Lajit» Ulkoilu» Kengät» Retkikengät» Salomon XA PRO 3D V8 GTX WIDE»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mikko S. 21.4.2021
Yleisarvosana
hyvät ja jämäkät kengät, ainoa miinus se läppä nauhojen alla.. Tahtoo aina rullautua kengän sisään kun laittaa kenkiä jalkaan.
Bo-Lennart S. 1.1.2021
Yleisarvosana
Olet aiemmin käyttänyt 2 paria XA PRO 3D: tä ja ollut erittäin tyytyväinen. Olet nyt ostanut kolmannen parini ja tällä kertaa valitsin laajan mallin. On nyt käynyt noin 100 km ja se tuntuu erittäin hyvältä. Ennen kaikkea paljon tilavampi etureunassa. Leveän mallin kieli tuntuu lyhyemmältä ja haluaisi seurata kenkää, kun jalka työnnetään sisään. Helppo kiinnittää, jos pidät vain kieltä samanaikaisesti. Kokee jouset hieman pitkiä, mutta ehkä niitä voidaan lyhentää. Käytä kenkiäni kävelyyn sekä luonnossa että kaupunkiympäristössä. Pohjaa käytetään yleensä 180-200 mailin jälkeen. Erittäin vakaa ja hyvä kenkä, joka sopii hyvin käyttöalueelleni.
Timo V. 2.12.2020
Yleisarvosana
Haettiin lyhytvartisia, pitävällä pohjalla olevia vedenpitäviä kenkiä joissa myös leveä lesti. Noh, nämä on ihan törkeen hyvät ja nopeat kiristää kun ei ole perinteisiä kengännauhoja.
Ilkka K. 16.10.2020
Yleisarvosana
Hiertää. Ei mukaudu jalkaan.
Tuomas L. 10.10.2020
Yleisarvosana
Loistavat töppöset kävelyyn ja ulkoiluun. Ei juoksuun.