Lajit‪» Ulkoilu‪» Valaisimet‪» Otsavalaisimet‪»

Petzl Duo S

Petzl Duo S

Petzl Duo S
Petzl Duo S
Petzl Duo S
Petzl Duo S

Määrä
kplMyymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi
E80CHR


Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.
Saatavuus
Arviolta 30.11.2022. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Erittäin suorituskykyinen ladattava ja vesitiivis otsa- ja kypärävalaisin vaativaan työ- ja vapaa-ajan käyttöön. Koko Petzl valikoiman suorituskykyisin malli: 1100 lumenia. CONSTANT LIGHTING vakiovoimakkuusteknologia. FACE2FACE-häikäisysuojaominaisuus: Kun ryhmässä työtä tekevät tai pareittain urheilevat katsovat toisiaan kasvoihin, valaisin laskee valonvoimakkuutta automaattisesti, jolloin voidaan toimia toisiaan häikäisemättä: Toiminnan tehokkuus kasvaa ja valaisu on silmille turvallisempaa. Ominaisuus on kaikissa Petzl Duo-sarjan otsavalaisimissa.


Soveltuu pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen ammattikäyttöön teollisuuteen, kaivoskäyttöön, rakennustyöhön ja muihin vaativiin olosuhteisiin, sekä vaativiin urheilulajeihin: Juoksuun, maastopyöräilyyn, suunnistukseen jne. Monipuolinen ja jämerän rakenteen ansiosta erittäin luotettava valaisin runsaasti valoa tarvitseville. Tuo tarkkuutta tehtävään asiaan ja lisää turvallisuutta. Voidaan käyttää päässä otsapannalla tai kiinnitettynä kypärään toimitukseen sisältyvillä Petzl Alveo ja Vertex kypäräkiinnikkeillä.

Kierrettävää valintakytkintä on helppo ja nopea käyttää myös hanskat kädessä. Viisi silmille miellyttävän ja laadukkaan valokentän tarjoavaa vakiotehovalaisutilaa eri tilanteisiin, joille valaisin takaa valitun paloajan:

1. Lähityöskentelytila 23 h: laaja valokeila suhteellisen alhaisella voimakkuudella ja pitkällä paloajalla (vakiovalo 80 lm, 20 m)
2. Lähivalaisutila 12 h 30 min: kaksoisvalokeila mukavaan lähityöskentelyyn sopivalla voimakkuudella (vakiovalo 180 lm, 35 m)
3. Liikkumistila 6 h: laaja kolmoisvalokeila turvalliseen liikkumiseen kävellen (vakiovalo: 330 lm, 70 m)
4. Nopean liikkumisen tila 3 h 30 min: laaja erittäin suuren valomäärän kolmoisvalokeila, jossa kaikki umpiot tarjoavat paljon valoa (vakiovalo: 700 lm, 160 m)
5. Kauas katsomisen tila 4 h 30 min: erittäin tarkka kohdevalo kauas katsomiseen enimmäiskantamalla (vakiovalo: 450 lm, 190 m)
Lisäksi BOOST-hakuvalotoiminto: 1100 lm 200 m


Vakiovalonvoimakkuus takaa tasaisen valaisun, joka kestää akun koko käyttöajan. Valaisin siirtyy varavirtatilaan kun ladattava akku on melkein tyhjä, jonka jälkeen valaisee 20 lumenin valovirralla vielä vähintään 45 min ajan.


Li-ion akku tasapainottaa valaisimen erinomaisesti päässä ja kypärässä ja akku toimii erinomaisesti myös alhaisissa lämpötiloissa. Lataustason ilmaisimen avulla voi seurata akun varaustasoa. Valaisin vilkuttaa ilmoittaakseen, että se siirtyy varavirtatilaan. Pikalataus kestää 4 tuntia, mikä tekee valaisimesta ihanteellisen toistuvaan käyttöön. Päivittäin valaisinta käyttäville suosittelemme toisen akun hankkimista rinnalle, jolloin valaisimen ollessa käytössä voi toinen akku olla latauksessa, näin saavutetaan tarvittaessa tauoton käyttömahdollisuus koska akku latautuu nopeammin kuin tyhjenee.

Luja rakenne: kestää erinomaisesti putoamisen, iskut ja ruhjoutumisen. Vesitiivis -1m ja pölytiivis (IP 67), ei vaadi huoltoa kastumisen jälkeen. Paino: Valaisin 202 g + akku 168 g. CE. Täyttää 89/336/CEE direktiivin EMC vaatimuksen elektromagneettisesta yhteensopivuudesta (=ei aiheuta häiriötä).


