Hops.

Sataa, paistaa, pakastaa. Sataa, paistaa, pakastaa. Ja sitten taas pakastaa ja sataa, joten talven liukkain soppa on sitämyöten keitelty.

Kunnioittaaksemme tätä alkavaa häilyväistä liukkaiden kelien kulta-aikaa, ja kannustaaksemme turvallisempaan ulkoliikuntaan ehdotamme liukuestejalkineiden hankintaa. Valikoimassamme on maailman parhaimpia nastallisia juoksujalkineita VJ Sarvalta ja myöskin tietty Icebugilta.

Kevyempään menoon ja yleisulkoiluun löydät kaikenmoista nastallista- ja pitopohjallista talvikenkää myös ihan visuaalisesti city-uskottavassa ulkomuodossa.


Nastalenkkarit on tosi nastat lenkkarit.
Kyllä se niin on, että talvisaikaan juoksukokemus on ihan jotain muuta nastojen kanssa kuin ilman. Voi aikalailla huoletta painella menemään, vaikka olisi vähän liukasta alla. Kun on kerran päässyt nastalenkkareiden makuun, niin ei missään tapauksessa lähtisi millään muulla ulos liukkaille kikkailemaan.Kaikki nastalliset juoksukenkämme


Nasta- ja liukuestejalkineiden valikoima on meillä suurin nimenomaan Icebug -tuotemerkin osalta. Valikoimasta löytää niin juoksutossua, tukevia kenkiä reippailuun ja haikkailuun sekä tyylikkäitä Michelinin kanssa yhteistyössä valmistettuja kitkapohjakenkiä kaupungilla mageiluun.

Icebugin monipuolisesti tyylikkäät kengät antavat kunnon pitoa vapaa-ajalla, pulkkamäessä, pilkillä, metsässä, lenkkipoluilla tai lunta luodessa.


Kaikki Icebugin tuotteet


Jos nastalliset jalkineet tuntuvat epäilyttävältä ajatukselta tai koet muuten vain, että talvijalkineisiin kaivataan tarvittavaa buustia, niin siinä tapauksessa irralliset, kenkään kiinnitettävät liukuesteet ovat ihan järkivalinta.

Valitse sen verran napsakka koko kenkääsi, että säädöt riittävät ja että liukueste todella pysyy luotettavasti valitsemasi kengän ympärillä.

Snowline Chainsen Pro Microspikes
Hinta 39.90 €
Icer's Nastalliset Vibram -liukuestepohjat
Hinta 54.90 €


Kaikki liukuesteemme


Icebugit on aivan fantastiset liukkaalla,
mutta annas kun mennään kauppaan sisätiloihin tai muualle kuivalle ja jäättömälle pinnalle, niin kyllä ne aika vaaralliseksi muuttuvat. Siksi on Icebugien kanssa hippaloidessa hyvä ottaa matkaevääksi nämä Icebugin overshoet, jotka voi vetää pohjan peitoksi astuessaan esim justiinsa sinne markettiin. Valitse napakka koko, näissä ei tarvitse olla kengän suhteen mitään kasvuvaraa, vaan napakka istuvuus takaa pohjan pysyvyyden.


Icebug Overshoe
Hinta 29.00 €
Turvallista loppuviikkoa kaikille ja mukavaa helmikuun viimeistä viikkoa.

Tervetulot sovittamaan jalkineita tarvittaessa livenä myymälään:
Myymälämme on avoinna arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Ystävällisin terveisin,
Varuste.nett

[uutiskirje_poistu]