Lajit‪» Sukellus‪» Neopreenikengät ja sukat‪» Kengät‪» Vesiurheiluun‪» ION Ballistic Boots 6/5 IS‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Juho T. 20.10.2022
Yleisarvosana
Jalat pysyivät lämpiminä n. 5-asteisessa vedessä käydyn uintireissun jälkeen. Hieman nafti laittaa jalkaan ja ottaa pois mutta kun saa paikalleen ja pari pv käyttöä niin oikein hyvät ja tukevat jalkineet vesiurheiluun. Itse käytetty kajakkimelonnassa. Toimii koskien tarkastuksien aikana hyvin jalkineina alle 400m maastokävelyillä.
Joni P. 31.5.2022
Yleisarvosana
Petri H. 15.3.2022
Yleisarvosana
Odottelen jäiden lähtöä, joten en ole vielä päässyt veteen testaamaan, mutta hyviltä ja napakoilta vaikuttavat. Ensimmäisen kerran oli melkoisen punnertamisen takana saada jalkaan mutta toisella kerralla sujui jo hyvin. Lainasin kaverilta marraskuussa vastaavia ION Ballistic Socks 6/5 IS -tossuja ja kokoa isompinakin pitivät jalat lämpiminä ja antoivat hyvän tuntuman foililautaan.
Anonyymi 4.3.2022
Yleisarvosana
Harri R. 18.12.2020
Yleisarvosana
Parhaat tossut mitä olen käyttänyt. Todellä lämpimät (kuten 6mm voi odottaa), mutta se mikä yllättää on tuntuma ja flexi! Ei tunnu kumisaappailta nämä vaan todella notkeat tossut!
Jan W. 14.12.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Lämmin, mutta pieni
Satu P. 8.11.2020
Yleisarvosana
Aika litteä malli joten jos on rintava, pullea jalkapöytä täytyy valita isompi koko tai muuten painaa. Hyvä tukeva pohja ja tiivis varren muotoilu.