Riippumajoite fundementals


Ulkoilu by Nina P., 04.07.2017

Tiedättehän käyttöohjeet:
Pieneen tilaan mahdutettua tiukkaa asiaa, varoituksia, vihjeitä ja kaikella hyvällä: kovin monimutkaisesti ja pitkäveteisesti selvennettyä asiasisältöä, jonka ydinpointin haluaisi mielellään tietää heti ilman, että täytyy istua alas ja keskittyä.

Kun hankin uuden vermeen, haluan päästä touhuamaan sen kanssa välittömästi. Monessa tapauksessa tuotteen pyörittely käsissä hetken aikaa avaa kristallinkirkkaana tuotteen käyttöidean. Toisin kävi tässä kesän uutuushankinnassa, elikäs niinkin yksinkertaisessa värkissä, kuin riippumajoitteessa.

Avasin pussin ja viritin puuhun. Nyt ihan yleisestä häveliäisyydestä johtuen EN ole valokuvannut ensimmäistä viritelmääni, sillä täytyyhän sitä kasvottoman blogistin säilyttää sentään kunniansa.
Sen voin kyllä kertoa, että ensimmäisenä en metsässä tarrautunut käyttöohjevihkoon, vaan kännykkään ja YouTubeen. Se auttoi vähän.

Lopullisen onnistumisen kokemuksen sain WhatsAppilla kaverilta kysyttäessä, että: "Miten tällänen riippumajoite rigataan puuhun..?" Sain yksiselitteisen, puolesssa minuutissa tuherretun ohjekuvan, joka yksinkertaisuudessaan on nerokas. Kun saan tilaisuuden, niin tulen esittämään kaikkien maailman tuotteiden valmistajille innokkaille uunoille tarkoitettuja rautalangasta väännettyjä selko-ohjeita. Tällä ohjeella sain maton puiden väliin killimään timanttisen särmästi:


Ohjeet rautalangasta väännettynä innokkaille uunoille, joilla on enempi vauhtia kuin keskittymiskykyä - saa käyttää! Itse ainakin ilolla tätä kuvaa muistellen osaan jatkossakin laittaa riippumajoitteen pinkeästi minttiin vaikka unissani.
Ei se tosiaan kauaa kestänyt laittaa tukevasti pystyyn heti kun vain oivalsi, että MITEN se tarkalleen ottaen tapahtuu.

Postaukseen liittyvät tuotteet / muuta
DD Hammocks Frontline Hammock
    DD Hammocks Frontline Hammock
Captcha$
(71)
DD Hammocks DD Tarp 3x3
    DD Hammocks DD Tarp 3x3
Captcha$
(84)
Heti varastossa

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Ovesta ulos ja metsään

Retkeile lähimetsässä. Löydä uusia mielenkiintoisia paikkoja kotioven lähettyviltä, unohda hetkeksi kotikaranteenit ja keskity nauttimaan kevään tulosta. Vinkkejä kevätilmiöiden bongaamiseen.

Lähiretkeily on parasta

Niin sitä vaan itsekin fiilistelee ja haaveilee kaikenmaailman reissuista ja eksoottisista kohteista. Murehtii sitä ajan, loman ja rahan määrää, mitä tähän kaikkeen fantastiseen erikoisuuden- ja elämyksellisyyden tavoitteluun kuluu.Ei sillä, matkustaminen on parasta mitä ihminen ...

Arki koittaa: pyöräpendelöinti alkakoon

Työmatkapyöräily on kenties näppärintä mitä on keskitty jos kodin ja työpaikan välimatka on jotain järkevää (kuka mitenkin sen määrittelee). Paljastettakoon, että reittivalinnasta riippuen omani on siinä 14-15 kilsan luokkaa, jonka näen aikalailla sellaisena sopivana reippailuna....