Lajit‪» Ulkoilu‪» Elektroniikka‪» Rannetietokoneet‪» Garmin‪»

Garmin Fenix 5S, Carrara White (Valkoinen ja marmorinvalkoinen hihna)

Carrara White (Valkoinen ja marmorinvalkoinen hihna)

Garmin Fenix 5S
Garmin Fenix 5S
Garmin Fenix 5S
Garmin Fenix 5S
Garmin Fenix 5S
Garmin Fenix 5S
Garmin Fenix 5S
Garmin Fenix 5S

Määrä
kpl


Väri
Garmin Fenix 5S Black (Hopea ja musta hihna)
Black (Hopea ja musta hihna)
Ei saatavilla
Garmin Fenix 5S Carrara White (Valkoinen ja marmorinvalkoinen hihna)
Carrara White (Valkoinen ja marmorinvalkoinen hihna)
Ei saatavilla


Väri: Carrara White (Valkoinen ja marmorinvalkoinen hihna)
Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi

010-01685-00

Viivakoodi

753759172084


Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Hyödynnä harjoituksiasi helposti ranteessasi

 • Ensiluokkainen, pienikokoinen (42 mm) GPS-multisportkello, jossa Elevate™-rannesykemittaustekniikka1
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu EXO-antenni kehyksenä ja taottu teräksinen tausta kestävät vaativissakin ympäristöissä
 • Esiladatut suoritusprofiilit kaikille lajeille ja seikkailuille
 • Hyödynnä keskeisiä tilastoja kätevästi suorituskykywidgetissä, joka näyttää harjoitustesi vaikutukset ja edistymisen
 • Yhteysominaisuuksia² ovat älykkäät ilmoitukset, automaattiset lataukset verkkoon Garmin Connect™ -urheiluyhteisöön, sekä mukautukset maksuttomilla kellotauluilla ja sovelluksilla Connect IQ™ -kaupastamme
 • Ulkoiluanturit, kuten GPS- ja GLONASS-satelliittipaikannus, barometrinen korkeusmittari, kolmiakselinen kompassi ja gyroskooppi

fēnix® 5S Sapphire -versiossa on naarmuuntumaton safiirilinssi ja WI-FI-tuki, jonka ansiosta tiedot synkronoituvat automaattisesti Garmin Connectiin. Lisäksi sen mukana toimitetaan ylimääräinen tyyliisi sopiva QuickFit™-hihna.

fēnix 5S on täydellinen ammattiurheilijoille ja seikkailijoille, jotka haluavat saada paljon aikaan ilman lisälaitteita. Se on ensiluokkainen multisportkello, joka tarjoaa tehoa erittäin kevyessä, tyylikkäässä ja pienessä paketissa. Voit päihittää eilisen tulokset hyödyntämällä edistyneitä ominaisuuksia, joilla on todella merkitystä harjoittelusi edistymisen kannalta, kuten rannesykemittaus¹, sisäiset suoritusprofiilit, perusnavigointiominaisuudet sekä suorituskykymittaukset, jotka helpottavat harjoittelun tehon ja edistymisen arviointia. Tämä älykäs urheilukello sopii aktiiviseen elämäntapaasi niin toimistossa kuin maastossa.

fēnix® 5S pakkauksessa

 • fēnix® 5S
 • Lataus-/datakaapeli
 • Oppaat

Upea muotoilu, huikea teho
Koska yksi koko ei sovi kaikille, fēnix 5S -kello (halkaisija on 42 mm) on optimoitu kapearanteisille urheilijoille, mutta se sisältää silti kaikki edistyneet urheiluominaisuudet, joista fēnix tunnetaan. Tyylikkään, urheilullisen ja laadukkaan fēnix 5S -laitteen ruostumattomasta teräksestä valmistettu EXO-antenni kehyksenä ja taottu teräksinen tausta takaavat tehon vaativissakin ympäristöissä (vesitiiviys 100 metriin). fēnix 5S vastaa sekä esteettisiin että urheilullisiin tarpeisiisi.


Erinomainen luettavuus
Aina valaistu, tarkka, täysvärinen Garmin Chroma Display™ -näyttö on aina helposti luettavissa. fēnix 5S hyödyntää näytön transflektiivistä tekniikkaa, joka heijastaa ja siirtää valoa samanaikaisesti, mikä parantaa kellon luettavuutta kirkkaassa auringonpaisteessa. fēnix 5S -urheilukellon Sapphire-version naarmuuntumaton safiirilinssi takaa kestävyyden.


Rannesykemittaus1
Kaikki fēnix 5 -mallit sisältävät Elevate™-rannesykemittaritekniikkaa, joka takaa vapauden urheilijoille, koska heidän ei tarvitse käyttää sykevyötä. Kun ranteessasi on uusi, täysin integroitu Elevate-anturi, voit milloin tahansa hallita harjoittelun tehoa ja seurata aktiivisuuttasi ja päivän aikana kuluttamiasi kaloreita mittaamalla sykettäsi vuorokauden ympäri.

Täydennä tyyliäsi vaihdettavilla kellonhihnoilla
Nahkaisilla, metallisilla ja silikonisilla QuickFit-hihnoilla voit mukauttaa tyyliäsi lajin tai suorituksen mukaan. Muutokseen ei tarvita työkaluja. Vaihda vain hihna napsauttamalla laite paikalleen ja jatka menoa.


Kaikki tarvittavat harjoittelutiedot
Halu kehittää suorituskykyäsi ajaa sinua jatkamaan harjoittelua. fēnix 5S -kellon uudessa suorituskykywidgetissä voit käyttää kaikkia tärkeitä tietoja helposti samassa paikassa. Niiden avulla voit seurata kuntoasi ja tehostaa harjoitteluasi.

 • Harjoittelun tila: ilmaisee harjoittelusi tehokkuuden sekä sen, onko harjoituksistasi hyötyä kuntosi suhteen.
 • Harjoittelun kuormittavuus: ilmaisee suorituksesta riippumatta, miten kovaa harjoittelet tietyllä aikajaksolla.
 • Harjoittelun kuormittavuus: ilmaisee suorituksesta riippumatta, miten kovaa harjoittelet tietyllä aikajaksolla.
 • Palautumisohjaus: suosittelee palautumisaikaa laskurilla viimeisimmästä harjoituksesta alkaen.

Edistyneet ilmaisimet, kuten Functional Threshold Power (FTP) ja anaerobinen kynnys, helpottavat todellisen suorituskykytason arviointia pyöräilyn tai juoksun aikana, ja kilpailuennuste arvioi ihanteelliset loppuaikasi 5 000 ja 10 000 metrin, puolimaratonin ja maratonin matkoilla nykyisen maksimaalisen hapenottokykysi perusteella. Training Effect 2.0 näyttää lisäksi jokaisen harjoituksen aerobisen ja anaerobisen hyödyn, jotta näet, onko tehokkaasta intervalliharjoittelusta todellista etua.


Kehitä juoksuasi
Nyt voit hyödyntää juoksutietojasi entistä monipuolisemmin. Garmin-harjoitteluominaisuudet, jotka perustuvat laajoihin fysiologisiin mittauksiin ja edistyneisiin juoksutietoihin1, voivat parantaa juoksukuntoasi ja kokonaissuorituskykyäsi. Näihin tietoihin kuuluu muun muassa suoritustaso, joka vertaa todellista kuntoasi keskimääräiseen kuntotasoosi, askeltiheyteesi ja askelpituuteesi. Haasta itsesi joka juoksukerralla, kilpaile muita vastaan Strava Live Segments -osuuksien avulla, ota käyttöön osuuksien alkamis- ja loppumishälytykset, tarkastele sijoitustaulukoita ja katso, miten nykyinen suorituksesi vertautuu omaan ennätykseesi.

Kun fēnix 5S on pariliitetty yhteensopivaan sykevyöhön (kuten HRM-Run™), saat käyttöösi lisää mittaustietoja3. Mittaukset sisältävät esimerkiksi stressitason, joka mittaa todellista stressitasoasi sykkeesi vaihtelun perusteella, sekä pystysuuntaisen liikehdinnän ja pystysuhteen tai maakosketuksen keston ja tasapainon, joiden avulla voit tehostaa juoksuasi.


Juokse pystysuunnassa
fēnix 5S sisältää esiladattuna runsaasti ominaisuuksia, joista on merkittävää apua poluilla. Automaattinen nousu-/juoksukytkin takaa, että saat oikeat lukemat kaikissa ympäristöissä. Tasaisella maalla se seuraa tahtia ja matkaa, ja kiivetessäsi taas nousua ja pystynopeutta, jotka laite tunnistaa automaattisesti. Ultrajuoksijoille fēnix 5S tarjoaa erityistilan, jossa jäljitystä voi laajentaa merkittävästi, jopa 50 tuntiin uudessa gyroskooppiperustaisessa UltraTrac®-tilassa.


