Lajit‪» Vaellus‪» Makuualustat‪» Ilmatäytteiset‪»

Exped DownMat UL Winter LW

Exped DownMat UL Winter LW


Hinta


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 7 - 21 vrk.
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl
Saatavuus
Arviolta 7 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Exped DownMat UL Winter on ultrakevyt versio rakastetusta untuvaeristeisestä Exped DownMat 7 -makuualustasta! Tämä untuvalla eristetty talviretkeilyn ykköspatja on todellinen grammanviilaajan unelma: se on 20% kevyempi kuin normaali versio, mutta siinä on sama lämpöarvo. Alustan paino on vain 760 grammaa ja se vie ominaisuuksiinsa nähden naurettavan vähän tilaa. Tässä alustassa ei ole integroitua pumppua, mutta sepä ei haittaa tippaakaan, sillä mukana tulee erinomainen Schnozzel Pumpbag -täyttöpussi, joka toimii myös vedenpitävänä kompressiopussina tarvittaessa. Pumppupussilla alustan täyttää käden käänteessä eikä sisään pääse hengitysilmasta kosteutta untuvaa pilaamaan.

Untuva eristää loistavasti ja pitää painon minimissä, reilu 7 cm paksuus ja ilmatäytteisyys taas huolehtivat mukavista yöunista, vaikka alusta olisi hieman epätasainen. Mukava pinta ja liukumaton hunajakennokuvioinen GripSkin-pinta pitävät nukkujan erinomaisesti alustalla. Untuva on RDS-sertifioitua.


Materiaalit

Päälliosa:
20 D Polyester, TPU polyether film laminate, hydrolysis resistant, Honeycomb Gripskin coated, Oeko-Tex 100 certified

Pohja:

20 D Polyester, TPU polyether film laminate, Hydrolysis resistant, Oeko-Tex 100 certified

Eriste:

700 fill power hanhen untuva


Lämpötila -33 °C
R-arvo 7.1
Paksuus 9 cm
Pituus 197 cm
Hartialeveys 65 cm
Jalkopään leveys 65 cm
Alustan paino 865 g
Pumppupussin paino 60 g
Pakkauspussin paino 17 g 
Korkeus pakattuna 26 cm
Halkaisija pakattuna 15 cm
Tilavuus pakattuna 4.6 l

Pakkauksessa:
  • Alusta
  • Schnozzel Pumpbag
  • Pakkauspussi
  • Korjaussarja
  • Ohjekirja
  • Korjausohjeet

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 200 x 200 mm.

Eriste/Täyte
Untuva


Leveys
65 cm


Paksuus
9 cm


Pituus
197 cm


R-arvo
7.0


Paino
0.9 kg (myyntipakkauksen kanssa 1.00 kg)


Takuu
24 kk


Valmistusmaa
Saksa


Kommentit
Anonyymi 4.3.2022
Yleisarvosana
Nyt alkaa täyskokoinenkin patja olemaan mielekkään kokoinen ja painoinen, ainakin ahkiossa kuljetettavaksi. Tarkkanahan näiden kanssa saa olla kun materiaalit ovat ohuita, mutta kun sen tietää niin osaa suhtautua asiaan.
Anonyymi 12.12.2021
Yleisarvosana
Huippu patja. Kevyt ja lämmin!
Mauri L. 2.10.2021
Yleisarvosana
Lämmin todella. Sopivan leveä, ei putoa heti reunalta yli. Ihmetellyt hieman sisällä olevien untuvien sijoittelua. Tuntuvat olevan täysin sijoittamatta mihinkään lokeroihin. Ilmat pois puristettaessa untuvat kasaantuvat ilman mukana toiseen päähän. Täytettäessä ei tiedä miten untuvat leviävät takaisin. Olen taputellut alustaa täytettynä, jos se auttaisi untuvien leviämiseen. Vaikea sanoa auttaako, kun niitä ei tunne täytetyn patjan läpi. Lämmin on kyllä ollut.
Samu K. 19.3.2019
Yleisarvosana
Aiempien versioiden laatuongelmat näkyy olevan korvattu. Lämmin, mukava, todella nopea täyttää mukana tulevalla pussilla.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...


Makuualustan valintaopas

Usein kuulemme kysymyksen minkälainen makuualusta minun pitäisi valita? Makuualusta on toiseksi tärkein nukkumisvaruste luonnossa heti makuupussin jälkeen. Makuualustan pääasiallinen tarkoitus on eristää nukkuja kylmästä maasta. Makuualustan valintaan vaikuttavat eniten eristä...