Lajit» Laskettelu» Nousukarvat» Colltex Tödi Mix Straigh Skin, 2 m x 50 mm»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Milla P. kirjoitti 9.4.2021:
Yleisarvosana
Hyvät nousukarvat ainakin ensi reissun perusteella. Toivottavasti kestävät monta reissua. Kuluivat nimittäin heti jonkin verran. Kiinnitys pitävä, vetastiin myös silitysraudalla, niin varmasti tarttuivat.
Anonyymi kirjoitti 12.3.2021:
Yleisarvosana
Omistan myös 38mm leveät colltexit, näillä leveämmillä onnistuu ahkion vetäminen paremmin irtolumessa. Luistoa näillä ei kannata toivoa, toisaalta laskut onnistuu turvallisemmin esimerkiksi sen ahkion kanssa. Käytän näitä nousukarvoja 280cm pitkissä metsäsuksissa.
Anonyymi 11.3.2021:
Yleisarvosana
jan w. kirjoitti 10.3.2021:
Yleisarvosana
Uudet lempi skinit. Myyjän lupaus: ” ennemmin loppuu reidestä tehot” ei pitänyt paikkaansa millään lumen alustoista. Silti hakkaa puolikkaat mennen tullen ahkion kanssa mentäessä.
Anonyymi kirjoitti 2.2.2021:
Yleisarvosana
Hyvä pito ja lisäapu painavan ahkion vetämiseen perässä. Luistoakin löytyy, mutta paranee kyllästeen avulla vielä. Liima toivottavasti kestää käyttöä, aika näyttää sen. Hankittu 240cm Järvisiin ja ajavat asiansa ainakin alussa varsin hyvin.