Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Päiväreput »

Savotta Jääkäri M reppu + sivutaskut


Hinta

Määrä
pakkaus(ta)Savotta Jääkäri M

Väri
Musta
Musta
Vihreä
Vihreä
M05 +17.47 $
M05 +14.09 $
Savotta Pystytasku M, 2 kpl

Väri
Musta
Musta
Oliivinvihreä
Oliivinvihreä
Savotta Vaakatasku M

Määrä: kpl +25.26 $/kpl (0 kpl Sisältyy hintaan)

Väri
Musta
Musta
Oliivinvihreä
Oliivinvihreä


Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Sisältää Savotta Jääkäri M ja 2 kpl reppuun sopivia pystytaskuja. Tuunaa halutessasi esim. mallikuvan mukaisilla lipuilla. Hihamerkit ja tarrat

Savotta Jääkäri M:

Savotta Jääkäri M reppu (entinen Jääkäri-reppu) on parannettu malli alkujaan Rajavartiolaitokselle suunnitellusta Kevyt Rajapartio- repusta. Repun suunnittelussa on kuunneltu aitoja käyttäjäkokemuksia ja lukuisista ideoista on parhaat palat ommeltu Jääkäri M:ksi. Jääkäri M on enemmän kuin normaali päiväreppu. Jääkäri M:n lukuisat yksityiskohdat ja kattava ”molle” kujasto tekee repusta todella modulaarisen ja monipuolisen työvälineen. Kapean muotonsa ansiosta reppu ei tule tielle ahtaissakaan paikoissa liikkuessa ja sopii erinomaisesti hiihtämiseen ja metsästykseen. Liikkuvuuteen on kiinnitetty huomioita myös kantojärjestelmän suunnittelussa ja ergonomiassa.

Kokoluokassaan Jääkäri M on tukeva ja ryhdikäs kantaa, mutta silti reppu selässä on helppo toimia. Tämä on eduksi etenkin, kun liikutaan sauvojen kanssa, pyöräillen tai ammutaan reppu selässä. Repun ryhtiä lisäävät reppupussin kylkien kompressiohihnat, joilla sisällön saa kiristettyä tiiviiksi paketiksi. Jääkäri M sopii kokonsa puolesta myös lentokoneen käsimatkatavaraksi.


Ulkomitat: korkeus 52 cm, leveys 25 cm, syvyys 17 cm.
Kokonaistilavuus: 30 litraa (reppupussi 22l, ylipakkaussuoja 6l, läpän arvotavaratasku 2l)
Paino: 1,75 kg.

Materiaalit: Delrin-erikoismuovisoljet ja 8 mm spiraalivetoketjut. Vihreä: 1000D Cordura, Musta: 1000D Codura, M05: 1000D Foxdura
Ranka: Eteenimuovilevy.

Repun lokerointi

Jääkäri M:n reppupussi (keskimitat 52 x 25 x 17 cm) on suunniteltu kapeaksi, mutta silti riittävän tilavaksi, jotta sinne mahtuu päiväreissulle tarvittavat välineet. Reppupussin suuaukko suljetaan kiristysnarulla ja suuaukon tiiviys varmistetaan ylipakkaamisenkin mahdollistavalla vedenpitävällä suojakauluksella. Suuaukko peitetään repun pään myötäisellä läpällä, joka suljetaan hihnoin. Läppä on kiinnitetty molemmilta puolilta säädettävillä hihnoilla, joten se on ”kelluva” ja mahdollistaa helpon ylipakkaamisen. Hihnojen reilu pituus antaa läpän alle tarvittaessa reippaasti tilaa lisävarusteille, kuten makuupussille. Läpän sisäpuolella on vetoketjulla suljettava tilava arvotavaratasku (mitat noin 25 x 25 cm).


Repun sisältöön pääsee nopeasti käsiksi myös koko sivun korkeuden mittaisen pystyvetoketjun kautta repun oikealta puolelta. Vetoketjussa on kaksi vedintä, joten sen voi avata haluamastaan kohdasta.

Selkää vasten reppupussin sisällä on repun mittainen lokero tukirangalle. Lokero sopii myös lisätaskuksi litteiden tarvikkeiden kantamiseen.

