Lajit » Kuntoilu » Lisäravinteet » Proteiinit »

FAST Laktoositon Hera80 - proteiinijauhe, 600g


Hinta
Captcha$ (17.37 $ / kg) + toimituskulut
9.94 $ / kpl, kun ostat vähintään 2 kpl samanlaista tuotetta
9.66 $ / kpl, kun ostat vähintään 3 kpl samanlaista tuotetta

Määrä
kpl

Maku
Maustamaton
SuklaaSaatavuus
Heti

Varastotilanne

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Juoksu & Kuntoilu, Varasto


Tuotteen kuvaus

FAST HERA80 myös laktoosittomana! HERA80 on puhdasta maidon korkealaatuista heraproteiinia, joka edistää lihasmassan kasvua ja sen säilymistä. Maistuva HERA80 liukenee helposti kaikkiin nesteisiin. LAKTOOSITON HERA80 on makeutettu stevialla ja on siksi makuprofiililtaan vähemmän makea kuin perinteinen FAST HERA80.

Heraproteiini sisältää itsessään luonnon proteiineista eniten tärkeitä BCAA-aminohappoja. Nykyaikaisen suodatusmenetelmän ansiosta myös HERA80-jauheen mikrofraktiot ovat säilyneet suodatuksessa aktiivisessa muodossa.

KENELLE?

HERA80 soveltuu erityisen hyvin proteiinilisäksi esimerkiksi aamulla sekä ennen harjoitusta/ sen jälkeen, jolloin proteiinin nopea imeytyminen on toivottavaa. Voit sekoittaa sitä myös smoothieen, puuroon tai joqurttiin lisäämään ruokavalion proteiinipitoisuutta. HERA80 sopii erinomaisesti ikääntyneiden proteiinitäydennykseen.

Tämä tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Maustamaton:

Ainekset: Laktoositon heraproteiinikonsentraatti (MAITO), aminohapot (glysiini, L-alaniini, L-lysiini). GLUTEENITON & LAKTOOSITON.

Suklaa:

Ainekset: Laktoositon heraproteiinikonsentraatti (MAITO), aminohapot (glysiini, L-alaniini, L-lysiini), kaakaojauhe (8%), emulgointiaine (selluloosakumi), makeutusaine (stevioglykosidit), stabilointiaine (piioksidi), aromit. GLUTEENITON & LAKTOOSITON.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Paino
0.6 kg

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki