Lajit» Ulkoilu» Suojat» Kypärät» Tarvikkeet» Visiirit»

Petzl Vizir Shadow EasyClip

Petzl Vizir Shadow EasyClip

Petzl Vizir Shadow EasyClip
Petzl Vizir Shadow EasyClip

Hinta


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 14 - 30 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi

A015BA00

Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Pikairrotettava tummennettu silmiensuojain Petzl Strato ja Petzl Vertex New (valmistettu 4-2019 alkaen) työkypäriin. Mukana toimitetaan EasyClip pikakiinnitysnastat, jotka vaihdetaan kypärän sivuilla olevien mustien vakiopalojen tilalle. Irroitus tapahtuu työkaluvapaasti vain nappeja painamalla. Suojaa käyttäjää erinomaisesti auringon haitallisilta säteiltä ja mekaanisilta vaaroilta, sekä eliminoi heijastuksista syntyviä häiriöitä työtehokkuudelle. Soveltuu mm. rakennustyöhön, hiontaan, metalliteollisuudelle, arboristeille, korkeanpaikantyöskentelyyn jne.

Ulkopinnalla erittäin tehokas naarmuuntumisenesto ja sisäpinnalla huurtumisenestopinnoite. Laadukas ja pitkäikäinen Bollé Safetyn valmistama luokka 1 optiikka, jonka ansiosta visiiri soveltuu pitkäaikaiseen yhtäjaksoiseen käyttöön rasittamatta silmiä. Kirkas linssi ja kaareva muotoilu tarjoavat laajan näkökentän.

Hyvä yhteensopivuus myös GVS Low Profile-sarjan puolinaamarimallisten hengityssuojainten kanssa käytettäessä.
 • Kaksi asentoa: Nostettuna kypärän päälle kuljetusasentoon sekä laskettuna alas silmien eteen työasentoon.
 • Paino 80 g.
 • Täyttää CE EN 166 luokka 1 tyyppi BT standardin vaatimukset (suoja suurella nopeudella lentäviä pieniä kappaleita vastaan: energialuokka B = iskeytymisnopeus 120 m/s, myös äärimmäisissä lämpötiloissa) sekä EN172 5-2,5.
 • ANSI-ISEA Z87.1. EAC.
 • Maksimielinikä 10 vuotta.
 • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.
Vizir Shadow voidaan varustaa lisävarusteena saatavalla Protector suojuksella (tuotekoodi A015CA00). Protector suojaa Vizir Shadow visiirin optiikkaa naarmuilta ja mahdollistaa otsavalaisimen kiinnittämisen suoraan suojukseen, jolloin valaisinta voidaan käyttää samalla kun visiiriä liikutetaan ylös ja alas. Visiirin liikuttaminen ylös ja alas samanaikaisesti kun halutaan käyttää valaisinta onnistuu myös kiinnittämällä valaisin suoraan kypärään PixAdapt kypäräkiinnikelevyllä E78005 (Petzl Pixa-sarja), Pro Adapt kypäräkiinnikelevyllä E80004 (Petzl Duo-sarja), Adapt Kit Tikka kypäräkiinnikelevyllä E80004 (Tikka-sarja) tai FrontClick Helmet Mount Set kypäräkiinnikelevyllä i1082 (Lupine Neo, Piko, Blika ja Alpha valaisimet FrontClick pikakiinnityslevyllä).

Yhteensopivuus:
 • Petzl Strato - ultrakevyt suojakypärä
 • Petzl Strato Vent - tuuletettu ultrakevyt suojakypärä
 • Petzl Vertex - suojakypärä (mallit 4-2019 alkaen)
 • Petzl Vertex Vent - tuuletettu suojakypärä, jossa on työkaluvapaat EasyClip pikakiinnityspisteet (mallit 4-2019 alkaen)
 • Vizir Shadow ei sovellu ennen 4-2019 hankittuihin aiempiin Petzl Vertex kypäriin. Tunnistat kypärät siitä että niissä on sivuilla mustat adapterialueet. Tarvitessasi silmiensuojaimen ennen 4-2019 valmistettuihin Petzl Vertex ja Alveo kypäriin, valitse tuotekoodi A15AS.
Valtioneuvoston asetus (205/2009) rakennustyön turvallisuudesta, 13 luku 71§: "Rakennustyömaalla on käytettävä suojakypärää. Tarvittaessa kypärä on varustettava alushupulla. Rakennustyössä on käytettävä työn ja työolosuhteiden edellyttämää henkilökohtaista silmien suojausta. Työnantajan on annettava työntekijöille käyttöön suojalasit niissä töissä, joissa on merkittävä silmätapaturmanvaara."

Tutustu myös kirkkaaseen malliin Vizir (A015AA00).

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 135 x 245 x 100 mm.

Paino
0.08 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.16 kg)


Valmistusmaa
Taiwan


Takuu
36 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös

Petzl Vertex Vent
        » Petzl Vertex Vent
alkaen Captcha$
(3)
Heti varastossa