Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka»

Garmin Xero S1 -trap-ammunnan harjoittelulaite

Garmin Xero S1 -trap-ammunnan harjoittelulaite

Garmin Xero S1 -trap-ammunnan harjoittelulaite
Garmin Xero S1 -trap-ammunnan harjoittelulaite
Garmin Xero S1 -trap-ammunnan harjoittelulaite
Garmin Xero S1 -trap-ammunnan harjoittelulaite

Määrä
kpl


Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi

010-02041-01

Viivakoodi

753759231026


Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.
Saatavuus
Arviolta 2 - 9 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
Garminin Xero S1 -trap-ammunnan harjoittelulaite on ensimmäinen lähes reaaliaikainen ammuntalaite, joka tuottaa välitöntä palautetta ja yksityiskohtaista tietoa jokaisesta laukauksesta. Garmin Xero -tutkatekniikkaa ja konenäköä hyödyntävä Xero S1 antaa ammunnan harras­tajille ennennäkemättömän perusteellista tietoa ammuntadynamiikasta, -tarkkuudesta ja -suori­tuksesta.

Käyttäjä voi pariliittää mobiililaitteen Xero S1 -laitteeseen maksuttoman Xero-sovelluk­sen avulla saadakseen kattavan analyysin jokaisesta ampumastaan laukauksesta ja aiemmista ampuma­kierroksista. Tiedoista on hyötyä ammuntasuorituksen parantamisessa.

Laitteen avulla niin aloitteleva kuin kokenutkin trap-ampuja saa uutta näkökulmaa omien vahvuuksien, heikkouksien ja luonnollisten taipumusten ymmärtämiseen ja eväitä ampumatarkkuuden parantamiseen. Lisäksi S1-laitteen linnustustoiminto antaa käyttäjille mahdollisuuden harjoitella lintujahtia hallitussa ympäristössä.
 • Ennen kiekkoammunnan aloittamista kestävä ja kannettava Xero S1 -laite sijoitetaan ampujan lähelle.
 • Xero-tutkatekniikan ja konenäön avulla tuotettu palaute tulee näkyviin Xero S1 -laitteen viiden tuuman näytölle parin sekunnin viiveellä jokaisen laukauksen jälkeen.
 • Tietoihin kuuluvat mm. etäisyys osumakuvion keskikohdasta savikiekon keskikohtaan osumien ja ohilaukausten osalta, kiekon etäisyys laukaisuhetkellä ja reaktioaika.
 • Osumien osalta osumatarkkuus kiekkoihin luokitellaan S1 -laitteen ainutlaatuisen “break factor” -tulosmenetelmän avulla.
 • Kierroksen päätyttyä Xero S1 näyttää ammunta­suoritusta koskevan kattavan analyysin.
 • Tulosten lisäksi käyttäjä voi tarkistaa osumat ja ohilaukaukset jokaisen ampumapaikan ja kiekon laukaisukulman osalta sekä tarkistaa kierroksen jokaisen laukauksen sijainnin suhteessa kiekkoon.

Xero S1 -laitteella käyttäjä voi luoda profiileja erilaisilla ammuntaparametreilla. Käyttäjä voi määrittää suuren määrän muuttujia trap-ammuntaa varten, mm. piipun pituus, supistus, haulikoko ja haulin materiaali. Tämän jälkeen käyttäjä voi kokeilla eri asetuksia trap-ammuntasuorituksen optimointia varten. Aikaisemmin tähän vaadittiin pitkäaikaista tietojenkeruuta tai oli luotettava omiin vaikutelmiin. Nyt aseen sopivuus, supistus ja ammusten suorituskyky voidaan määritellä suurella tarkkuudella.

Xero -sovellukseen pariliitettynä laitteen tallentamat ammuntatiedot siirretään automaattisesti käyttäjän mobiililaitteeseen suoritustietojen kattavaa analysointia varten. Tietoihin kuuluu mm.:
 • kierrosten kokonais­määrä
 • laukausten kokonaismäärä
 • osumaprosenttimäärä / kierros
 • osumaprosenttimäärä / ampuma­paikka
 • laukauksen nopeus
 • kiekon nopeus
 • reaktioaika
 • osumatarkkuus vasemmalle/keskelle/oikealle
 • keskimääräinen tulos
 • pisin streak
 • paras ja huonoin ampumapaikka
 • pitkän aikavälin suoritusta koskevat kaaviot
Xero -sovelluksesta löytyvät aiempien kierrosten tiedot, joten käyttäjä voi tarkastella tietoja tapahtuman, sijainnin, ampumapaikan, jne. perusteella. Jos kierroksen tulos on poikkeuksellisen hyvä, käyttäjä voi myös postata sen helposti ja nopeasti sosiaaliseen mediaan sovelluksen kautta.

Xero S:ssa on useita trap-ammuntatiloja:
 • Harjoittelu: Tallentaa perustrap-ammuntakierroksen tai mukautetun harjoittelun tiedot. Lähes reaaliaikainen palaute jokaisesta laukauksesta laitteen näytöllä. Kattavat suoritustiedot ja analyysit käytettävissä kierroksen jälkeen.
 • Trap League Shoot: Tallentaa tiedot ja seuraa ampujan ampumapaikkaa ja tuloksia. Vain perustulos näytetään kierroksen aikana. Suoritustiedot ovat saatavissa kierroksen jälkeen.
 • Turnaustila: Tallentaa tiedot ja seuraa ampujan ampumapaikkaa, laukauksia ja tuloksia suorituksen jälkeen tehtävää analyysia varten. Kaikki suoritustiedot, myös tulokset, on piilotettu kisan aikana.

Xero S1 -laitteen Upland-tila on hyödyllinen linnustuksen harrastajille, jotka haluavat pitää taitoja yllä metsästyskauden ulkopuolella. Xero S1 laitteella käyttäjät voivat optimoida suoritustaan vertailemalla tietoja, jotka koskevat haulikokoa ja nopeutta, supistusta ja tulkkia, sekä analysoimalla reaktioaikaa. Tiedot auttavat parantamaan suoritusta, tarkentamaan aseen sopivuutta, vähentämään pakoon päässeen riistan määrää ja parantamaan yleisesti laukaisutarkkuutta. Xero S1:n Upland -tilassa on myös ainutlaatuinen “Upland Factor” -tulosjärjestelmä, joka mahdollistaa useiden käyttäjien kilpailutasoisen osumisharjoittelun.

Xero S1:ssa on ladattava sisäinen akku, joka kestää 2,5 tuntia (noin kahdeksan trap-ammunta­kierrosta). Laite voidaan myös liittää ulkoiseen virtalähteeseen. IPX7-vesitiiviysluokituksen ansiosta laitteen käyttö on turvallista kaikissa sääolosuhteissa.


TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Ensimmäinen oikeaa ammuntaa seuraava laite:
Trap-ampujille ja linnustajille suunniteltu Xero S1 on ensimmäinen oikeaa ammuntatilannetta seuraava mobiiliharjoittelulaite, joka antaa välitöntä ja tarkkaa palautetta sekä pitää kirjaa jokaisesta laukauksesta1

Värikosketusnäyttö: Tallenna jokaisen laukauksen jokainen yksityiskohta1 ja näe palaute välittömästi auringonvalossa luettavalta viiden tuuman värikosketusnäytöltä, joka sopii käytettäväksi ampumahanskan kanssa.

Trap-ammuntatiedot:
Voit parantaa tarkkuuttasi analysoimalla ampuma-asentoa suhteessa kiekkoon, reaktioaikaa, osumistarkkuutta ja kiekon etäisyyttä.

Useita toimintatiloja: Neljä toimintatilaa, joiden avulla kaikentasoiset trap-ampujat ja linnustajat saavat tärkeää lisätietoa omista vahvuuksistaan ja heikkouksistaan

Yhteensopiva xero-sovelluksen kanssa:
Pariliitä Xero-sovellukseen tulosten ja suoritustietojen tarkastelua, aiempien trendien seuraamista, jne. varten.

Automaattiset tulokset:
Tallentaa automaattisesti jokaisen laukauksen tiedot1, osumat ja ohilaukaukset sekä kokoaa ammuntatiedot Xero-sovellukseen tarkastelua varten

Kestävä: Koska laitteessa on vesitiivis polykarbonaattikotelo, sitä voi käyttää lähes missä tahansa olosuhteissa.

Akun kesto: Ladattava akku kestää jopa 8 kierrosta.

Traplajit:
Tukee ATA singles- ja ATA handicap -kilpailumuotoja (ei kaksoistrappi) sekä Upland Bird Hunting- linnustamisharjoittelua.

Kolmijalat: Pakkauksessa kolmijalka ja laite voidaan myös kiinnittää muuhun 1/4-20 tuuman vakiokolmijalkaan, jonka korkeus on alle 122 cm.


TEKNISET TIEDOT:

Laitteen mitat (LxKxS):
 • 19.7 x 9.2 x 15.7 cm ilman kolmijalkaa
 • 19.7 x 19.2 x 15.7 cm, kolmijalan kanssa
Laitteen paino:
 • 966 g ilman kolmijalkaa
 • 1022 g kolmijalan kanssa
Näytön koko: 5 tuuman (12.7 cm) lävistäjä
Näytön tarkkuus: 800 x 480 pikseliä
Näytön tyyppi: Kapasitiivinen värikosketusnäyttö, helposti luettavissa myös kirkkaassa auringonpaisteessa, WVGA, taustavalaistu
Akun tyyppi: Sisäinen ladattava litiumioniakku; ei voida vaihtaa
Akun kesto: Jopa 8 kierrosta
Muisti/historia: 1.000 kierrosta (sisältää 25.000 GIF:iä kustakin laukauksesta massamuistissa)
Vesitiiviys: IPX72
Liitäntä: microUSB
Langattomat yhteydet: BLUETOOTH® -yhteys
Mobiilisovellus: Xero-sovellus (iPhone®, Android™)
Tilat:
 • Trap-ammunta: harjoittelu, sarja, turnaus
 • Linnustus: mukautetut asetukset
Tuetut traplajit: ATA singles ja ATA handicap (ei kaksoistrappi)
Kiinnitys: Pakkaus sisältää kolmijalan; yhteensopiva kaikkien ¼"-20 tuuman vakiokolmijalkojen kanssa, joiden korkeus on alle 122 cm.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 339 x 250 x 145 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Paino
1.022 kg (myyntipakkauksen kanssa 2.00 kg)


Takuu
24 kk


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki