Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Liukuestejalkineet‪»

Icebug Pace3 Michelin Wic GTX Mens

Icebug Pace3 Michelin Wic GTX Mens

Icebug Pace3 Michelin Wic GTX Mens

Hinta


Määrä
pari


Väri
Icebug Pace3 Michelin Wic GTX Mens Black
Black


Koko
(valitse)
(valitse)
40 (US 7)
40.5 (US 7.5)
41 (US 8)
41.5 (US 8.5)
42 (US 9)
42.5 (US 9.5)
43 (US 10)
44 (US 10.5)
45 (US 11)
45.5 (US 11.5)
46 (US 12)
47 (US 13)
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Vedenpitävät, puolivartiset sekä hyvin rullaavat kitkapohjaiset GORE-TEX®-kengät miehille. Kenkien pinta on 100-prosenttisesti kierrätysmateriaalista valmistettua RipStop-tekstiiliä.

RipStop-tekstiili on kestävää polyesterikangasta, joka on erittäin kevyttä ja helppohoitoista. Sen erityinen kudonta estää sitä purkautumasta ja repeämästä. Kengissä käytetty RipStop-tekstiili on valmistettu kierrätetyistä PET-muovista. Tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet, joten kangas on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Materiaali on myös tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää. RipStop-tekstiilin kuidut on värjätty Solution Dye -tekniikalla, mikä kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesutekniikkaa.

PU Mudguard tuo lisäsuojaa kannan alueille. Kärkeen on laminoitu TPU-vahvike. Kierrätetystä PET-kestomuovista valmistetuilla nauhoilla kengät asettuvat mukavasti jalkaan.

GORE-TEX® tekee kengistä vedenpitävät. Kenkien GORE-TEX® Insulated Comfort -rakenteessa vedenpitävän ja hengittävän GORE-TEX®-kalvon lisäksi kenkiin on lisätty kylmältä eristävä kerros. GORE-TEX® pitää veden kenkien ulkopuolella, mutta päästää kosteuden haihtumaan lävitseen ja jalat kuivina. Kenkien GORE-TEX® täyttää kansainvälisen OEKO-TEX® 100 -sertifiointijärjestelmän kriteerit. Sertifikaatti rajoittaa haitallisten kemikaalien käyttöä ja takaa materiaalin turvallisuuden käyttäjälle.

Pohjallinen on OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia. OrthoLite®-pohjallinen säilyttää iskua vaimentavat ominaisuutensa pitkään, on kevyt ja antaa ilman kiertää lävitseen.

Kuten kenkien pinnan tekstiilissä, myös pohjallisen tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin vaatimukset. Materiaaliltaan kangas on kierrätettyä polyesteriä, jonka yksittäiset kuidut on Solution Dye -värjätty. Solution Dye -tekniikalla tehty värjäys käyttää vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteisenä pidetty väripesuvärjäys. Pohjallinen on mahdollista pestä pyykinpesukoneessa hellävaraisesti alhaisessa lämpötilassa.

Näiden kenkien pohjat on valmistettu ainutlaatuisesta Icebug Michelin Wic -kumiseoksesta, mikä tekee kengistä Icebugin kitkakengät. Icebugin ja Michelinin yhteistyön tuloksena nämä kengät tarjoavat sinulle parasta nastatonta pitoa talveen. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla.

OMINAISUUDET

Pinta: RipStop-tekstiili, Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, joka on valmistettu kierrätetystä PET-muovista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla, Saumaton TPU-laminointi, Suojaava PU Mudguard -vahvike
Sisus: GORE-TEX® Insulated Comfort, Bluesign®, OEKO-TEX®
Pohjallinen: OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia, Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen tekstiili, joka on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla, Irrotettava
Välipohja: Kevyt EVA, ESS-vakaaja
Pohja: Michelin Wic -kitkakenkäpohja

Michelin Wic -kitkakengät
Icebug, pitävien kenkien edelläkävijä, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija ovat yhdistäneet voimansa. Pitkän yhteistyön tuloksena on viimein tullut aika julkistaa yhteisen suunnittelutyön tulos: kitkakenkä talveen jäälle ja lumelle. Icebug Michelin Wic -kitkakenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta kumiseoksesta. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla. Kitkakenkien pito saadaan aikaan pohjakumin sekä pohjan kuvioinnin yhteisvaikutuksesta. Icebug Michelin Wic tarjoaa parasta nastatonta pitoa talveen.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 350 x 120 x 290 mm.

Pito
Kitka


Sukupuoli
Miehet


Vedenpitävyys
Kyllä


Paino
2 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Takuu
12 kk


Kommentit
Anonyymi 4.1.2022
Yleisarvosana
Jälleen kerran Icebug-kengät hämmästyttivät minua. Pace3-kengät ovat yksi mukavimmista kengistä, joita olen koskaan omistanut. Pito märällä maalla (juuret, kivet) on loistava. Lumessa jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä. Suosittelen näitä kenkiä, jos etsit talvikenkiä lumessa kävelyyn ja helppoon retkeilyyn.
Anonyymi 12.12.2021
Yleisarvosana
Hyvät kengät, ei liukastumisia parin ekan viikon talvikäytöllä. Pohjat hiukan liian tiheällä kuvioinnilla, joten keräävät paljon hiekoitussepeliä matkaan.
Anonyymi 6.12.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukavat, tyylikkäät, lämpimät saappaat. Myös hinta-laatusuhde on huippu. Otimme 2 kokoa tavallisia kenkiä suuremmat.
Ville J. 1.12.2021
Yleisarvosana
Kevyet ja lämpöiset talvikengät. Ei niin hyvä pito kuin nasta kengässä, mutta parempi kuin normi kengässä.
Ida K. 19.11.2021
Yleisarvosana
Ostimme viime vuonna parin Icebug pace3:a sisäänrakennetuilla nappeilla ja olimme niin tyytyväisiä niihin, että ostimme nyt parin Michelin-pohjallisia. Kengät sopivat täydellisesti syksyn ja talven kengiksi, kun ulkona ei ole jäätä. Ne ovat kevyitä ja erittäin kauniita. Kukaan meistä ei ole saanut kengän hankausta kengistä, vaikka kävelimme niiden kanssa yli tunnin ensimmäisellä käyttökerralla.
Tero L. 26.10.2021
Yleisarvosana
Todella hyvät niin pakkas kuin loska kelillä, pitävät pohjat
Jesse M. 24.4.2021
Yleisarvosana
Kengät tuntuivat varsin hyvältä jalassa jo heti ensi kokeilulla. Mukavan jämäkkä rakenne ja hyvin lämpöä pitävä kenkä. Vaikka kengässä ei ole nastoja, niin myös pidon osalta jäi luotettava tuntuma. Käyttökokemukseni on toistaiseksi hyvin lyhyt, koska talvikausi oli ostohetkellä juuri loppumaisillaan, mutta nopean vaikutelman perusteella kuitenkin täydet pisteet.
Markus B. 17.12.2020
Yleisarvosana
Odotetusti hyvä pito ja erinomainen istuvuus. Varuste.net tarjoaa myös hyvää palvelua ja toimitusta
Joey H. 14.5.2020
Yleisarvosana
Unelmakengät. Pidä hyvin savimaalla ja liukkaalla tulivuorikivellä. Lämmin ja mukava. Varuste tarjoaa hyvää palvelua, hyvää hintaa ja nopean toimituksen. Erittäin suositeltavaa.
Lisää kommentti

Tuotemerkki