Todellinen monilajitaituri
fēnix 5S on täydellinen kumppani kaikille multisportharrastajille. Voit käyttää valmiita uinnin-juoksun tai triathlonin suoritusprofiileja tai luoda omaan harjoitusrutiiniisi tai kisapäivääsi sopivan monilajiprofiilin. Voit siirtyä suorituksesta seuraavaan helposti yhdellä painikkeen painalluksilla ja luottaa siihen, että kaikki harjoittelun osat huomioidaan.


Kello kaikkiin lajeihin
fēnix 5 -kellot sisältävät juoksutoimintojen lisäksi erikoisominaisuuksien sarjat pyöräilyä, uintiharjoittelua, hiihtoa, golfia ja melontalajeja (esimerkiksi suppailua ja soutua) varten. fēnix 5S tukee pyöräilyn yhteydessä nopeus- ja matkamittauksia ja kaikkia pyöräilyn dynamiikkatietoja, kun se on pariliitetty voimamittariin. Uinnin yhteydessä laite seuraa esimerkiksi matkaa ja vetojen määrää. Hiihto-/lumilautatilassa voit käyttää helposti esimerkiksi nopeus-, matka- pystypudotus- ja kierrostoimintoja helposti. Melontaominaisuuksia ovat vetojen määrä, vetotahti ja jopa vetomatka. Golftila näyttää etäisyydet viheriön etu- ja takareunaan sekä keskikohtaan kaikilla kentillä, jotka olet ladannut Garmin Connectista, ja lisäksi voit seurata tilastoja (kuten väyläosumia), viheriönäkymää, AutoShot-pelianalyysitoimintoa ja automaattista mittausta.


Navigoi ulkoilmassa kuten haluat
fēnix 5S opastaa turvallisesti niin tunnetuilla reiteillä kuin maastossakin GPS/GLONASS-paikannuksen, edistyneiden anturien ja tunnettujen Garmin-navigointiominaisuuksien (kuten TracBack™) avulla. Laite varmistaa tietojen tarkkuuden kalibroimalla anturinsa automaattisesti GPS-toiminnolla. Kiinteä korkeusmittari tuottaa korkeustiedot, jolloin nousun ja laskun seuraaminen on tarkkaa, ja lämpö- ja ilmanpainemittarin avulla voidaan ennustaa säänmuutoksia ilmanpaineen lyhyen aikavälin vaihteluiden perusteella. Kolmiakselisen sähköisen kompassin ansiosta saat suuntatiedot riippumatta siitä, oletko liikkeessä vai et.


Monta tapaa pitää yhteyttä
Kaikki fēnix 5 -sarjan mallit tukevat älykkäitä ilmoituksia pariliitettynä yhteensopivaan laitteeseen. Saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloon. fēnix 5S -mallien uudella GroupTrack5-ominaisuudella voit pariliittää laitteesi Garmin Connect™ -palvelun kautta ja seurata ryhmääsi, ja he voivat seurata sinua, kun erkaannutte toisistanne suorituksen aikana. Muita yhteysominaisuuksia ovat automaattiset lataukset Garmin Connect -yhteisöön, reaaliaikainen jäljitys ja jako yhteisöpalveluissa maksuttomien Garmin Connect™ Mobile -sovellusten kautta. Kaikissa fēnix 5 Sapphire -malleissa on Wi-Fi®-ominaisuus, jotta kello saa yhteyden langattomaan verkkoon ja voi lähettää suoritustiedot automaattisesti jaettaviksi Garmin Connectissa.


Mukautettavat sovellukset ja kellotaulut
Voit mukauttaa fēnix 5S -kelloa maksuttomilla latauksilla Connect IQ -kaupasta. Voit vaihtaa kellotaulua, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä, joista näet tiedot nopeasti.

Garmin tekee jatkuvasti yhteistyötä monenlaisten yritysten ja kehittäjien kanssa, jotta saat lisäarvoa fēnix-multisportkelloosi. Esimerkiksi Uber, Strava ja AccuWeather tarjoavat sovelluksia ja parannuksia, joiden avulla voit räätälöidä fēnix 5S -kelloasi elämäntyyliisi yhä uusilla tavoilla.


