Lajit» Laskettelu» Laskettelukypärät»

Sweet Protection Switcher MIPS Helmet Women

Sweet Protection Switcher MIPS Helmet Women

Sweet Protection Switcher MIPS Helmet Women
Sweet Protection Switcher MIPS Helmet Women
Sweet Protection Switcher MIPS Helmet Women
Sweet Protection Switcher MIPS Helmet Women

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Sweet Protection Switcher MIPS Helmet Women Matte White
Matte White
Sweet Protection Switcher MIPS Helmet Women Teal Metallic
Teal Metallic


Koko
S/M (53-56 cm)
M/L (56-59 cm)Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Switcher kypärä määrittää uuden tason monipuoliselle All-Mountain kypärälle. Yhdellä kertaa säädettävät 22 ilmanvaihto venttiiliä takaa että koskaan ei ole liian kuuma tai kylmä. Ilman virtausta kypärän sisään voidaan lisäksi säätää otsalta löytyvistä venttileistä millä saadaan tasattua lämpöä kypärän sisällä. Lisäksi laskettelulasien huurtumista ennaltaehkäistään kypärän "lipasta" löytyvillä ventilaatioilla.

Uudella Advanced Hybrid kuorirakenteella on yhdistetty äärimmäinen keveys ja maailmanluokan turvallisuus. Rakenteessa on yhdistetty In-Mold rakenne ja ABS kovakuori rakenne täydellisen keveyden ja turvallisuuden saavuttamiseksi. Impact Shields runkorakenne tehostaa kypärän suojaavuutta otsaan ja takaraivoon kohdistuvissa iskuissa.

Performance sisusta magneettisella hihnalukolla on avattavissa ja suljettavissa vaikka hanskat kädessä. Kierrettävä Occigrip panta kypärän takana viimeistelee täydellisen istuvuuden. Kypärän MIPS teknologia vähentää aivoihin kohdistuvaa kierteistä liike-energiaa iskun hetkellä parantaen näin turvallisuutta entisestään. Kypärän korvasuojissa Audio valmius.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 290 x 260 mm.

MIPS

MIPS on lyhenne sanoista ”Multi-directional Impact Protection System”. MIPS on vuosien tutkimustyön tulosta. Aivojen oman suojauksen ja MIPS-suojauksen yhdistelmä voi antaa paremman suoja...


MIPS / SPIN
Kyllä


Sukupuoli
Naiset


Paino
0.58 kg (myyntipakkauksen kanssa 1.00 kg)


Kommentit
nin...@...om kirjoitti 1.3.2020:
Yleisarvosana
Säätömekanismi toimii erinomaisesti, tuuletuksen säätö on hyvä, harmi ettei ihan kaikkia aukkoja voi tarvittaessa sulkea. Leukaremmin mekanismiin tottuminen vie aikaa, mutta hyvin se toimii. Materiaalit kaikkineen hyviä.
Lisää kommentti