Lajit‪» Vaellus‪» Makuualustat‪» Ilmatäytteiset‪»

Exped DownMat XP 7 LW

Exped DownMat XP 7 LW


Hinta


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 7 - 21 vrk.
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl
Saatavuus
Arviolta 7 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Expedin DownMat XP 7 LW on kylmempiin talviseikkailuihin tarkoitettu untuvaeristeinen ja ilmatäytteinen makuualusta! Untuvan ansiosta tällä alustalla pärjää aina sinne rapsakkaan -24 °C pakkasiin asti ja mukavan muhkea 7 cm paksuus pitää huolen mukavista yöunista, vaikka maa olisi hieman muhkuraista. Ja koko komeus painaa vain noin kilon! Täyttäminen tapahtuu nerokkaalla Schnozzel Pumpbag -täyttöpussilla alle parissa minuutissa kylmemmälläkin säällä. Pumppupussin ansiosta alustaa ei joudu puhaltamaan täyteen eikä uloshengityksen kosteus pääse pilaamaan untuvien eristysominaisuuksia. Pumppupussilla täyttäminen on myös äärimmäisen vaivatonta ja pussia voi käyttää lisäksi vedenpitävänä kompressiopussina! 

Lämpötila: -24 °C
R-arvo: 5.90
Paksuus: 7 cm
Pituus: 197 cm
Hartialeveys: 65 cm
Jalkopään leveys: 65 cm
Paino: 1 005 g
Pumppupussin paino: 60 g
Pakkauspussin paino: 21 g
Korkeus pakattuna: 27 cm
Halkaisija pakattuna: 15 cm
Tilavuus pakattuna: 4.7 l

Pakkauksessa:
  • Alusta
  • Pumppupussi

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 150 x 150 mm.

Eriste/Täyte
Untuva


Leveys
65 cm


Paksuus
7 cm


Pituus
197 cm


R-arvo
5.9


Paino
1.005 kg (myyntipakkauksen kanssa 1.10 kg)


Takuu
60 kk


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
Roland M. 30.3.2022
Yleisarvosana
Hyvä lämmin makuualusta talvimatkoille. Pussin käyttö täyttöön on kuitenkin hankalaa.
Robin P. 13.2.2022
Yleisarvosana
Hienoa toistaiseksi. Käytetään -10-30C ja melko lämpimänä. 40 litran pakkauksessa saan 3-4 päivän talvivarusteita tällä erittäin mukavalla patjalla. Hyvä monikausipatja-miksi valitsin 7:n 9:n sijasta. TBD kuinka hyvin se kestää, mutta veljeni on ollut omansa yli 7 vuotta valtavalla käytössä.
Petri T. 21.12.2021
Tätä lähden ensi yöksi mielenkiinnolla kokeilemaan. On meinaan vuoden pisin yö ja se vietetään perinteisesti vanhojen partiokavereiden kanssa laavulla
Anssi M. 29.9.2021
Yleisarvosana
Mukava ja lämmin patja vaikka talvipakkasiinkin. Ostin edellisen ei-XP mallin tilalle, joka hajosi 6 vuoden käytön jälkeen (sisäsauma petti kesken reissun, mutta pysyi käyttökelpoisena, mutta hieman epämukavana loppureissun).
Sauli K. 28.7.2021
Yleisarvosana
Halvalla ei saa hyvää, hyvästä kannattaa maksaa. Hankinta osui nappiin. Hyvä tasapaino arvostamieni ominaisuuksien kanssa. Riittävän leveä, paksu ja pitkä. Lämmin. Silti patjan paino ja kuljetustila ovat kuitenkin edelleen ihan kohtuulliset. En kokenut siinäkään tekeväni isoa kompromissia. Helppo täyttää, helppo tyhjentää ja pakata. Patja lähtee mieluisasti mukaan, kun tietää nukkuvansa hyvin. Verrokit jäävät toiseksi.
Heikki K. 3.7.2021
Yleisarvosana
Ei tule vilu yöllä
Jani O. 22.1.2021
Yleisarvosana
Erinomainen ja lämmin, koko riittää isommallekin.
Anonyymi 30.9.2020
Yleisarvosana
Aivan mahtava alusta isommallekin miehelle. Melko monet yöt on jo tullut nukuttua enkä keksi valittamista. Riittävän pitkä ja leveä, eristää sopivasti ja paikat ei puudu kuten perinteisillä solumuoveilla. Myös pumppupussi on kätevä ja täyttää patjan muutamalla puhalluksella.
Anonyymi 20.5.2020
Yleisarvosana
Parin nukutun yön älkeen tyytyväinen ostokseen.
Kasper K. 2.5.2020
Yleisarvosana
Erinomainen nukkua, 187/93kg nukkuu kylkiasennossakin mukavasti ilman maakosketusta. Todella lämmin, mielekkään kokoinen ja painoinen kantaa sekä helppo ja nopea täyttää. Pitkän aikavälin kestävyys on vielä kysymysmerkki, näköjään muilla hajoilleet viiden vuoden paikkeilla.
Näytä kaikki (11) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...


Makuualustan valintaopas

Usein kuulemme kysymyksen minkälainen makuualusta minun pitäisi valita? Makuualusta on toiseksi tärkein nukkumisvaruste luonnossa heti makuupussin jälkeen. Makuualustan pääasiallinen tarkoitus on eristää nukkuja kylmästä maasta. Makuualustan valintaan vaikuttavat eniten eristä...