Lajit‪» Ulkoilu‪» Suojat‪» Kypärät‪» Tarvikkeet‪» Visiiritja lipat‪»

Petzl Vizir EasyClip

Petzl Vizir EasyClip

Petzl Vizir EasyClip
Petzl Vizir EasyClip

Hinta


Määrä
kpl


Varastossa
Myymälä (Helsinki)hyllyssä1 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti1 kpl heti

Tilauskoodi
A015AA00Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Kiipeily


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Pikairrotettava silmiensuojain Petzl Strato ja Petzl Vertex New (valmistettu 4-2019 alkaen) työkypäriin. Mukana toimitetaan EasyClip pikakiinnitysnastat, jotka vaihdetaan kypärän sivuilla olevien mustien vakiopalojen tilalle. Irroitus tapahtuu työkaluvapaasti vain nappeja painamalla. Suojaa käyttäjää erinomaisesti mekaanisilta vaaroilta. Soveltuu mm. rakennustyöhön, hiontaan, metalliteollisuudelle, arboristeille, korkeanpaikantyöskentelyyn jne.

Ulkopinnalla erittäin tehokas naarmuuntumisenesto ja sisäpinnalla huurtumisenestopinnoite. Laadukas ja pitkäikäinen Bollé Safetyn valmistama luokka 1 optiikka, jonka ansiosta visiiri soveltuu pitkäaikaiseen yhtäjaksoiseen käyttöön rasittamatta silmiä. Kirkas linssi ja kaareva muotoilu tarjoavat laajan näkökentän.

Hyvä yhteensopivuus myös GVS Low Profile-sarjan puolinaamarimallisten hengityssuojainten kanssa käytettäessä.
 • Kaksi asentoa: Nostettuna kypärän päälle kuljetusasentoon sekä laskettuna alas silmien eteen työasentoon.
 • Paino 80 g.
 • Täyttää CE EN 166 luokka 1 tyyppi BT standardin vaatimukset (suoja suurella nopeudella lentäviä pieniä kappaleita vastaan: energialuokka B = iskeytymisnopeus 120 m/s, myös äärimmäisissä lämpötiloissa).
 • ANSI-ISEA Z87.1-2010. CSA Z94.3-07 luokka 1.
 • Maksimielinikä 10 vuotta.
 • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.
Vizir voidaan varustaa lisävarusteena saatavalla Protector suojuksella (tuotekoodi A015CA00). Protector suojaa Viziriä naarmuilta ja mahdollistaa otsavalaisimen kiinnittämisen suoraan suojukseen, jolloin valaisinta voidaan käyttää samalla kun Viziriä liikutetaan ylös ja alas. Vizirin liikuttaminen ylös ja alas samanaikaisesti kun halutaan käyttää valaisinta onnistuu myös kiinnittämällä valaisin suoraan kypärään PixAdapt kypäräkiinnikelevyllä E78005 (Petzl Pixa-sarja), Pro Adapt kypäräkiinnikelevyllä E80004 (Petzl Duo-sarja), Adapt Kit Tikka kypäräkiinnikelevyllä E80004 (Tikka-sarja) tai FrontClick Helmet Mount Set kypäräkiinnikelevyllä i1082 (Lupine Neo, Piko, Blika ja Alpha valaisimet FrontClick pikakiinnityslevyllä).

Yhteensopivuus:
 • Petzl Strato - ultrakevyt suojakypärä
 • Petzl Strato Vent - tuuletettu ultrakevyt suojakypärä
 • Petzl Vertex - suojakypärä (mallit 4-2019 alkaen)
 • Petzl Vertex Vent - tuuletettu suojakypärä, jossa on työkaluvapaat EasyClip pikakiinnityspisteet (mallit 4-2019 alkaen)
 • Vizir ei sovellu ennen 4-2019 hankittuihin aiempiin Petzl Vertex kypäriin. Tunnistat vanhat kypärät siitä, että niissä on sivuilla mustat adapterialueet. Tarvitessasi silmiensuojaimen ennen 4-2019 valmistettuihin Petzl Vertex ja Alveo kypäriin, valitse tuotekoodi A15A.
Valtioneuvoston asetus (205/2009) rakennustyön turvallisuudesta, 13 luku 71§: "Rakennustyömaalla on käytettävä suojakypärää. Tarvittaessa kypärä on varustettava alushupulla. Rakennustyössä on käytettävä työn ja työolosuhteiden edellyttämää henkilökohtaista silmien suojausta. Työnantajan on annettava työntekijöille käyttöön suojalasit niissä töissä, joissa on merkittävä silmätapaturmanvaara."

Tutustu myös tummennettuun malliin Vizir Shadow (A015BA00).

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 135 x 245 x 100 mm.

Paino
0.08 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.16 kg)


Takuu
36 kk


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
Jouni M. 5.9.2020
Yleisarvosana
Hieman saa kikkailla asennuksessa. Jos on hankkinut erillisen erillisen lisäsuojiuksen, tämä tuota ja suojus on kiinnitettävä yhdessä kypärään. Asennettaessa joutuu vääntämään molempia niin paljon, että ollaan rikkomisen rajamailla. Toivottavasti Petzl korjaa puutteen tulevaisuudessa.
Jannica L. 17.12.2019
Yleisarvosana
Hieman tuotti miettimistä että kuinka paljon uskaltaa visiiriä painaa kypärään kiinni laittaessa. Mahtuu hyvin myös silmälasien kanssa pidettäessä. Mikä on iso plussa näin laseja käyttävälle.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös

Petzl Vertex Vent
» Petzl Vertex Vent
alkaen Captcha$
(16)
Heti saatavilla


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: