Lajit » Ulkoilu » Kengät » Juoksukengät » Nastalliset juoksukengät »

Icebug Pytho4 W BUGrip


Hinta

Määrä
pari

Väri
Black / Hibiscus
Black / Hibiscus


Koko
(valitse)
(valitse)
36 (US 5.5)
36.5 (US 6)
37 (US 6.5)
37.5 (US 7)
38 (US 7.5)
39 (US 8)
40 (US 8.5)
40.5 (US 9)
41 (US 9.5)
41.5 (US 10)
42 (US 10.5)Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Juoksu & Kuntoilu, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Naisten nastalliset juoksukengät, joissa on matala drop ja erinomainen alustatuntuma. Pintamateriaalit ovat tuulelta suojaavaa RipStop-tekstiiliä, joka on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätyspolyesteristä.

RipStop-tekstiili on erittäin kevyttä ja kestävää materiaalia. Sen erityinen kudonta estää sitä purkautumasta ja repeämästä. Kengissä käytetty RipStop-tekstiili on valmistettu kierrätetystä polyesteristä. Tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Tämä tarkoittaa, että kangas on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja materiaali on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää. Tekstiilin kuidut on värjätty Solution Dye -tekniikalla, joka kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys.

Kärjen ja kannan alueilla on suojaavaa TPU-muovista vahviketta. TPU kestää kulutusta sekä säätä erittäin hyvin. Matalan välipohjan ansiosta kengissä on hyvä ja luotettava alustatuntuma. Tarkka nauhoitus varmistaa istuvuuden.

Sisus on nopeasti kuivuvaa kangasta, joka on valmistettu kierrätyspolyesteristä. Myös vuorikangas on valmistettu Bluesign®-standardin periaatteita noudattaen ja värjätty Solution Dye -tekniikalla. Pohjallinen on OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia. OrthoLite®-pohjallinen säilyttää iskua vaimentavat ominaisuutensa pitkään, on kevyt ja antaa ilman kiertää lävitseen.

Kuten kenkien pinnan tekstiilissä, myös pohjallisen tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin vaatimukset. Materiaaliltaan kangas on kierrätettyä polyesteriä, jonka yksittäiset kuidut on Solution Dye -värjätty. Solution Dye -tekniikalla tehty värjäys käyttää vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteisenä pidetty väripesuvärjäys. Pohjallinen on mahdollista pestä pyykinpesukoneessa hellävaraisesti alhaisessa lämpötilassa.

Kenkien pohjissa on 17 hiiliteräksistä ja kestävää nastaa. Nastat on valettu voimakkaasti kuvioituun kumipohjaan. Pitävän pohjan ansiosta voit juosta rennosti ja tehokkaasti olosuhteista riippumatta. Erityiset Icebug-nastakengistä tekee niiden BUGrip®-tekniikkaan perustuva nastoitus. BUGrip®-pohjien nastat toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustaan ja toimien optimaalisesti peilijäältä asfaltille.

OMINAISUUDET

Pinta: Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen RipStop-tekstiili, joka on valmistettu kierrätysmateriaalista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla, Suojaava TPU Mudguard -vahvike
Sisus: Bluesign®-standardin mukainen nopeasti kuivuva verkkovuori, Solution dye -värjätty, Kierrätettyä polyesteriä
Pohjallinen: OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia, Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen tekstiili, joka on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla, Irrotettava
Välipohja: Muottiin valettu kevyt EVA, TPU-vakaaja
Pohja: BUGrip®-pohja 17:llä hiiliteräsnastalla
Paino: 275 g (USL 7½)

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 120 x 330 mm.

Maasto
Jää, Maantie

Sukupuoli
Naiset

Taso
Satunnainen käytttö, Harjoittelu

Paino
1 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Takuu
12 kk

Kommentit
Sinikka M. kirjoitti 8.3.2019:
Eipä tarvii luistella. Toimii siis.
Kirsi R. kirjoitti 17.1.2019:
Tutut kengät entuudestaan, hyvät ovat😊
Lisää kommentti

Tuotemerkki