Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Puolikorkeat‪» Kalvottomat‪»

Lundhags Jaure II Mens Mid

Lundhags Jaure II Mens Mid


Kampanjahinta
330,67 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 349,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
pari


Väri
Lundhags Jaure II Mens Mid Bark / Black (725)
Bark / Black (725)


Koko
EUR 40
EUR 41
EUR 42
EUR 43
EUR 44
EUR 45
EUR 46
EUR 47
EUR 48Lisäksi
Lundhags nahkavahat
Lundhags Leather Wax
+12,66 €


Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti Myymälä (Helsinki): Kengät, 16, varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Keskikorkea versio Lundhagsin teknisimmästä jalkineesta Jauresta. edistyksellisen kolmikerroksisen rakenteen ansiosta Jaure on tukeva, ja kuminen alaosa tekee kengästä paremmin vettä kestävän. Soveltuu erinomaisesti retkeilyyn ja vaeltamiseen haastavassakin maastossa.

  • Nahkaosa Heinen Terracare -nahkaa
  • Alaosa Certech® Exp (1.5 mm Liba Smart, 2 mm EVA, 1 mm mikrokuitu)
  • Vibram® Traction -pohja
  • Hyvin suojaava TPU-kärki
  • Nauhojen pituus 165 cm
  • Beta Pro -pohjallinen

Paino
810 g

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 360 x 120 x 360 mm.


Jäykkyys Lisätietoa
Ei määritelty


Lestin leveys
Normaali


Sukupuoli
Miehet


Vedenpitävyys
Nahka kumisella alaosalla


Paino
1,66 kg
(myyntipakkauksen kanssa 2,52 kg)


Takuu
120 kk


Valmistusmaa
Portugali


Buy It For Life™

Buy it for Life™ -tuotteet ovat niin hyvin elämää kestäviä ja huollettavia tuotteita, että Varuste.net myöntää niille 10 vuoden takuun. Siitä lähtien kun viisi kaverusta päätti perusta...


Kommentit
m.k...@...om vahvistettu ostaja, 14.9.2023
Reilu 100km takana näillä ja koko ajan paremmat. Ei tarvi ouroja väistellä ja kivikossa sipsutella. Pohjissa ihan hävytön pito, muut konttaa märkää kalliota niin näillä pystyy talsia selkä suorassa ohi. Toki sitten kans pohja ehkä kuluu nopeammin kuin kovemmat kumit. Pitkän päivän jälkeen kuivuu aamuksi vähän kylmemmässäkin kun ei ole kosteutta imeviä vuoria tms. kankaita. Tuplasukat vaan aina jalkaan ja aika ajoin lisää vahaa pintaan niin hyvä tulee.

Tomi V. vahvistettu ostaja, 10.8.2023
Yleisarvosana
Itsellä kengät vaati lähes 50km sisäänajon ennen kuin kengät muotoutui omaan jalkaan, mutta nyt nuo istuu täydellisesti. Olen käyttänyt näitä kesähelteellä ja talvipakkasella. Hyvin toimii! Talvellakaan jalkoja ei ole palellut kertaakaan, kun jalassa on vaellussukka ja villasukka. Kannattaa laittaa kesälläkin aina kaksi sukkaa päällekkäin kun käyttää näitä kenkiä. Eli älä osta liian pieniä!
Andreas G. vahvistettu ostaja, 4.10.2022
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tuote palautettiin liian suurena
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.9.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvät, katsottavaksi jää kestääkö kilometrejä ja vuosia.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.11.2021
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hienot kengät!
Anders E. vahvistettu ostaja, 26.4.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Sopii täydellisesti, hyvä koko.
Ari Henrik K. vahvistettu ostaja, 13.4.2021
Yleisarvosana
Parhaat kengät ikinä. Kun oma massa on kolminumeroinen, niin arvostaa kenkiä joissa on riittävä jäykkyys. Lisäksi vedenpitävyys on vaikuttavaa, vaikka ovat kalvottomat kengät, niin ei ole sukat kastuneet vaikka vesi on noussut varsiin asti. Kannattaa kokeilla pitää nauhoja eri korkeuksilla kiinni, auttoi itseä pehmentämään varsia, jostain syystä oikean jalan pohje tuntee varrensuun herkemmin? Ostaisin uudestaan ja suosittelen muillekin.
Guido S. vahvistettu ostaja, 22.1.2021
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Nämä kengät ovat upeita. Ne sopivat erittäin hyviksi ja ovat mukavia. Ei kosteutta eikä märkää jalkaa. Ensimmäinen päivä menossa ja ei kipua. Paras kenkä, jota olen koskaan käyttänyt. Upeat kengät !!!! + Laatu = +++++
John B. vahvistettu ostaja, 1.12.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Ok, ne ovat kalliita, mutta olen tappanut 3 paria laadukkaita saappaita 2 vuoden aikana. Päädyin tilaamaan 25-vuotiaan Lundhagsini, joten päätin ehkä saada toisen hieman mukavamman parin. Todellisuudessa olisin halunnut Jaure 11 Mid LT: n, mutta en löytänyt yhtään, joten valitsin Jaure 11 Mid LT: n. Kyllä, ne ovat hienostunut "old school" -kenkä, joka vaatii ehkä enemmän hoitoa kuin jotkut modernit saappaat, mutta ne murtautuivat vähän, ovat mukavia, pitävät jalkani lämpiminä ja kuivina brittiläisessä mutaa tukkivassa talvimaisemassamme. Minulla on erittäin korkea jalkapöytä ja olin huolissani siitä, että nauhojen korkea aloituspiste aiheuttaisi ongelman, mutta kun sain oikean tasapainon sukista ja kahden vaiheen kiristys nauhoista, ne ovat kunnossa. Oliko heitä nyt pari viikkoa ja luultavasti tehnyt heissä noin 50 km. Niitä on hyvä käyttää, niillä on hyvä pito myös liukkaassa mutassa, niillä on hyvä jalkasuoja jopa pohjassa ja henkilökohtaisesti pidän suhteellisen korkeasta nilkkatuesta. Olen arvioinut vain 4 tähteä viiden tähden sijasta, koska ne ovat painavalla puolella 860 g / boot ja koska kielessä ei ole pitsi-lukko-koukkuja, jotka auttavat vaihtelevaa kiristysnauhaa. Pieniä mutta tärkeitä kohtia hienostuneelle kalliille saappaalle. Sanottuaan, jos he kestävät yli kaksi vuotta, kuten olen varma, niin he osoittautuvat erinomaiseksi investoinniksi.
Magnus A. vahvistettu ostaja, 18.11.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Paras kenkä!
Näytä kaikki (14) Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Nahkakenkien hoito ja suojaus

Nahkajalkineiden asianmukainen hoito pidentää niiden käyttöikää ja pitää ne hyvässä kunnossa. Perusohjeita hyvään perushoitoon, porffavoor:1. PuhdistusPuhdista jalkineet säännöllisesti, erityisesti jos ne ovat likaantuneet tai kastuneet. Käytä pehmeää harjaa ja kosteaa liinaa poi...


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Video-opas: Vaelluskenkien hoito

Katso minuutin mittainen video / muistilista mitä vaelluskengän perusteelliseen ulkopuoliseen hoitoon kuuluu ja miten se tehdään.


Vaelluskenkien valintaopas

Millainen vaelluskengän pitää olla? Oppaassa käsittelemme, kenelle sopii korkea varsi ja kenelle matalampi. Käydään läpi pohjien jäykkyysluokitukset ja lestien leveydet. Samalla pureskellaan myös ikuisuuskysymystä, että valitako jalkine kalvolla vai ilman.