Näytä persoonasi
Lataamalla maksuttoman Garmin Face-It™ -kellotaulusovelluksen voit lisäksi mukauttaa fēnix 5S -laitetta millä tahansa älypuhelimessa olevalla valokuvalla. Lataa vain sovellus, valitse kuva valokuvakirjastosta, määritä ajan tyyli ja aseta kuva kellotauluksi. Garminin avulla voit muuttaa kellon ulkoasun vastaamaan persoonaasi, käytitpä esimerkiksi upeaa maisemakuvaa viime patikointiretkeltä tai koiranpentusi kuvaa.

1Aktiivisuuden seurannan tarkkuus
2Pariliitettynä yhteensopivaan puhelimeen
3Pariliitettynä sykemittariin. Sisältyy joihinkin malleihin, myydään erikseen muihin malleihin.
4Aktiivisuuden seurannan tarkkuus
5Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeen - GroupTrack voi seurata enintään 50 henkilöä.


Fyysiset tiedot ja suorituskyky

Näytön koko, LxK Lävistäjä 1,1 tuumaa (27,94 mm)
Akku Ladattava litiumioni
Näytön tarkkuus, LxK 218 x 218 pikseliä, auringonpaisteessa luettava, aina käytössä oleva, vähän virtaa kuluttava, värikäs näyttö
GPS-yhteensopiva Kyllä
Mitat 42.0 x 42.0 x 14.5 mm
Paino

Silikonihihnan kanssa: 67,0 g (2,4 unssia)

Akunkesto Enintään 9 päivää älykellotilassa (riippuen asetuksista), enintään 14 tuntia GPS-tilassa, enintään 40 tuntia UltraTrac-akunsäästötilassa
Herkkä vastaanotin Kyllä


Kartat ja navigointi

Reittipisteet/suosikit/sijainnit 1 000
Peruskartta Ei
Reitit 30
Jälkiloki 200 tuntia
Sisäinen muisti 64 Mt, käytettävissä 54 Mt


