Lajit‪» Vaellus‪» Makuualustat‪» Ilmatäytteiset‪»

Exped Downmat XP 7 M

Exped Downmat XP 7 M


Hinta


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 7 - 21 vrk.
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl
Saatavuus
Arviolta 7 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Exped Downmat XP 7 M on erinomaisen miellyttävä ja markkinoiden pienikokoisin ja parhaan eristyskyvyn omaava makuualusta painoluokassaan. Eroaa Exped Downmat 7 M -mallista niin, että tässä tulee mukana täyttöpussi, mutta ei integroitua täyttöpumppua.

Mukana tulee Schnozzel Pumpbag -täyttöpussi, jolla saa täytettyä alustan ja joka toimii myös vedenpitävänä varustepussina tai makuupussin suojapussina. Täyttöpussin aulla makuualustan täyttää nopeasti alle kahdessa minuutissa, jopa todella kylmässä.


Tavallisilla makuualustoilla nukuttaessa on tutkittu, että niitä käytettäessä vartalo luovuttaa 3 kertaa enemmän lämpöä maahan kuin ilmaan. Tästä voidaan vetää johtopäätös, että lämmin makuualusta on tärkeämpi kuin lämmin makuupussi.
 • Kaksi venttiiliä helpottavat käyttöä. Toisella alusta täytetään ja toisella tyhjennetään.
 • Alustan nerokkaan rakenteen ansiosta alustaan ei muodostu kylmäpisteitä.
 • Pinnan laminoitu polyesterimateriaali on sekä kestävä että erinomaisen tiivis ja myös kosteutta hyvin eristävä. Pintamateriaali on harjattua polyesteriä, joka on takaa hyvän "gripin" alustaan.
 • Alustassa on kaksi lenkkiä, joilla alustan voi sitoa pakkauspussin kiinni alustaan. Pakkauspussia on tällöin kätevä käyttää vaikkapa tyynynä.
 • Paketti sisälttää paikkaussarjan.
 • Tumma pintaväri kuivuu nopeasti.
 • Exped käyttää vain IDFL sertifioitua hanhen untuvaa, joka on käsitelty kestämään kosteutta.
 • Käyttölämpötilaraja: -24°C
 • Lämmöneristyskerroin 5,9
Mitat:
 • Koko: 183 x 52 x 7 cm
 • Paksuus: 7 cm
 • Pakkauskoko: 27 x 14 cm
 • Untuvatäytteen paino: 170g
 • Paino 887g

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 200 x 200 mm.

Eriste/Täyte
Untuva


Leveys
52 cm


Paksuus
7 cm


Pituus
183 cm


R-arvo
5.9


Paino
0.805 kg


Takuu
60 kk


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Roope P. 4.1.2022
Yleisarvosana
Ei ole päässyt vielä kovaan testiin talvikäytössä. Mutta jo nyt voi sanoa että aivan paras tuo pussitäyttö systeemi nooea ja helppo!
Anonyymi 11.8.2021
Yleisarvosana
Kokemusta toistaiseksi kesäkäytöstä. Matto on hyvä epätasaisellakin alustalla ja miellyttävän tuntuinen. Pumppu on kätevä ja nopea käyttää. Patja on helppo pakata.
Jutta L. 16.10.2019
Vielä ei pitkäaikaista kokemusta, mutta muutaman yön nukkumisen jälkeen vaikuttaa hyvältä. Eristyskyky loistava ja tällä nukkuu mukavasti yöt. Täyttäminen helppoa ja menee suhteellisen pieneen tilaan.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...


Makuualustan valintaopas

Usein kuulemme kysymyksen minkälainen makuualusta minun pitäisi valita? Makuualusta on toiseksi tärkein nukkumisvaruste luonnossa heti makuupussin jälkeen. Makuualustan pääasiallinen tarkoitus on eristää nukkuja kylmästä maasta. Makuualustan valintaan vaikuttavat eniten eristä...