Lajit» Sukellus» Sukelluskurssit» Alkeiskurssit»

PADI Yksityiskurssi /Open Water Diver - laitesukelluksen peruskurssi siirtopaperein

PADI Yksityiskurssi /Open Water Diver - laitesukelluksen peruskurssi siirtopaperein


Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Päivämäärä
Sopimuksen mukaan.


Etunimi


Sukunimi


Puhelinnumero


Sähköposti


Vapaana


Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta enintään vapaana olevan määrän.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Yksityiskurssi sisältää henkilökohtaisen opetuksen: Sukellusoppilaalla on käytössään ainoastaan häntä varten oma sukelluskouluttaja.

HUOMAA HETI ALKUUN:
Siirtopaperikurssi tarkoittaa sitä, että opiskelet luokkahuoneosuudet ja uima-allasosuudet Suomessa kanssamme, jolloin kurssin loppuun saattamiseksi voit valita minkä tahansa PADI-keskuksen mistä tahansa maailmaa viemään kurssin loppuun saakka avovesisukellusten (4kpl) muodossa. Kurssimme hinta sisältää siis avovesiin valmistavan harjoittelun. Autamme sinua mielellämme buukkaamaan / sopimaan avovesisukellukset valitsemaasi PADI -sukelluskeskukseen niin halutessasi.

Laitesukelluksen peruskurssiin (PADI Open Water Diver) -kurssiin kuuluu seuraavat osa-alueet:
1) teoriaosuus: oppikirjan kappaleet 1-5, loppukoe (kuuluu tämän kurssin hintaan: materiaali ja kaksi teoriailtaa)
2) allasharjoitteet, moduulit 1-5 (kuuluu tämän kurssin hintaan - toteutetaan tavallisesti kolmena iltana/ päivänä)
3) avovesisukellukset, 4kpl (nämä teidän tulee sopia ulkomaille, keskukselle, jossa teette kurssin avovedet. Nämä eivät kuulu tämän siirtopaperikurssin hintaan, vaan hinta neljälle sukellukselle on sovittava vastaanottavan sukelluskeskuksen kanssa. Vastaanottava sukelluskeskus vastaa myös sukelluskortin myöntämisestä ja niihin liittyvistä kuluista) Avovesisukelluksiin on tavallisesti varattava vähintään kaksi sukelluspäivää.

Jos haluat käydä koko kurssin Suomessa kanssamme, niin ilman muuta ja tosi mielellään onnistuukin!

HUOM: täytä ja tulosta tämä terveysselvityslomake ennen osallistumistasi kurssille (PDF)

Katso alta kurssimme:
PADI Open Water Diver - laitesukelluksen peruskurssi kuivapuvulla (OWD)
PADI Open Water Diver - laitesukelluksen peruskurssi kuivapukuluokituksella (OWD+Dry Suit Specialty)
. . .

Tervetuloa tutustumaan vedenalaisen maailman ihmeisiin laitesukelluksen peruskurssilla!

Sovitaan erikseen treffit kurssin oppimateriaalien noutamista varten!
Näin varmistamme että paikalla on Sukelluskoulu Aallon henkilökuntaa!

Olet ehkä lähdössä reissuun, ja mieli palaisi sukeltamaan lämpimissä ja kirkkaissa, turkoosissa vedessä? On pöhköä tuhlata kallisarvoisia lomapäiviä sukelluksen opiskeluun ja perustaitojen hiomiseen, ne kun voi tehdä täällä kotoisassa Suomessa suomenkielellä, töiden/ opiskelujen/ muun elämän ohessa. Tämän kokonaisuuden jälkeen olet valmis avovesiin, eli sukeltamaan 4 avovesisukellusta valitsemassasi kohteessa. (avovesisukellusten kustannukset ja luokitusmaksut tulee suorittaa siihen sukelluskouluun, johon menet kurssia tekemään loppuun) Sukelluskoulu Aallon siirtopaperikurssi sisältää oppimateriaalin, teoriaopetusillat ja allasharjoittelusessiot. Lisäksi saat asiaankuuluvat dokumentit mukaan reissuusi.

PADI Open Water Diver -kurssilla opiskelet kokeneen ja osaavan PADI -sukelluskouluttajan johdolla sukellusteoriaa, sukellustaitoja allasolosuhteissa sekä pääset sukeltamaan myöhemmin avovedessä valitsemassasi kohteessa ja sukelluskoulussa oppimiasi taitoja käyttäen ja yhä paremmaksi hioen.

Peruskurssin hyväksytysti suorittaneet saavat PADI Open Water Diver -luokituksen, joka oiekuttaa sukeltamaan itsenäisesti yhdessä toisen luokitetun sukeltajan kanssa 18 metriin saakka. PADI Open Water Diver -kortti on maailmalla tunnustettu, ja voit tämä kortti lompakossa osallistua missä päin maailmaa sukellusretkille tai vuokrata sukellusvarusteita.

Kurssin hinta sisältää:

• Opiskelumateriaalin

(huom: noudathan materiaalin hyvissä ajoin, 2 VIIKKOA ENNEN KURSSISI ALOITUSTAPAAMISTA sukellusosastoltamme, jotta varmistat paikkasi alkavalla kurssilla JA jotta ehdit suorittamaan itseopiskeluosion ennen teoriatapaamistamme) Varaa sopivasti aikaa, kun tulet hakemaan materiaalipakettiasi, niin täytämme yhdessä samalla kurssiin liittyvät paperit.

HUOM! Sovitaan erikseen ajankohta, jolloin tulet oppimateriaaleja noutamaan!
Näin varmistamme että paikalla on Sukelluskoulu Aallon henkilökuntaa!

• Kaksi teoriailtaa luokkatiloissamme

• Neljä allasharjoittelukertaa, jossa viimeisessä harjoittelemme yksinomaan kuivapuvun hallintaa ja käyttöä ja kehitämme nosteenhallintaa entisestään. Kirkkonummen Veikkolassa, Sukellus-Areenalla.

• Neljä avovesisukellusta kahtena eri päivänä. Avovesisukellusten aikataulut sovitaan kurssilaisten kanssa kurssin aikana. Avovesisukellukset maksimissaan 4 sukeltajan pienryhmissä.
Avovesikohteet joko merellä, tai Suomen kirkkaissa järvissä.

• Sukellusvarusteet ja ilmantäytöt kurssin aikana.
• DAN - sukeltajavakuutuksen kurssin ajaksi.

Kurssilla tarvitset seuraavat omat varusteet (katsotaan näitä yhdessä vaikka silloin, kun tulet hakemaan kurssimateriaalisi. Ao. kamppeet tarvitset ensimmäiselle allaskerrallesi):

- uimapuvun

- pyyhkeen

- oman maskin

- oman snorkkelin

- omat avokantaräpylät

- omat tossut

Sukelluskurssille osallistujan tulee olla:

• Perusterve / normaali terveys

• Ikä 10 vuotta tai vanhempi (PADI JR Open Water Diver, max 12m)

• Kohtuullinen uimataito (200 m sekä 10 min kellunta. Kukin osallistuja esittää uimataidot erillisenä suoritteena kurssin aikana / allasosuuksien alkuvaiheessa)

Lataa tästä terveysselvityslomake! (PDF)

Avovedet sittenkin suomessa?
Onnistuu! Ota yhteyttä, niin sovimme vielä kuivapukusukeltamiseen liittyvät lisäharjoitteet ja sovimme avovesisukellukset. Alkeiskurssin avovesisukelluksia sukellamme toukokuun alusta n. marraskuun loppuun saakka.

Koska täällä suomessa asutaan, suoritamme sukelluskurssin kuivapuvulla. Kuivapuku tuo mukavuutta viileissä vesissä - kun alusta saakka kuivista oppii hyvin käyttämään, niin ei sitä oikein muilla viitti tuonne Itämereen pulahtaakaan. Tulet huomaamaan, että kuivapukusukeltaminen on kohtuullisen yksinkertaista ja ennen kaikkea mukavaa puuhaa.

HUOM:Huomasithan kurssipakettimme joka sisältää alkeiskurssin lisäksi myös kuivapukuluokituksen?
PADI Open Water Diver - laitesukelluksen peruskurssi kuivapukuluokituksella (OWD+Dry Suit Specialty)

Huomioithan vielä että kurssin allasvuoroille kouluttajasi tuo tarvitsemasi sukellusvarusteet, mutta kurssin avovesiosuuksille tarvitsemasi varusteet tulee itse noutaa, toimittaa sukelluskohteelle ja palauttaa sukellusten jälkeen Sukelluskoulu Aallolle Konalaan.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Vahvistaaksesi paikkasi on kurssimaksun oltava maksettuna.
Kurssi maksetaan oppimateriaalien noudon yhteydessä.

  • Peruutus- tai aikataulun siirtoehto: 14 vrk.
  • Myöhemmin kuin 14 vuorokautta mutta viimeistään 7vrk ennen kurssin alkua perimme 50 % kurssin hinnasta
  • Jos kurssi peruutetaan myöhemmin kuin 7vrk ennen sovitun aikataulun alkua, perimme koko kurssin hinnan.
  • Kurssin lisäharjoitusallasvuorot tarpeen ja sopimuksen mukaan 80 euroa/vuoro.

Mikäli olet ilmoittamassa mukaan Junior-ikäistä sukeltajaa, olethan etukäteen yhteydessä Sukelluskoulu Aallolle, kiitos!

Huomioithan että pidämme "alustavia" varauksia voimassa viikon sovitusta ajankohdasta, tämän jälkeen vapautamme paikan muille osallistujille.


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki