Lajit‪» Ulkoilu‪» Elektroniikka‪» GPS-laitteet‪» Retkeily GPS:t‪»

Garmin InReach Mini

Garmin inReach Mini

Garmin inReach Mini
Garmin inReach Mini
Garmin inReach Mini
Garmin inReach Mini
Garmin inReach Mini
Garmin inReach Mini

Kampanjahinta
350,94 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 379,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVäri
Garmin inReach Mini Musta
Musta
Ei saatavilla
Garmin inReach Mini Oranssi
Oranssi
Ei saatavillaValitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 2 - 9 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Myyntipakkaus sisältää:

 • inReach Mini
 • Lataus-/datakaapeli
 • Karabiinihaka
 • Kiinnityskohtasovitin
 • Käyttöopas (suomenkielinen käyttöopas ladattavissa Garminin verkkosivuilta)

Lue tästä Latu&Polku -lehden juttu inReachista, Pata Degermanista ja turvallisesta löytöretkeilystä!

 • Pieni, kestävä ja kevyt satelliittiviestintälaite mahdollistaa kaksisuuntaiset tekstiviestit koko maailman kattavassa Iridium®-verkossa (edellyttää satelliittitilausta)
 • Laukaise vuorovaikutteinen SOS-viesti etsintä- ja pelastuskeskukseen, joka on aina avoinna (edellyttää satelliittitilausta))
 • Käytä esimerkiksi ladattavia karttoja ja värillisiä ilmakuvia maksuttomalla Garmin Earthmate® -sovelluksella ja yhteensopivalla laitteella1
 • Valinnainen inReach-sääennustepalvelu toimittaa yksityiskohtaiset päivitykset suoraan inReach Mini -laitteeseen tai pariliitettyyn laitteeseen - saatavilla on perus- ja Premium-sääpaketti
 • Lähetä ja vastaanota inReach-viestejä yhteensopivien Garmin-laitteiden kautta, mukaan lukien yhdistetyt puettavat laitteet ja käsilaitteet
 • Sisäisen, ladattavan litiumakun virta riittää jopa 50 tunniksi 10 minuutin seurantatilassa2


inReach Mini on luotettava yhteydenpitoväline kaikissa maastoissa. Se on taskukokoinen satelliittiviestintälaite seikkailuihin, joilla koolla ja painolla on väliä. inReach Mini -laitteella voit lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä, seurata ja jakaa matkojasi ja tarvittaessa lähettää SOS-hälytyksen GEOSin aina tavoitettavissa olevalle hätävastauspalvelulle. inReach-yhteyden kautta perheesi ja kaverisi saavat sinuun aina yhteyden riippumatta siitä, mihin seikkailuillasi päädyt.


inReach Mini -laitteen korkeus on vähän alle 9,9 cm ja leveys 5,2 cm, ja se painaa vain 100 g, joten se mahtuu kätevästi vaikkapa taskuun tai reppuun. Se muodostaa viestintäyhteyden Iridium-satelliittiverkon kautta ja takaa saumattoman, täyden Iridium-kantaman maailmanlaajuisesti. Sinun ei tarvitse murehtia matkapuhelinsignaalien kantamasta tai katkeilevista yhteyksistä. inReach Mini toimii maailmanlaajuisesti, joten yhteydet ovat aina käytettävissäsi.

GEOS on maailman johtava hätävastausratkaisujen ja -seurannan toimittaja. Se on säästänyt ihmishenkiä osallistumalla pelastustoimiin yli 140 maassa. Se vastaa SOS-kutsuihin, seuraa laitettasi ja ilmoittaa hätätilanteista oikeille yhteyshenkilöille ja alueen asianmukaisille hätävastauspalveluille joka päivä vuorokauden ympäri. Kun olet lähettänyt hätäsignaalin, saat kuittauksen, että apu on tulossa, ja saat lisäksi jatkuvasti tilannepäivityksiä hätävastaustiimin tilasta.

Langattomien laitteiden välisten yhteyksien kautta voit etähallita inReach Mini -laitetta ja lähettää ja vastaanottaa viestejä yhteensopivien Garminin käsilaitteiden, puettavien laitteiden tai muiden mobiililaitteiden kanssa1. GPS-perustaisen sijainnin seurannan ansiosta voit jakaa sijaintisi kotiin jääneiden tai muiden kentällä olevien kanssa. Voit myös julkaista seikkailujasi yhteisöpalveluissa. Perusnavigointiin laite sisältää kompassin, joka näyttää suuntiman ja matkan reitillä tai reittipisteeseen.

