Hyvää helmikuuta

Pakkaset jatkuu ja hyvä niin. Mikäli tässä unelmatalven lomassa on tullut sellainen fiilis että tarttisi lisää lämmikettä, tai edellinen takki on jo ihan puhkikulutettu niin nyt on talvitakkirintamalla erinomaisen hyviä tarjouksia 17.2.2021 saakka.

Alenusprosentit on aika näyttäviä, eli todella asiallisista tarjoomuksista on kysymys. Tähän uutiskirjeeseen on valkattu muutamia suosikkeja ja erikoisnostoja, mutta kannattaa käydä vilkaisemassa koko valikoima jos aihe on sinulle ajankohtainen, sillä eihän tässä ole mahtunut kaikkea esittelemään.

Pysykää lämpimänä ja nauttikaa helmikuisista huipputarjouksista.Nuuk Women Parka on tekokuitutopattu talvitakki, joka pitää niin tuulet, sateet kuin pakkasetkin ulkopuolella. Nuuk on kaunis, skandinaavisen tyylikäs turvapaikka pohjoisen kovilta keleiltä. Eristeenä ja lämmikkeenä on kovaakin pakkasta hyvin taltuttava Supreme Micro Loft -tekokuitutoppaus.


Fjällräven Nuuk Women Parka
Tarjoushinta 299.00 €
(-35%)

Norm. 459 €

KAIKKI FJÄLLRÄVENIN TARJOUSTAKIT


Vaihtoehto perinteiselle keinokuidulle
Fjällräven Signi Wool Padded Parka on luonnonkuiduilla eristettu, ylellisen lämpöinen ja säätä kestävä talvitakki. Takin toppaus on tehty kestävästi tuotetusta Lavalanista, joka on huolella valitun ruotsalaisen villan sekä maissitärkkelyksestä tehdyn biomuovi PLA:n yhdistelmä. Pintamateriaalina on säänkestävä G-1000 Lite Eco ja vuori pehmeää villaflanellia, joka tuntuu todella mukavalta ja lämpöiseltä.


Fjällräven Singi Wool Padded Parka Womens
Tarjoushinta 319.00 €
(-34%)

Norm. 485.90 €


Fjällräven Singi Wool Padded Parka Mens
Tarjoushinta 319.00 €
(-34%)

Norm. 485.90 €

KAIKKI FJÄLLRÄVENIN TARJOUSTAKIT


Rip Curlin Freeride Search Jacket on erinomainen takki talven riemuihin. Takin mukavan joustava materiaali on valmistettu kierrätetystä materiaalista, joka on mm. kerätty rannoilta. Tästä takki on saanut "Repreve Our Ocean" -merkin. Laadukas Primaloft-toppaus ja säältä hyvin suojaava pintamateriaali pitävät sinut lämpimänä ja kuivana kurjemmassakin kelissä.


Rip Curl Freeride Search Snow Jacket
Tarjoushinta 279.00 €
(-20%)

Norm. 349 €

KAIKKI RIP CURLIN TARJOUSTAKIT


Black Diamondin Belay Parka on ihanan muhkea ja lämmin takki talven viimoihin, taukotakiksi tai varmistamiseen viileinä päivinä, kun kaveri ottaa "vielä yhden yrkän". Nimensä mukaisesti varmistustakissa on valjaita varten näppärä kaksisuuntainen vetoketju.


Black Diamond Belay Parka Womens
Tarjoushinta 169.00 €
(-26%)

Norm. 229 €

KAIKKI BLACK DIAMONDIN TARJOUSTAKIT

Mahtavaa helmikuun- ja talven jatkoa vaan kaikille.
Nyt kun ollaan saatu ihanasti lunta ja kirpeänraikasta pakkasta, niin imetään tätä itseemme jotta on kiva sitten kesämmällä muistella valkeita seikkailuita.

Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]