Lajit‪» Vaellus‪» Keittimet‪» Kaasukeittimet‪» Kaasupullon päälle asennettavat‪»

MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit

MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit

MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit
MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit

Hinta
134.90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
pakkausMyymälä (Helsinki)hyllyssä0 pakkausta
Netistä toimitettavissa heti0 pakkausta


Lisäksi
Retkikaasut
MSR Isopro 110g
+8.90 €


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 7 - 60 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on erittäin hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Primus premium stove kit takes ultralight adventures up a notch with deluxe features that enhance your cooking experience on the trail. Sized for two but light enough for one, the kit comes equipped with MSR’s pressure-regulated, fast-boiling PocketRocket® Deluxe stove that perfectly nests in the kit’s ultra-compact Trail Mini™ Duo Cook Set. Ultralight backpackers and minimalist bikepackers alike will appreciate the stove’s push-start ignition, consistently fast boil times (even when fuel and temperatures are low), and broad burner for more versatile cooking and simmering. The 1.2 L pot is the ideal capacity for boiling water for two pouch meals or cups of coffee, while the included bowl adds a second eating/drinking vessel for sharing with a trail partner.
  • Compact Design:Trail Mini™ Duo Cook Set efficiently nests the PocketRocket® Deluxe Stove, pot lifter & optional 4- or 8-oz MSR fuel canister inside pot; bowl nests outside.
  • Lightweight: Whole stove kit weighs just 371 g, with capacity to serve two.
  • Fast-Boiling:Pressure-regulated stove boils 1 liter in 3:20 minutes; maintains fast boil times even in cold weather and with low fuel.
  • Integrated Piezo Igniter: Fast, reliable push-start ignition; spark igniter is protected inside broad burner for maximum durability.

Includes: PocketRocket® Deluxe stove (83 g) with stuff sack; 1.2 L hard-anodized aluminum pot with insulated grip; Hot- and cold-safe 28 oz bowl;* Strainer lid;* Mini LiteLifter™ pot handle; Kit stuff sack; Room to nest a 4- or 8-oz MSR IsoPro™ fuel canister (sold separately)

*BPA-free


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 400 x 400 x 400 mm.


Paino
0,371 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,5 kg)


Takuu
36 kk


Valmistusmaa
Etelä-Korea


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.8.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Erittäin kompakti, kevyt ja tehokas.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.8.2022
Yleisarvosana
Todella näppärä ja kevyt setti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 12.3.2022
Yleisarvosana
Ensivaikutelma on todella hyvä. Keitin on tehokas ja kattila riittävän iso yhdelle, ehkä jopa kahdelle.
Antti K. vahvistettu ostaja, 23.2.2022
Yleisarvosana
Joskus näissä tuotearvosteluissa kysytään, että ostaisitko uuden, jos kadottaisit vanhan? No ostin. Ensimmäinen PR DLX oli käytössä jo hyvän aikaa, mutta onnistuin hukkaamaan sen. Ehkä retkeilypaikalle, ehkä kanoottirantaan tai sitten se lojuu edelleen jossain pakettiauton lattialla. Kuka tietää. Tilasin empimättä uuden, koska tiesin reissun olevan tulossa. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, minkä keittimen ostan. Piezo toimii _AINA_, ja se toimii luotettavasti. Joskus, kun olen unohtanut kaikki tulentekovälineet, olen valinnut tämän keittimen piezoineen apuliekiksi nuotiota väsätessäni. Se on niin paljon tuliporaa nopeampi, uskoo ken tahtoo. Edellisen keittimeni kanssa en ostanut stove kittiin kuuluvaa kattilaa. Nyt sellainen tuli laitettua ja pidän siitäkin paljon. Muovinen lisäkuppi mitta-asteikolla helpottaa kaikkea leiriruoan väsäämisessä ja tarjoaa pientä välijäähdytystä aterioijan käsille, jos haluaa vaikka mättää ruokansa nopeasti kattilasta jatkaakseen matkaansa. Voihan sitä toki käyttää vaikka pöperöiden jakamiseen kahdelle. Kattilan muovikansi ei toimi paistinpannuna, joten siitä lähtee vähän pisteitä. Kattilapaketeissa saisi aina olla paistinpannun virkaa ajava kansi. Toki asioita voi paistaa kattilassa ensin, sujauttaa paistetut tuotteet muovikulhoon odottelemaan ja keitellä sitten loput. Eli ei mikään maailmanloppu. Pienet kansipannut voivat olla myös hankalia käsiteltäviä, eli makuasioita. Pocket Rocket DLX on kattiloineen päivineen kompakti, tehokas ja erittäin monipuolinen kitti kevyemmin pakkaaville, mutta sillä tekee kyllä kulinaarisempaakin einestä maasto-olosuhteissa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.12.2021
Näytä alkuperäinen
kolme onnellista
Markku L. vahvistettu ostaja, 4.11.2021
Yleisarvosana
Hommasin tämän Trangian rinnalle kevyemmäksi ja vähemmän tilaa vieväksi setiksi. Laadukkaan oloinen ja kompakti setti. Ainoa miinus on että kun pakkaa kattilaan kaasupullon (230g), polttimon suojapussissa ja kattilapihdit niin ei tahdo mahtua enää kansi kiinni.
Lauri S. vahvistettu ostaja, 25.7.2020
Yleisarvosana
Yksi reissu takana ja sen perusteella toimii juuri niin kuin pitääkin. Vaatii tosiaan tasaisen alustan ettei keikahda, ei muuta huonoa.
Tatu H. vahvistettu ostaja, 18.7.2020
Yleisarvosana
Pieni ja kätevä. Suosittelen nuotiolle ja risukeittimelle erillistä kattilaa.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Retkikeittimen valinta

Retkikeittimiä on niin moneen lähtöön, kuin on keittelijöitäkin. Minkä tuotteen valitsisi ensimmäiseksi keittimeksi? Kaasu vai monipolttoaine? Aktiivisella retkeilijällä voi ollakin useampaa erilaista keitintä eri luontoisiin retkiin ja -olosuhteisiin.


Polttoaineen valintaopas

Kaasua, bensaa, spriitä ja muutama risu. Polttoaineita löytyy jokaiseen tarpeeseen, joten on tärkeää valita oikea energianlähde omaan käyttöön. Seuraavassa lyhyt opas siitä minkälaisia polttoaineita valitaan mihinkin laitteisiin.


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...