Reppupussin sisällä on tasku ( mitat n. 23cm x 37cm ) juomarakolle tai erillään pidettäville tarvikkeille. Tähän taskuun mahtuu esimerkiksi 13 tuumainen läppäri tai padi. Taskun suulla on kuminauha, joka pitää sisällön taskun sisällä.

Repun molemmilta puolilta läpän alta löytyvät suojatut ulostuloaukot juomarakon letkuille. Aukkoja voi käyttää soveltaen myös muille piuhoille tai antenneille tarpeen mukaan.

Repun kyljistä löytyvillä neljällä kompressiohihnalla reppupussin voi kiristää tiiviiksi myös vajaalla pakkauksella.

Sivuilla alhaalla on avoimet kuminauhakiristeiset taskut, joita voi hyödyntää juomapullon paikkana tai pientarvikkeiden kuljetuksessa. Taskuun saa myös pidemmän työkalun pään, jonka rungon saa kiristettyä jämäkästi repun sivuille reppupussin kompressiohihnojen avulla. Tästä on hyötyä kuljetettaessa esimerkiksi vapaputkea tai kameran jalkaa. Alataskujen pohjista löytyvät metalliset vedenpoistorenkaat.

PALS nauhakujasto

Jääkäri ei olisi jääkäri ilman PALS nauhakujaston, tai tuttavallisemmin MOLLE:n, tuomaa modulaarisuutta eli muokattavuutta.

PALS / MOLLE on kiinnitysjärjestelmä, joka on armeijakäytössä lähes jokaisessa maassa. Tämä kiinnitysjärjestelmä on luotu tarpeeseen, jossa vaaditaan ehdotonta modulaarisuutta ja kestävyyttä.

Suomalaiseen suuhun hyvin taipuva MOLLE on lyhenne sanoista: Modular Lightweight Load-carrying Equipment. PALS taas tulee sanoista: Pouch Attachment Ladder System.

Tätä tekniikkaa soveltamalla Jääkäri M:stä on luotu äärimmäisen muokattava ja modulaarinen kokonaisuus. Mollea löytyy Jääkäri M:n edestä, sivuilta, läpästä ja jopa kantoviilekkeistä sekä lantiovyöstä. Mollen avulla voit kiinnittää minkä tahansa PALS yhteensopivan taskun lähes mihin kohtaan reppua haluat. Sopivien taskujen avulla Jääkäri M voidaan laajentaa vaikka kompaktin kokoiseksi anatomiseksi rinkaksi.

Modulaarisen kiinnitysmahdollisuuden lisäksi mollekujasto vahvistaa ja tukevoittaa reppua. Yksi Jääkäri M:n molle lenkki kestää yli 100kg vetoa.

Muut kiinnityspisteet

Läpän kiinnityshihnat ovat pitkät ja juoksevat koko repun edestä ja alta. Tarvittaessa 25mm hihna sukeltaa hienosti molle-kujastoa pitkin ja voidaan nostaa pinnalle mistä kohdasta halutaan. Tämä mahdollistaa tavaran sidonnan tukevasti repun etupuolelle ilman ylimääräisiä irtohihnoja. Repun pohjassa on neljä nauhaohjurilenkkiä, joiden kautta hihnat juoksevat ja mahdollistavat varusteiden sitomisen myös repun pohjaan. Pohjaan kiinnitettynä sopii kannettavaksi erinomaisesti esim. rullatut makuualustat.

Jääkäri M:n naamapuolelta pussin alareunasta löytyvät kiinnityslenkit (2kpl) irtotavaran kuljetukseen. Sopivan pitkiksi mitoitetut lenkit käyvät erikoisten pitkien tarvikkeiden kantamiseen siten, että varsi mahtuu tarvittaessa lenkkiin.

Reppupussin sivukiristyshihnojen taakse on myös mahdollista kiristää kannettavaa tavaraa, joka ei muuten reppuun mahtuisi. Kiristyshihnat on mitoitettu riittävän pitkiksi siten, että ne ylettyvät tarvittaessa repun yli vastakkaiseen kiinnitykseen asti.

Kanto

Anatomisesti muotoillut jämäkät olkaviilekkeet ja matalaprofiilinen, mutta tukeva lantiovyö tekevät kantamisesta ergonomista. Lantiovyön keskitetty kiristys on toteutettu 25mm tikapuusoljilla molemmin puolin lantiota. Repun kiristystä helpottavat lantiovyöhön ommellut sormilenkit, joista vetämällä repun saa kiristettyä lantiolle yhdellä sisäänpäin suuntautuvalla liikkeellä. Säätövaroja on Savotan tyyliin riittävästi erikokoisia käyttäjiä ajatellen. Repun yläosan kiristys on toteutettu pistosoljella varustetulla rintaremmillä.

Repun selkäosa on tukevoitettu kestävällä eteenimuovilevyrungolla. Tämän kevyen rangan ansiosta Jääkäri M pitää muotonsa raskaassakin lastissa. Halutessaan tukirangan saa myös poistettua repusta.

Lisävarusteena Jääkäri M:n saa myös jäykemmän rungon, jossa eteenilevyyn on kiinnitetty kaksi pystysuuntaista latta-alumiinitankoa jäykisteeksi, mikäli sisältö on erikoisenmuotoista tai erityisen raskasta.

Repun selkäosan kantomukavuutta parantavat selkää vasten istuvat reilun kokoiset ja jämäkät pehmustetyynyt, jotka ovat tämän kokoluokan repuissa harvinaisia. Ristiselän kohdalla olevan pehmustetyynyn saa myös halutessaan irrotettua. Lantiovyö on tarpeen vaatiessa taitettavissa piiloon lantiovyön tyynyn alle.

Repun nostamista selkään tai kädessä kuljettamista varten repussa on kantokahva niskassa. Kahva on mitoitettu reilun kokoiseksi, jotta siitä on helppo ottaa kiinni käsineet kädessä.

Takuu

Tuotteella on viiden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Avainlipputuote

Tämä on suomalainen Avainlipputuote ja sen kotimaisuusaste on yli 50 %. Osa työstä on tehty alihankintana omalla tehtaallamme Virossa.
Savotta Pystytasku M:
Fiksu, yksinkertainen ja kestävä vetoketjullinen säilytyspussi MOLLE-kujallisiin varuste- ja lantiovöihin. Pussi on roiskesuojattu ja pohjassa on vedenpoistoaukko. Kätevä pussukka, kun haluat pitää tavarat käsien ulottuvilla niin rinkan sisällä kuin ulkopuolelllakin. Pussiin mahtuu vaikka juomapullo tai kaksi. Mainio lisä keskikokoisten ja suurempien Jääkärituotteiden kylkiin.

Tekniset tiedot:
 • Ulkomitat: Korkeus: 26 cm, leveys: 17 cm, syvyys: 9 cm
 • Taskun tilavuus suljettuna: 4l
 • Materiaalit: 1000D Cordura PUR pinnoite
 • PALS kiinnitys: korkeus 3 riviä, leveys 4 riviä, kiinnikkeet 2 kpl 30 cm
 • Paino: 150g
 • Tuotteella on kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
Savotta Vaakatasku M:
Yksinkertainen ja kestävä vetoketjullinen säilytyspussi MOLLE-kujallisiin varuste- ja lantiovöihin. Pussi on roiskesuojattu ja pohjassa on vedenpoistoaukko. Kätevä pussukka, kun haluat pitää tavaroita käsien ulottuvilla repun ulkopuolella. Sopii esimerkiksi kaikkien Jääkärituotteiden selkä- tai sivupuolelle kiinnitettäväksi.

Tekniset tiedot:
 • Ulkomitat: Korkeus: 15 cm, leveys: 25 cm, syvyys: 8 cm
 • Taskun tilavuus suljettuna: 3l
 • Materiaalit: 1000D Cordura PUR pinnoite
 • PALS kiinnitys: korkeus 2 riviä, leveys 4 riviä, kiinnikkeet 2 kpl 24 cm
 • Paino: 130g
 • Tuotteella on kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.


  Ostamalla tämän tuotepaketin säästät 16.71 $ verrattuna siihen, jos ostaisit tuotteet yksitellen.

  Sukupuoli
  Miehet, naiset

  Buy It For Life™

  Buy it for Life™ -tuotteet ovat elämää kestäviä, korjattavissa ja niille myönnetään 10 vuoden takuu. Suomalainen heittää vuodessa pois 13 kiloa tekstiilijätettä. Yhdessä tuotamme sii...

  Takuu
  120 kk

  Kommentit
  Pekka K. kirjoitti 23.6.2020:
  Hyvä paketti.
  Lisää kommentti

  Tuotemerkki