Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Kalvottomat‪»

Lundhags Vandra II Mid

Lundhags Vandra II Mid

Lundhags Vandra II Mid
Lundhags Vandra II Mid

Kampanjahinta
232,69 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 279,90 €
Outlet-hinta alk. 189,90 €
Sis. alv 24 %


Määrä
pariVäri
Lundhags Vandra II Mid Ash
Ash
Lundhags Vandra II Mid Pecan
Pecan


Koko
EUR 37
EUR 38
EUR 40
EUR 41Lisäksi
Lundhags nahkarasvat
Lundhags Leather Grease
+12,72 €
Lundhags nahkavahat
Lundhags Leather Wax
+14,32 €


Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan tai varastoomme tulossa olevan määrän.Tuote poistuu valikoimastamme.

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti Myymälä (Helsinki): Kengät, 15, Kengät, 16, varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Vandra II Mid on puolikorkea yksikerroksinen vaelluskenkä klassisella tyylillä. Monipuolinen kenkä sopii mainiosti retkeilyyn tai vaikka työkengäksi. Kengän päällinen on kestävää nupukkinahkaa ja alaosassa on Certech 3.0 kumireunus, joka suojaa kenkää kulumiselta. Lesti on hieman tavanomaista leveämpi naisille suunniteltu Opti-Ws-lesti tai miehille Opti-Ms. Pohja on pitävää Vibram Tractionia.

Lundhagsin 1-kerroksinen rakenne on siitä kiva, että se on huomattavasti tavan vaelluskenkää kevyempi, joustavampi ja hengittävämpi. Lisäksi se on huomattavasti helpompi korjata haverien sattuessa.

  • Varsi Heinen Terracare nahkaa
  • Certech 3.0 kumireunus alaosassa
  • 1-kerroksinen rakenne
  • Joustava
  • Hengittävä
  • Helppo korjata
  • Varvassuoja
  • Nauhan pituus 150 cm

Huom! Opti-Ws lesti koossa 36-40 ja Opti-Ms koossa 41-48

Materiaalit: Certech® 3.0 Cellular rubber base, Heinen Terracare full grain leather, Vibram® Soft Traction sole


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 330 x 130 mm.


Jäykkyys
Ei määritelty


Lestin leveys
Melko leveä, normaali


Sukupuoli
Miehet, Naiset


Vedenpitävyys
Nahka kumisella alaosalla


Paino
2,45 kg
(myyntipakkauksen kanssa 3 kg)


Takuu
120 kk


Valmistusmaa
Portugali


Buy It For Life™

Buy it for Life™ -tuotteet ovat niin hyvin elämää kestäviä ja huollettavia tuotteita, että Varuste.net myöntää niille 10 vuoden takuun.Siitä lähtien kun viisi kaverusta päätti perustaa eri...


Kommentit
Atte K. vahvistettu ostaja, 28.8.2023
Yleisarvosana
Näillä rymistelee mistä vaan.

Tobias J. vahvistettu ostaja, 9.2.2023
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hyvä ammattitaito. Visuaalisesti erittäin houkutteleva Hyvä lämmöntuotto kokoon ja painoon nähden. Olen erittäin tyytyväinen ja voin suositella tätä tuotetta. Hinta ei kuitenkaan saisi nousta, silloin se ei mielestäni ole enää maltillinen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.8.2022
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaat ja kevyet vaelluskengät, ilo näillä on taapertaa hankalissakin paikoissa.
Mika H. vahvistettu ostaja, 27.4.2022
Laadukkaan oloiset kengät. Vaatii pitkän sisäänajon ennen kuin muotoutuu jalkaan. Lestin korkeus on matala, joten jos omaa korkean jalkapöydän, niin sisäänajovaihe on pidempi. Hengittävyys kalvottomassa kengässä on uskomattoman tehokas verrattuna kalvolliseen kenkään. Pintamateriaali on nahkaa ja kumia, joten sen puhtaana ja särmänä pitäminen on helppoa (ts. ei ole kangaspaloja välissä) Kävelytuntuma sisäänajovaiheen jälkeen on miellyttävä metsässä ja polulla, mutta soveltuu yllättävän hyvin myös kadulle. Ja katu-uskottavuutta näissä kengissä on. Toivottavasti pohjan liimaussauma pitää tällä kertaa sillä kahdessa edellisessä Lundhagensin valmistamassa kengässä se on irronnut, ei tosin tässä mallissa.
Marco A. vahvistettu ostaja, 25.3.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Huippu 👍
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.10.2021
Yleisarvosana
Kauniit ja kevyet kengät. Minulla oli vaikeuksia löytää eurooppalaisilta valmistajilta jalalleni riittävän leveitä kenkiä. Tämä malli oli levein mitä sovitin ja nyt muutaman viikon käytön jälkeen hyväksi todettu. Sisäänajo on minulla vielä kesken, mutta se vaikuttaa onnistuvan helpommin, mitä lukemani pohjalta odotin. Kenkien nahka on myös notkeampaa ja nopeammin muovautuvaa, mitä lukemieni kommenttien pohjalta osasin odottaa.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Nahkakenkien hoito ja suojaus

Nahkajalkineiden asianmukainen hoito pidentää niiden käyttöikää ja pitää ne hyvässä kunnossa. Perusohjeita hyvään perushoitoon, porffavoor:1. PuhdistusPuhdista jalkineet säännöllisesti, erityisesti jos ne ovat likaantuneet tai kastuneet. Käytä pehmeää harjaa ja kosteaa liinaa poi...


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Video-opas: Vaelluskenkien hoito

Katso minuutin mittainen video / muistilista mitä vaelluskengän perusteelliseen ulkopuoliseen hoitoon kuuluu ja miten se tehdään.


Vaelluskenkien valintaopas

Millainen vaelluskengän pitää olla? Oppaassa käsittelemme, kenelle sopii korkea varsi ja kenelle matalampi. Käydään läpi pohjien jäykkyysluokitukset ja lestien leveydet. Samalla pureskellaan myös ikuisuuskysymystä, että valitako jalkine kalvolla vai ilman.