Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Kalvolliset‪» Naisten‪»

Hoka Sky Kaha Womens

Hoka Sky Kaha Womens

Hoka Sky Kaha Womens
Hoka Sky Kaha Womens
Hoka Sky Kaha Womens

Kampanjahinta
177,65 + toimituskulut
Normaalihinta 209,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
pariVäri
Hoka Sky Kaha Womens Black Iris / Blue Sapphire
Black Iris / Blue Sapphire


Koko
(valitse)
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Hoka One Onen Sky Kaha on nopea mutta vakaa vaelluskenkä hyvällä pidolla ja vedenpitävällä kalvolla reippaaseen vaeltamiseen ja jokapäiväiseen seikkailuun. Hokan tutuksi tekemä ja hyväksi havaitsema vaimennus löytyy näistäkin kengistä, samoin paljon rakastettu, erittäin pitävä Vibram® Megagrip -pohja 5mm urilla.

Sky Kaha on suunniteltu pitkille vaelluksilla, joilla jalat väsyvät helposti. Vaimennus ja riittävä tuki pitävät huolen siitä, että jalat pysyvät kunnossa vaikka päivät poluilla venyisivät. Pinta on vedenpitävää nahkaa ja sisäkengän eVent®-kalvo pitää jalat kuivina märemmissäkin olosuhteissa.

Kevyemmän painoluokan vaelluskengät ovat muutenkin erinomainen vaihtoehto jykevämmille ja jäykemmille, kivikkoihin ja rakkaan suunnitelluille kengille. Ne on mukavampi vetäistä jalkaan sadekelillä lähimetsään koiran kanssa lähtiessä ja painonsa puolesta ne pitävät menon kevyempänä ulkoilureiteillä ja kansallispuistoissa retkeillessä. Aina ei tarvitse olla raskasta ja rajua kenkää joka retkellä.

Kengän nimen Kaha tarkoittaa muuten māoriksi voimaa ja tukea, eikä tästä tossusta puutu kumpaakaan.Sopivuus: Vaellus
Droppi: 6mm
Ura: 5mm
Paino: 426g

Hoka kokotaulukko


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 280 x 130 mm.


Jäykkyys
Ei määritelty


Sukupuoli
Naiset


Vedenpitävyys
Gore-Tex / vastaava


Paino
0,426 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,45 kg)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Nahkakenkien hoito ja suojaus

Nahkajalkineiden asianmukainen hoito pidentää niiden käyttöikää ja pitää ne hyvässä kunnossa. Perusohjeita hyvään perushoitoon, porffavoor:1. PuhdistusPuhdista jalkineet säännöllisesti, erityisesti jos ne ovat likaantuneet tai kastuneet. Käytä pehmeää harjaa ja kosteaa liinaa poi...


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Video-opas: Vaelluskenkien hoito

Katso minuutin mittainen video / muistilista mitä vaelluskengän perusteelliseen ulkopuoliseen hoitoon kuuluu ja miten se tehdään.


Vaelluskenkien valintaopas

Millainen vaelluskengän pitää olla? Oppaassa käsittelemme, kenelle sopii korkea varsi ja kenelle matalampi. Käydään läpi pohjien jäykkyysluokitukset ja lestien leveydet. Samalla pureskellaan myös ikuisuuskysymystä, että valitako jalkine kalvolla vai ilman.