Toimitus sisältää: Duo S valaisin, 23,68 Wh akku (3,2 Ah, 7,4 V), Petzl työkypäriin sopivat kypäräkiinnikkeet valaisimelle eteen ja akulle taakse, kuljetuspussi ja verkkovirtapikalaturi 220V/110V sopivilla pistokkeilla sekä Petzl heijastintarra jonka voi haluttaessa liimata akkuun, tuo lisäturvaa kun havaittavuus takaa päin paranee.
Materiaali- ja valmistusvirhetakuu: Valaisin 3 vuotta, akku 1 vuosi (tai 300 latauskertaa).


Lisävarusteet ja varaosat:
- Pro Adapt kypäräkiinnityslevy liimattava, joka mahdollistaa valaisimen kiinnittämisen kypärän päälle, jolloin esim. Petzl Vizir silmiensuojainta voidaan liikuttaa ylös ja alas samanaikaisesti kun valaisinta käytetään (E80004)
- Jatkojohto 1,1 m (E55950)
- Vara-akku Accu 2 (E80002)
- Vara-akku Accu 4 (E55400 2)
- Pikalaturi 220V/110V (E55800)
- Vaihto-otsapanta (E51999)
- Kypäräräkiinnikelevyt Petzl Vertex ja Alveo työkypäriin, sisältää E540330 valaisinkiinnikkeen kypärän etukoloon ja akkupidikkeen takakoloon (E54100)
- Kypäräkiinnikesarja kaikenlaisiin kypäriin (E55920)
- Polkupyörän tankokiinnike+kotelopussi akulle (E55930)
- PETZL kypäräkiinnityskoukut kaiken merkkisiin sport- ja työkypäriin (E04405)

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 195 x 310 x 110 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Energianlähde
Ladattava akku


IP-luokka (Vesitiiviys)
IP67


Maksimi valoteho
1100 lumen


Paino
0.37 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.90 kg)


Takuu
36 kk


Valmistusmaa
Malesia


Kommentit
Kristofer F. 12.2.2022
Nopea toimitus ja laadukas valaisin
Anonyymi 11.1.2022
Oikein hyvä
Jan Olof S. 16.12.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvä kevyt, helppokäyttöinen ja sopii täydellisesti Petzl-kypärään, mielestäni myös hyvä akkukapasiteetti!
Matthias D. 17.11.2020
Yleisarvosana
Erittäin tehokas käyttöliittymä, älä epäröi ottaa toista akkua saadaksesi mielenrauhaa intensiivisessä käytössä
Jon E. 29.10.2020
Yleisarvosana
Täydellinen suunnistamiseen, tällainen päivitys.
Thierry z. 1.10.2020
Yleisarvosana
Erinomainen tuote. Erittäin voimakas valonsäde ja erinomainen akun kesto.
Timo P. 4.12.2019
Yleisarvosana
Valo erittäin hyvä ja kirkas. Tosi kestävä. Valon päällelaitto helppoa myös hanskat kädessä. Päällelaiton keinukytkin hieman mietityttää.. (Erilainen kuin edellisessä mallissa). Aika näyttää pelaako kytkin moitteettomasti.
Nimimerkki Michael 22.5.2022
Olen ostanut tämän lampun vuonna 2021 ja olen käyttänyt sitä päivittäin. Ei mittaria säätä, voit mennä juoksemaan, pyöräilemään tai vain ulkoiluttamaan koiraa, se yksinkertaisesti toimii, se on hienoa 👍 Suosittelen lämpimästi hankkimaan jatkojohdon, laittamaan akun sisätaskuun talvella, sillä se kestää kauemmin kuin muut Petzl-otsakevalaisimet. Se on jokaisen euron arvoinen, ja odotan tämän sijoituksen kestävän minulle pitkään!
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Otsalampun valintaopas

Syksyn ja lähestyvän talven pimentyessä otsalamput ja muut valaisimet tulevat ulkoillessa kovaan käyttöön. Pidempien syys- ja talvivaelluksien ohella näppärästä otsalampusta on hyötyä monissa muissakin käyttötarkoituksissa. Esimerkiksi kalliokiipeilyä tai maastopyöräilyä voi jatk...


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...