Lajit » Kalastus » Vieheet » Viehesetit »

Rapala Ahven 2 Kalatakuu viehesarja


Hinta

Määrä
pakkaus

Toimitusaika arviolta 3 - 30 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 pakkausta
Netistä toimitettavissa heti0 pakkausta


Saatavuus
Arviolta 3 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hieman epävarma.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Sarjan uistimet voivat olla eri värisiä kuin tuotteen kuvassa.

Sarjan uistimet on valittu samean veden olosuhteisiin.

Setti sisältää seuraavat uistimet
  • Rapala Scatter Rap Countdown 07
  • Rapala Countdown 01
  • Blue Fox Original 02

Tämä Rapala Kalatakuu -viehesarja sisältää ottipelit ahvenen kalastukseen sameaan veteen ja/tai pilviseen säähän. Vaikka päivät ovat erilaisia, käyttämällä ympäristöolosuhteet huomioiden valittua viehettä, mahdollisuutesi saaliiseen paranevat merkittävästi.

Vinkit:
Rapala Countdown -vaapussa on uppoava runko eli kun kelaus keskeytetään (tai veneen vauhti pysäytetään) vaappu vajoaa syvemmälle. Sillä voi siis kalastaa matalammassa tai syvemmässä riippuen vajotuksen pituudesta.

Blue Fox Vibrax -lipan välke ja rungon sisällä olevan roottorin tärinä ärsyttävät kaikkia petokaloja. Elävöitä uintia lyhyin, noin sekunnin kelaustauoin ja muuta lipan etenemissuuntaa vaihtamalla vavan kärkeä puolelta toiselle. Käytä lipan kanssa aina laadukasta lukkoleikaria.
Vetouistelussa nyi vavalla vieheeseen ylimääräistä liikettä silloin tällöin.

Käytä heittokalastuksessa ”countdown”- ja ”pysäytä ja kelaa” uittoa. Katso ohjeet ja video: http://kireitasiimoja.fi/vieheiden-perusuittotekniikat.

Vetouistelussa nyi vavalla vieheeseen ylimääräistä liikettä silloin tällöin, jolloin tasainen uintiliike katkeaa. Soutu-uistelussa suosi aktiivista soutua kiihdytyksineen, hidastuksineen ja mutkitteluineen.

Paranna mahdollisuuksiasi Rapala Kalatakuu -mobiilisovelluksen avulla:
Rapala Kalatakuu -viehesarjojen sisällöt on valittu Kalatakuu -mobiilisovelluksen mukaisesti, joka perustuu suomalaisten Rapala ProGuide -ammattioppaiden pitkäaikaiseen kokemukseen. Sovellus neuvoo kalastajaa viehevalinnassa. Valinnan perusteet ovat kalalaji, kalastussyvyys, veden lämpötila ja veden väri (kirkas/samea)/sää (aurinkoinen/pilvinen).

Rapala Kalatakuu -sovelluksen avulla saat vielä enemmän irti Kalatakuu -viehesarjasta vaihtuvat olosuhteet huomioiden. Lataa puhelimeen ilmainen Rapala Kalatakuu-sovellus (Android tai IOS): www.rapala.fi/kalatakuu.

Kaikki uintilistalla varustetut Rapala-vaaput on koeuitettu ja uintiliike on käsin viritetty. Voit olla varma että Rapala-vaappu ui heti paketista otettuna juuri niin kuin on tarkoitus.

Kaikki Rapala-vaaput kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!

Kalalaji
Ahven, Kuha

Kalastustyyli
Heittokalastus, Vetouistelu

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki