Vähiin käy ennen kuin loppuu

Huhtikuu kolkuttelee jo kalenterissa, aurinko paistaa ja lämpötilat nousevat päivä päivältä. Valoa riittää vuorokaudessa enemmän kuin pimeyttä, ja viikonloppuna käännetään kellojakin jo kesän suuntaan. Ensi viikosta alkaen saadaan nauttia entistäkin valoisemmista illoista. Kyllä nyt kelpaa.

Näihin kauden vaihtumisiin liittyy aina kaupallisesti aikas hyviä diilejä ulkoilmaihmisille. Ollaan nyt tosiaan tällä viikolla perattu talvikauden viimeisiä kamppeita ja lätkitty niihin alennusmyyntilappua kaikenkokoista. Alennetut hinnat ovat voimassa netissä ja myymälässä. Verkkokaupassa alennustuotteiden yhteyteen on merkattu alennettu hinta ja alennuksen voimassaoloaika. 


Koska rompetta on ihan kiitettävä määrä, niin ollaan helpotukseksi niputettu niitä helpommin selattaviin paketteihin:Talvivaatteiden lisäksi alennussetissä on mukana jos jonkinlaista kalsaria sun muuta oheistuotetta.

Allaolevasta linkistä pääsee tutkimaan tarjousvaatteita:
Loput talvikengät hyvin hinnoin:

Lämpöliivejä on jäljellä ihan hyvä valikoima, eli valinnanvaraa mallien suhteen on:


Hurjaa on, mutta olkoot. Jos ei näistä löytynyt mitään mielekästä, niin eihän tuossa todellakaan ollut kaikki. Lisää erikoisen edukkaasti hinnoiteltua tuotteita löytyy alla olevista linkeistä:

• KATSO TÄSTÄ KAIKKI POISTOHINTAISET TUOTTEEMME

• KAIKKI MUUTKIN TARJOUSHINTAISET KAMPPEEMME

Tiedoksenne, että myymälämme palvelee normaalien aukioloaikojemme mukaisesti.
Arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu