Lajit‪» Vaellus‪» Astiat‪» Mukit‪» Termosmukit‪»

Klean Kanteen Insulated Wide 592ml

Klean Kanteen Insulated Wide 592ml

Klean Kanteen Insulated Wide 592ml
Klean Kanteen Insulated Wide 592ml
Klean Kanteen Insulated Wide 592ml
Klean Kanteen Insulated Wide 592ml
Klean Kanteen Insulated Wide 592ml
Klean Kanteen Insulated Wide 592ml

Kampanjahinta
Captcha$ + toimituskulut
Kampanja on voimassa 15.12.2021 asti.
Normaalihinta 38.18 $


Määrä
kpl


Väri
Klean Kanteen Insulated Wide 592ml Wild Orchid
Wild Orchid
Ei saatavilla


Väri: Wild Orchid
Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
The Insulated Wide 20oz is the best stainless steel coffee mug solution for hot coffee, hot tea or your favorite iced drinks. Leak proof Café Cap 2.0 is easy to drink from, clean and keeps liquids contained. Climate Lock™ double-wall vacuum insulation keeps drinks hot for 14 hours and iced for 48 hours! Klean Coat™ powder coat finish is 4X more durable, chip-resistant and safe for people and planet.

Tilavuus
592 Millilitraa


Kommentit
Lauri K. 11.1.2020
Yleisarvosana
Hyvän näköinen ja kokoinen mutta korkki falskaa todella paljon. Ei kyllä käy muuta kuin auto- tms vain pystyssä pidettävään käyttöön.
Petri P. 25.1.2019
Yleisarvosana
Älyttömän hyvä tuote. Kahvi pysyy lämpimänä todellakin ja sitä on helppo juoda suoraan korkista missä on tiivis lukko ettei kahvit roisku pitkin autoa. Toimi myös kuumalle minttukaakaolle ralleissa 😉
Lasse K. 13.7.2018
Yleisarvosana
Pitää nestettä hyvin ja pitkään halutussa lämpötilassa. Ainut huono puoli on korkin monimutkaisuus ja se, että pulloon ja korkkiin tarttuu kahvi ja muut voimakkaat hajut hyvin tiukasti.
Petri P. 22.5.2020
aivan loistava tuote 5/5. kahvi pysyy lämpimänä ja näppärä juoda suoraan korkista koska semmoinen korkki tässä on. välillä korkki valskaa mut se vähenee huomattavasti kun hoksaa aukaista juomaosan ennen kun kiristää korkin kiinni että paine pääsee pois, eritoten kuumia juomia säilöttäessä. korkki myös helppo purkaa, puhdistaa ja koota. toinen samanlainen menee nyt tilaukseen. entinen toimii vielä 1v jälkeenkin mutta se tipahti rekan hytistä maahan ja pohja meni myttyrälle niin se ei pysy enää pöydällä pystysä.
Lisää kommentti


Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...