Lajit‪» Vaellus‪» Kartat‪» Kartat Suomesta‪» Retkeily- ja ulkoilukartat‪»

Ylläs Levi Aakenus 1:50 000 vedenkestävä ulkoilukartta 2017

Ylläs Levi Aakenus 1:50 000 vedenkestävä ulkoilukartta 2017


Hinta


Määrä
kplMyymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kplVoit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Ulkoilukartta Ylläs Levi Aakenus 1:50 000 on painettu uudelle vedenkestävälle synteettiselle materiaalille. Uudet kestävät kotimaiset ulkoilukartat tunnistaa kannen keltaisesta merkinnästä.

Kaksipuolinen kartta kattaa Pallas–Yllästunturin kansallispuiston eteläosan ympäristöineen. Ylläksen mahtavan tunturijonon sylissä on Äkäslompolon ja Ylläsjärven kylät ja Sirkan kylässä Levin matkailukeskus. Seudulla on kattava retkeily-, latu- ja maastopyöräreitistö, joka yhdistyy Aakenuksen alueen kautta Levin reitteihin. Pohjoisessa vaellusreitit johtavat Oloksen ja Pallaksen suuntaan. Kartalle on merkittu myös haastava Ylläksen ja Levin välinen maastopyöräreitti.

Kartan materiaali on täysin vedenpitävää ja kestää lähes rajattomasti taittamista, eikä se repeä normaalissa karttakäytössä. Ominaisuudet säilyvät myös pakkasessa ja helteessä. Painojälki on terävä ja värit kirkkaat. Kartta on sormituntumaltaan miellyttävä ja paperille painettua kevyempi.

Maastotietojen lisäksi karttaan on merkitty muun muassa tuvat, reitit ja muut retkeilypalvelut sekä ruokailu- ja majoituspaikat. Kartalle on lisätty sen alueelta kymmenen nähtävyyttä tai kokemusta, joista on kerrottu muutamalla lauseella kartan reunuksessa suomeksi ja englanniksi. Kartan reunuksessa on myös kaikkien alueen tupien koordinaatit sekä tiedot erannosta. Mittakaava on parhaiten suomalaiseen tunturimaastoon sopiva 1:50 000 (1 cm kartalla = 500 m maastossa).

Ylläs Levi Aakenus -kartta korvaa aiemman Pallas–Yllästunturi 1:50 000 -ulkoilukartan eteläpuoliskon ja Pallas Hetta Olos -kartta pohjoispuoliskon.

Mittakaava 1:50 000 Kustantaja Karttakeskus
Koko 48 x 68 cm Tekijä(t)
Sivumäärä Kääntäjä
Ulkoasu/sidosasu taitettu Kieli fin, swe, eng, ger, rus
Sarja Painos
Kirjastoluokka 42.02 Painovuosi 2017
ISBN 978-952-266-387-0 Ilmestynyt 20170530
EAN 9789522663870
ID F204401

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 80 x 210 x 25 mm.


Vedenkestävä
Kyllä


Paino
0.05 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...