppua tuon kanssa kesken. Kokeilin ilman korkkia ja korkki "puoliksi auki" kuten ohjeessa neuvotaan, mutta tämä ei keventänyt hommaa merkittävästi.
sas...@...om 28.6.2022
Yleisarvosana
Helppo käyttää, puhdistaa järvi- ja jokiveden.
Anonyymi 26.6.2022
Yleisarvosana
Kompakti koko, toimii odotetusti eli saat juotavaa vettä
Sandip V. 24.6.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Pikatoimitus. Tuote on korkealuokkaista!
Milla K. 17.5.2022
Yleisarvosana
Hyvä ja kevyt puhdistin. Niin mahtavaa, kun ei tarvitse vaelluksilla kantaa litratolkulla vettä mukana. Aika näyttää monen reissun vedet saa suodattimella puhdistettua.
Anonyymi 6.4.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Mikä ilo, kun ei enää tarvitse huolehtia vesihuollostani. Pullo on melko helppokäyttöinen.
Marlon B. 19.3.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Paras
Anonyymi 4.2.2022
Yleisarvosana
Toimiva ja kevyt kuljettaa mukana.
Kalle K. 3.11.2021
Yleisarvosana
Håkan H. 9.10.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Yksi parhaista ja kestävistä vesisuodattimista. Tämä on paras koko yhdelle henkilölle. Toimii kaikkialla
Anonyymi 6.10.2021
Yleisarvosana
Luottokaveri eräretkillä. Toistaiseksi filtteri toiminut erinomaisesti, ollut käytössä muutamalla parin yön reissulla sekä päiväretkillä.
Anonyymi 6.10.2021
Yleisarvosana
Anssi G. 5.10.2021
Yleisarvosana
Alkuun tuntuu pelaavan oikein hyvin, mutta jo viikon reissulla elokuisessa Käsivarren erämaassa (jossa kaikkia vesiä emme edes puhdistaneet), alkoi kämmeniin sattua kun puhdistinta piti painaa aina vaan pitempään. Minuutti, jopa kaksi oli ihan normaali aika, jotta sai tuon vajaa puoli litraa puhdistettua. Kuivatus auttoi vähän. Perusperiaate tuntui hyvältä ja pullo on hyvän näköinen ja kätevän kokoinen – se isompi versio tästä olisi ollut todella iso jööti, kun taas tämä menee aika kätevästi juomapullotaskuun. Kierrekorkki ei ole paras mahdollinen, mutta menettelee. Eli ajaa asiansa lyhyellä reissulla.
Tuomas V. 18.9.2021
Yleisarvosana
Toimii hyvin. Isompi malli ehkä kuitenkin parempi, sen kanssa ei tarvitse erillistä juomapulloa.
Anonyymi 4.9.2021
Yleisarvosana
Mukavempi kantaa mukana kuin isompi malli jos reissussa mukana muita vesiastioita täytettäväksi. Sameistakin vesistä on kyllä tullut kirkasta ja hyvää.
Kalle J. 18.5.2022
Yleisarvosana
Yhdellä reissulla mukana ollut, hyvin toimi. Ehkä hieman kevyempi saisi olla, mutta hyvä kokonaisuus.
Anonyymi 29.6.2021
Yleisarvosana
Paras vaihtoehto retkeilyn vedenpuhdistukseen. Kevyt ja helppokäyttöinen.
Anonyymi 16.6.2021
Yleisarvosana
Todella kätevän kokoinen ja helppo käyttää.Puhdistaa jopa virukset vedestä. Muista vain avata korkki auki ennen kuin painat suodattimen alas jotta ilma pääse pois säiliöstä.
Jani H. 12.5.2021
Yleisarvosana
Kalle N. 5.5.2021
Yleisarvosana
Toimii erittäin hienosti. Helvetinjärven vesi muuttui ruskeaskosta täysin kirkkaaksi ja mitään makuja ei ollut havaittavissa. Vaatii jonkin verran voimaa painaa. Ihan pieniltä lapsilta homma ei taitu. Poika 9v sai hienosti vedet kyllä puhdistettua.
jan w. 10.3.2021
Yleisarvosana
Hyvä, helppokäyttöinen. Suodattinen saa vaihtaa reilusti speksejä useammin. Niin, kuin kaikissa tuotteissa speksit on myyttejä.
Timo V. 13.2.2021
Yleisarvosana
salla t. 19.11.2020
Yleisarvosana
Idea on hieno, mutta kyllä tää epäilyttää. Vie tilaa repusta, ja pitää olla erikseen juomapullo, ettei suodatinta tarttis liottaa jo suodatetussa vedessä.. en käyttäisi ainakaan ulkomailla.
Riku W. 18.12.2020
Yleisarvosana
Eero M. 16.12.2020
Yleisarvosana
Kesä tuli tämän kanssa touhutessa 6 kansallispuistossa ja henki pihisee vieläkin, joten suosittelen. Erittäin helppokäyttöinen ja tukeva käytössä.
Satu K. 7.12.2020
Yleisarvosana
Puhdistaa veden nopeasti, ihan loistava tuote.
pir...@...om 2.11.2020
Yleisarvosana
Tuote toimii mainiosti siihen saakka, kunnes filtteri on märkä ja ei saa kuivatettua yöllä. Märkä filtteri ei käytännössä painu enää sisään eli ei toiminut. Tämä ilmiö alkoi toisena retkipäivänä noin 6 suodatuksen jälkeen, eikä vesikään ollut kovin humuspitoista tai ei lainkaan, joten siinäkään ei vika ollut. Vaihdettiin kyllä uuteen filtteriin, mutta epäilykseni ovat edelleen voimassa, kun en ole nyt päässyt kokeilemaan. Olisi jännä kuulla, miten muilla on pidemmillä reissuilla toiminut.
Helmi T. 23.7.2020
Yleisarvosana
Filtteri meni tukkoon muutaman käyttökerran jälkeen. Toimii kuivatuksen jälkeen, mutta kahden päivän retki koko ajan käytössä oli jo liikaa.
Anonyymi 21.7.2020
Yleisarvosana
Kokemusta vasta parista käyttökerrasta. Vaikuttaa toimivan juuri kuten on luvattu. Tämän pullon koko on mielestäni ihanteellinen monenlaiseen retkeilyyn, ja olen itse tyytyväinen, etten ostanut isompaa mallia. Netistä tilaamalla en sen isomman version kokoa olisi oikein hahmottanut, mutta kaupassa nähtynä oli selvä, että sitä ei tulisi raahattua mukana varmuuden vuoksi.
Hanna A. 5.7.2020
Yleisarvosana
todella sopiva koko minulle. mahtuu hyvin repun takuun ja silti tilauus on riittävä. aika lujasti saa painaa. ei taida jälkikasvulta onnistua veden puhdistus tällä. silti ihan loistava
Anonyymi 13.6.2020
Yleisarvosana
Vaikuttaa pätevältä vehkeeltä. Kajakkireissun yhteydessä tuli testattua ja järvivesi muuttui täysin juotavaksi kuin taikaiskusta.
Erik S. 4.6.2020
Yleisarvosana
Toimii toistaiseksi oikein hyvin! Ei rippeä!
Nimimerkki Huomioita käytöstä: 29.6.2022
-Ei ole raskas painaa, vaan vaatii kevyen paineen ja himena kärsivällisyyttä( jokainen jaksaa kyllä käyttää) -suodatin on hyvä kuivata tilaisuuden tulle, niin suodattaa joutuisammin -Suodatus parantaa yllättävän veden paljon makua -Hyvä tietää! EI SUODATA esimerkiksi sinilevän solumyrkkyjä