Lajit» Vaellus» Veden puhdistus» Vedenpuhdistimet» Grayl Ultralight Compact Purifier»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
jan w. kirjoitti 10.3.2021:
Yleisarvosana
Hyvä, helppokäyttöinen. Suodattinen saa vaihtaa reilusti speksejä useammin. Niin, kuin kaikissa tuotteissa speksit on myyttejä.
Timo V. 13.2.2021:
Yleisarvosana
salla t. kirjoitti 19.11.2020:
Yleisarvosana
Idea on hieno, mutta kyllä tää epäilyttää. Vie tilaa repusta, ja pitää olla erikseen juomapullo, ettei suodatinta tarttis liottaa jo suodatetussa vedessä.. en käyttäisi ainakaan ulkomailla.
Riku W. 18.12.2020:
Yleisarvosana
Eero M. kirjoitti 16.12.2020:
Yleisarvosana
Kesä tuli tämän kanssa touhutessa 6 kansallispuistossa ja henki pihisee vieläkin, joten suosittelen. Erittäin helppokäyttöinen ja tukeva käytössä.
Satu K. kirjoitti 7.12.2020:
Yleisarvosana
Puhdistaa veden nopeasti, ihan loistava tuote.
pir...@...om kirjoitti 2.11.2020:
Yleisarvosana
Tuote toimii mainiosti siihen saakka, kunnes filtteri on märkä ja ei saa kuivatettua yöllä. Märkä filtteri ei käytännössä painu enää sisään eli ei toiminut. Tämä ilmiö alkoi toisena retkipäivänä noin 6 suodatuksen jälkeen, eikä vesikään ollut kovin humuspitoista tai ei lainkaan, joten siinäkään ei vika ollut. Vaihdettiin kyllä uuteen filtteriin, mutta epäilykseni ovat edelleen voimassa, kun en ole nyt päässyt kokeilemaan. Olisi jännä kuulla, miten muilla on pidemmillä reissuilla toiminut.
Helmi T. kirjoitti 23.7.2020:
Yleisarvosana
Filtteri meni tukkoon muutaman käyttökerran jälkeen. Toimii kuivatuksen jälkeen, mutta kahden päivän retki koko ajan käytössä oli jo liikaa.
Merja T. kirjoitti 21.7.2020:
Yleisarvosana
Kokemusta vasta parista käyttökerrasta. Vaikuttaa toimivan juuri kuten on luvattu. Tämän pullon koko on mielestäni ihanteellinen monenlaiseen retkeilyyn, ja olen itse tyytyväinen, etten ostanut isompaa mallia. Netistä tilaamalla en sen isomman version kokoa olisi oikein hahmottanut, mutta kaupassa nähtynä oli selvä, että sitä ei tulisi raahattua mukana varmuuden vuoksi.
Hanna A. kirjoitti 5.7.2020:
Yleisarvosana
todella sopiva koko minulle. mahtuu hyvin repun takuun ja silti tilauus on riittävä. aika lujasti saa painaa. ei taida jälkikasvulta onnistua veden puhdistus tällä. silti ihan loistava
Anonyymi kirjoitti 13.6.2020:
Yleisarvosana
Vaikuttaa pätevältä vehkeeltä. Kajakkireissun yhteydessä tuli testattua ja järvivesi muuttui täysin juotavaksi kuin taikaiskusta.
Erik S. kirjoitti 4.6.2020:
Yleisarvosana
Toimii toistaiseksi oikein hyvin! Ei rippeä!