Lisäksi maksuton Earthmate-sovellus synkronoi inReach-käsilaitteen Bluetooth®-yhteyden kautta yhteensopivaan Apple®- tai Android™-laitteeseen, jotta voit käyttää rajatonta määrää karttoja ja ilmakuvia. Earthmate-sovelluksella voit myös käyttää kätevästi kaikkia inReach-laitteen ominaisuuksia pariliitetyssä mobiililaitteessa. Viestintää helpottaa mahdollisuus käyttää puhelimen yhteystietoluetteloa Earthmate-sovelluksessa. Saat yhteyden maailmanlaajuisesti tavallista vähemmällä näppäilyllä.

Ilmailijoille inReach Mini on arvokas ilmaviestintälaite. Kun pariliität inReach Mini -laitteen Bluetooth-yhteyden kautta yhteensopivaan tablettiin tai älypuhelimeen, jossa on Garmin Pilot -sovellus, voit lähettää ja vastaanottaa helposti tekstiviestejä lentokoneen ohjaamossa myös alueilla, joilla matkapuhelinsignaalia ei ole. Sovellus käyttää älylaitteen yhteystietoluetteloita, joten käyttö on yksinkertaista ja saumatonta. Koska inReach Mini on myös GPS-käsilaite, Garmin Pilot pystyy hyödyntämään sen vankkaa sijaintilähdettä ja näyttämään lentokoneen sijaintisymbolin maantieteellisesti tarkasti tabletin liikkuvassa karttanäytössä. Lisäksi maassa olevat seuraajasi voivat seurata lentoasi inReach Minin ansiosta inReach-tiliäsi varten luodulla MapShare™-sivulla verkossa. Voit käyttää myös Facebook®- tai Twitter®-linkkiä.

Myös LFS (Leidos Flight Services)-, ACAS (Adverse Condition Alerting Service)-, SE-SAR (Surveillance-Enhanced Search and Rescue)- ja eSRS (Enhanced Special Reporting Services) -palvelut tukevat inReach Mini -laitetta. Jos tilaat ACAS-tiedot, LMFS-palvelun kautta tulevat hälytykset kehottavat pyytämään lyhennettyä tilannetiedotusta mahdollisista huonoista olosuhteista, jotka voivat vaikuttaa lentosuunnitelmaasi. Vastaavasti SE-SAR-palvelun automaattisen seurannan avulla järjestelmä tunnistaa mahdolliset lentojen hätätilanteet ja/tai -signaalit ja käynnistää välittömästi lentokoneen etsintä- ja pelastustoimet.

Valinnainen inReach-sääennustepalvelu tarjoaa yksityiskohtaiset ajantasaiset tiedot suoraan inReach Mini -laitteeseen tai yhteensopivaan laitteeseen, joka on pariliitetty Earthmate-sovellukseen, jotta tiedät sääolosuhteet reitillä. Saatavilla on perus- ja Premium-sääpaketti. Voit myös pyytää nykyisen sijaintisi tai minkä tahansa muun reittipisteen tai määränpään sääennusteita.

Kestävä, iskunkestävä (MIL-STD-810F) ja vesitiivis (IPX7-standardin mukaisesti), inReach Mini pitää sinut toiminnassa. Sen sisäisen, ladattavan litiumakun virta riittää enintään 50 tunniksi käytettäessä oletusarvoista 10 minuutin seurantatilaa ja enintään 20 päiväksi virransäästötilassa2. Lataa microUSB-virtajohdolla tai valinnaisella 12 voltin autolaturilla.

Iridium-verkon käyttämiseen ja viestintään inReach Mini -laitteella tarvitaan aktiivinen satelliittipalvelun tilaus . Voit valita käyttömäärän mukaan vuosisopimuksen tai joustavan kuukausisopimuksen.

Jokainen inReach-laite sisältää maksuttoman käyttöoikeuden pilviperustaiseen portaaliin, jossa voit esimerkiksi suunnitella matkoja, reittejä ja reittipisteitä, luoda esimääritettyjä viestejä ja pikatekstiviestejä, synkronoida ja hallita laitteen asetuksia, päivittää laiteohjelmiston, yhdistää yhteisöpalvelutilejä ja tallentaa sijainnin seurantatietoja.

1 Lisätietoja on osoitteessa Garmin.com/ble
2 Battery life may vary, depending on settings

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Garminilla on niihin käyttöoikeus. Apple® on Apple Inc:n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Android on Google Inc:n tavaramerkki.

ILMOITUS: Satelliittiviestintälaitteiden käyttö on säädeltyä tai kiellettyä joillakin hallintoalueilla. On käyttäjän vastuulla tuntea sovellettavat lait laitteen käyttöalueilla ja noudattaa niitä.


Mitat 5,17 x 9,9 x 2,61 cm
Paino 100 g
Vesiluokitus IPX7
Akku ladattava litiumioni
Näytön tyyppi Auringonpaisteessakin luettava, mustavalkoinen MIP (memory-in-pixel))
Näytön koko, LxK 0.9" x 0.9" (23 x 23 mm)
Näytön tarkkuus, LxK 128 x 128 kuvapistettä
Akunkesto Enintään 50 tuntia 10 minuutin jäljitystilassa käytettäessä 5 minuutin kirjausväliä (oletus), enintään 30 tuntia 10 minuutin jäljitystilassa käytettäessä 1 sekunnin kirjausväliä, enintään 20 päivää 30 minuutin virransäästötilassa ja enintään 1 vuosi sammutettuna
Muisti/historia Ei mitään
Herkkä vastaanotin Kyllä
Liitännät USB


Kartat ja muisti

Yhteensopiva muistikorttien kanssa Ei mitään
Reittipisteet/suosikit/sijainnit 500
Reitit 20
Esiladatut kartat ei
Lisäominaisuudet
 • Langattoman yhteyden tuki: kyllä (Bluetooth®)
 • Laukaise vuorovaikutteinen SOS-viesti etsintä- ja pelastuskeskukseen, joka on aina avoinna: kyllä
 • Lähetä ja vastaanota teksti- ja sähköpostiviestejä: kyllä
 • Viestitä muiden inReach-käyttäjien kanssa, ilmoita sijainteja: kyllä
 • Seuraa ja jaa sijainti kavereiden ja perheenjäsenten kanssa MapShare®-verkkoportaalissa: kyllä
 • Pyydä nykyisen sijainnin ja suunnitellun määränpään sääennusteita: kyllä
 • Virtuaalinäppäimistö tekstiviestejä varten: kyllä
 • Lähetä reittipisteitä MapShare-portaaliin matkan aikana: kyllä
 • Lähetä reittivalinta MapShare-portaaliin, jotta kaverit ja perheenjäsenet näkevät edistymisen: kyllä

Akun/pariston kesto max (h)
48


Barometrinen korkeusmittari
Ei


Näytön koko (tuumaa)
0,9


Näytön tarkkuus
128 x 128


Satelliittiviestintä
Kyllä


Sopiva geokätköilyyn
Ei


Paino
0,31 kg


Takuu
24 kk


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.12.2021
Yleisarvosana
Nyt voi olla turvallisin mielin maastossa, jossa kännykkä ei toimi. Pieni ja kevyt, helppokäyttöinen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.12.2021
Yleisarvosana
Toimii kuin junan vessa, parin kuukauden vaelluksilla takamailla korvaamaton apu.
Bastiaan H. vahvistettu ostaja, 6.10.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
30 minuutin kuluttua tili tehtiin ja laite oli käyttövalmis. Yksinkertainen käyttöliittymä ja melko helppokäyttöinen (odotti huonompaa)
Mikko K. vahvistettu ostaja, 31.8.2020
Yleisarvosana
Hyvä ja selkeä tuote jota on helppo käyttää. Tekee sen minkä lupaakin. Suosittelen mikäli tarkoitus on varmentaa viesti yhteydet mahdollisen hädän hetkellä.
Toni H. vahvistettu ostaja, 14.8.2020
Yleisarvosana
Toimii niinkuin pitääkin ja kulkee kätevästi matkassa. Viestit kulkee niinkuin pitääkin ja säätiedot yllättävän tarkat.
Niina L. vahvistettu ostaja, 11.9.2019
Yleisarvosana
Laadukas ensivaikutelma. Katsotaan miten selviää Afrikassa.
jukka p. vahvistettu ostaja, 4.9.2019
Yleisarvosana
Hyvä lisäturvavaruste esim. yksinvaelluksille Lapissa. Kaksisuuntainen viestittely mahdollistaa säätilojen tms. tarkentavien tietojen hankinnan verkon ulkopuolella. Lisävirtalähde on syytä pitää mukana jos laitetta pitää jatkuvasti päällä/tiheällä reitin jäljityssyklillä. Käynnistyy nopeasti ja löytää signaalin (oletettavasti olosuhteista riippuen) minuutissa-parissa.
Antti G. vahvistettu ostaja, 16.8.2019
Yleisarvosana
Mullistaa suht edullisena satelliittipohjaisena ratkaisuna eräilyn turvallisuuden. Suomessa matkapuhelimen kenttää yleensä riittää, muttei aina. Kevyt ja helppokäyttöinen.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


inReach: What happens when you trigger an SOS?

Blogi

Garmin inReach -laitteiden hyödyt ja käyttötarkoitukset

Garmin inReach -laitteet tuovat turvaa ja yhdistää sinut läheisiisi seikkailulla kuin seikkailulla Parhaat seikkailut koetaan yleensä kaukana sivistyksestä. Vuoren rinteillä kiipeiltäessä, syvällä metsässä vaellettaessa tai merellä melottaessa voi kokea olevansa rauhassa lu...