Lajit » Ulkoilu » Kengät » Juoksukengät » Nastalliset juoksukengät »

Icebug Pytho4 M BUGrip


Hinta

Määrä
pari

Väri
Black / Ruby
Black / Ruby


Koko
(valitse)
(valitse)
40 (US 7)
40.5 (US 7.5)
41 (US 8)
41.5 (US 8.5)
42 (US 9)
42.5 (US 9.5)
43 (US 10)
44 (US 10.5)
45 (US 11)
45.5 (US 11.5)
46 (US 12)
46.5 (US 12.5)
47 (US 13)Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Juoksu & Kuntoilu, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Miesten nastalliset juoksukengät, joissa on matala drop ja erinomainen alustatuntuma. Pintamateriaalit ovat tuulelta suojaavaa RipStop-tekstiiliä, joka on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätyspolyesteristä.

RipStop-tekstiili on erittäin kevyttä ja kestävää materiaalia. Sen erityinen kudonta estää sitä purkautumasta ja repeämästä. Kengissä käytetty RipStop-tekstiili on valmistettu kierrätetystä polyesteristä. Tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Tämä tarkoittaa, että kangas on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja materiaali on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää. Tekstiilin kuidut on värjätty Solution Dye -tekniikalla, joka kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys.

Kärjen ja kannan alueilla on suojaavaa TPU-muovista vahviketta. TPU kestää kulutusta sekä säätä erittäin hyvin. Matalan välipohjan ansiosta kengissä on hyvä ja luotettava alustatuntuma. Tarkka nauhoitus varmistaa istuvuuden. Sisus on nopeasti kuivuvaa kangasta, joka on valmistettu kierrätyspolyesteristä. Myös vuorikangas on valmistettu Bluesign®-standardin periaatteita noudattaen ja värjätty Solution Dye -tekniikalla.

Pohjallinen on OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia. OrthoLite®-pohjallinen säilyttää iskua vaimentavat ominaisuutensa pitkään, on kevyt ja antaa ilman kiertää lävitseen. Kuten kenkien pinnan tekstiilissä, myös pohjallisen tekstiili on Solution Dye -värjätty ja sen valmistaja täyttää Bluesign®-standardin vaatimukset. Pohjallinen on mahdollista pestä pyykinpesukoneessa hellävaraisesti alhaisessa lämpötilassa.

Kenkien pohjissa on 17 hiiliteräksistä ja kestävää nastaa. Nastat on valettu karkeasti kuvioituun kumipohjaan. Pitävän pohjan ansiosta voit juosta rennosti ja vapaasti olosuhteista riippumatta. Erityiset Icebug-nastakengistä tekee niiden BUGrip®-teknologia. BUGrip®-pohjien jokainen nasta toimii itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustaan joka askeleella.

OMINAISUUDET

Pinta: Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen RipStop-tekstiili, joka on valmistettu kierrätysmateriaalista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla, Suojaava TPU Mudguard -vahvike
Sisus: Bluesign®-standardin mukainen nopeasti kuivuva verkkovuori, Solution dye -värjätty, Kierrätettyä polyesteriä
Pohjallinen: OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia, Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen tekstiili, joka on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla, Irrotettava
Välipohja: Muottiin valettu kevyt EVA, TPU-vakaaja
Pohja: BUGrip®-pohja 17:llä hiiliteräsnastalla
Paino: 325 g (US 9)

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 120 x 330 mm.

Maasto
Jää, Maantie

Sukupuoli
Miehet

Taso
Satunnainen käytttö, Harjoittelu

Paino
1 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Takuu
12 kk

Kommentit
Anu L. kirjoitti 15.12.2019:
Paras (ja lie ainoa) taoa huokettomaan talvilenkkeilyyn koiran kanssa
Janne T. kirjoitti 23.2.2019:
Omaan jalkaan juuri sopivat. Leveämpi lesti, minkä takia tähän tuotteeseen päädyin. Hyvä istuvuus eikä jalkoja palele kovallakaan pakkasella. Pitoa löytyy hyvin joka pinnalla.
Harri L. kirjoitti 27.1.2019:
Pitävät talvijuoksukengät. Alkuun aika jäykät mutta myös tukevat hyvin.
Elisabeth L. kirjoitti 23.12.2018:
Pojalle ostin, ovat kuulemma jalassa hyvät - kerran kuitenkin vasta näitä käyttänyt. Laadukkaan oloiset ovat muutenkin. Sukkiin näistä näkyy jäävän mustaa väriä, siitä miinukset.
pas...@...om kirjoitti 1.12.2017:
Ensimmäiset 50km juostu näillä tossuilla,lumella ja jäällä olen tyytyväinen. oma jalka vaatii leveämpi lestisen tossun,nastat ei ole kiinteät vaan joustavat hieman. jatkossa ostan saman tuoteen jos vaan on myynissä. t. APTO
Lisää kommentti

Tuotemerkki