Ominaisuudet

Kolmiakselinen kompassi ja HSI Ei
Useita aikavyöhykkeitä ja Zulu/UTC Ei
Uintihälytykset (aika/matka) Kyllä
Harjoitukset (koeta parantaa edellistä aikaasi) Kyllä
Levon seuranta (seuraa unen kokonaismäärää, liikejaksoja ja levollisen unen jaksoja) Kyllä
Sykemittarin lukemaan perustuva kalorilaskuri Kyllä
Lyönnin pituuden mittaus (laskee tarvittavan lyönnin tarkan etäisyyden missä tahansa kentällä) Kyllä
Vastaanota lentosuunnitelmia langattomasti Garmin Pilot™ -sovelluksesta Ei
Intervalliharjoittelu (mahdollisuus määrittää harjoittelu- ja lepovälit) Kyllä
Aika-/etäisyysvaroitus (hälyttää, kun olet saavuttanut tavoitteesi) Kyllä
SwingTempo (mittaa backswingin ja downswingin aikojen suhteen) Ei
Kosketusnäyttö Ei
Lisäominaisuudet
 • Connect IQ -sovelluksen tuki: kyllä (kellotaulut, tietokentät, widgetit ja sovellukset)
 • EXO-antenni (GPS/GLONASS): kyllä
 • Wi-Fi®: kyllä (vain Sapphire-versiot)
 • ANT+®: kyllä (kaikki versiot)
 • Bluetooth®: Low Energy (kaikki versiot)
 • Training Effect 2.0 (mittaa suorituksen vaikutusta aerobiseen ja anaerobiseen kuntoosi): kyllä
 • Harjoittelun kuormittavuus: kyllä
 • Harjoittelun tila: kyllä
 • Anaerobinen kynnys: kyllä
 • Säähälytykset: kyllä
 • UltraTrac: kyllä
 • tempe-anturin tuki: kyllä
 • TracBack: kyllä
 • Hiihtotoiminnot: kyllä
 • Fysiologiset mittaukset: kyllä
 • SUP/soutu: kyllä
 • Jalka-anturi: kyllä (valinnainen)
Virtuaalinen lähtöviiva Ei
Uintiharjoitukset Kyllä
Garmin Connect™ -yhteensopiva (Internet-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja) Kyllä
Auringon ja kuun vaiheiden tiedot Kyllä
Värinähälytys Kyllä
Virtual Racer™ (kilpailen muiden tuloksia vastaan) Kyllä
TempoTraining (merkkiäänet ilmaisevat backswingin ja downswingin ihanteellisen suhteen 3:1) Ei
Negatiivitilainen näyttö Kyllä
GLONASS Kyllä
Jumpmaster Ei
Älykkäät ilmoitukset (näyttää sähköposti- ja tekstiviestihälytykset sekä muut hälytykset, kun pariliitetty yhteensopivaan puhelimeen) Kyllä
Pyörän nopeus-/poljinnopeusanturi Kyllä (valinnainen)
Vector™-yhteensopiva Kyllä
Kellon toiminnot Kellonaika (12 / 24 h), kalenteri (päivä/päiväys), päivittäinen herätys, sekuntikello, ajanotto, hälytys auringonnoususta/-laskusta
Värilliset CourseView-kartat Ei
Sykemittari Kyllä (ranne)
Laskee kulutetut kalorit Kyllä
Mukautettavat näytöt Kyllä
Omat ennätykset Kyllä
Automaattinen synkronointi (automaattinen tiedonsiirto laitteesta tietokoneeseen) Kyllä
Yhteensopiva mukautettujen karttojen kanssa Ei
Tahtihälytys (hälyttää, jos et harjoittele määritetyn tahdin mukaisesti) Kyllä
Virtual Pacer™ (vertaa nykyistä tahtia tavoitteeseen) Kyllä
Mukautetut kohdepisteet (mahdollisuus lisätä uusia kohdepisteitä) Kyllä
Virtual Partner® (digitaalinen harjoituskaveri) Kyllä
Maksimaalisen hapenottokyvyn arvio Kyllä
Musiikin hallinta Kyllä
Yhteensopiva voimamittareiden kanssa (näyttää yhteensopivien kolmansien osapuolten valmistamien ANT+™ -yhteensopivien voimamittarien tiedot) Kyllä
Automaattinen monilaji (vaihda urheilutilaa 1 painikkeen painalluksella) Kyllä
SwingStrength™ (mittaa lyönnin kovuuden) Ei
Lipputangon osoitin Ei
Askellaskuri Kyllä
Korkeusmittari, jossa säädettävä ilmanpainemittarin asetus Ei
Liikkumispalkki (näkyy laitteessa, kun olet ollut tietyn ajan paikallasi. Palkki nollataan kävelemällä muutaman minuutin ajan) Kyllä
Multisport Kyllä
Tallenna sijainteja (merkitse kentän kohdepisteitä tulevaa käyttöä varten) Ei
Vetotyypin tunnistus (esimerkiksi vapaauinti) Kyllä
Palautumisohjaus Kyllä
Etäisyys: E/K/T (matka viheriön etu- ja takaosaan sekä keskelle) Kyllä
Barometrinen korkeusmittari Kyllä
Etäisyys layupeihin/doglegeihin Kyllä
Auto Lap® -toiminto (käynnistää automaattisesti uuden kierroksen) Kyllä
Auto Pause® -toiminto (pysäyttää ajastimen ja käynnistää sen uudelleen nopeuden perusteella) Kyllä
Juoksun dynamiikka Kyllä
Ohjatun luovinnan tila Ei
Vesiluokitus 10 ATM
Värinäyttö Kyllä
Automaattiohjauksen etähallinta Ei
Useita pyöräprofiileja Kyllä
Kiihtyvyysmittari (laskee sisäharjoitusten matkan ilman jalka-anturia) Kyllä
Automaattinen langaton MOB-aktivointi Ei
Metsästys-/kalastuskalenteri Kyllä
Lepoajastimet Kyllä
Harjoitusten kirjaus Kyllä
Automaattinen selaustoiminto (tietosivujen selaus treenauksen aikana) Kyllä
Laskuriajastin Ei
Pelitilastot (puttien määrä kierroksella, osumat viheriölle ja väylälle, keskimääräinen lyönnin pituus) Ei
Puhelimen etsiminen Kyllä
Sähköinen kompassi Kyllä
Digitaalinen tuloskortti Kyllä
Manuaalinen reiän sijainnin määritys (napsauta ja vedä lippu viheriölle, jotta näet tarkan etäisyyden) Ei
Avovesiuinnin tiedot (matka, tahti, vetomäärä/-tahti, kalorit) Kyllä
Training Effect (mittaa harjoituksen vaikutusta tämänhetkiseen aerobiseen kuntotasoon) Kyllä
Maailmanlaajuiset lentokenttätietokannat Ei
Allasuinnin tiedot (altaanvälit, matka, tahti, vetomäärä/-tahti, kalorit) Kyllä
Automaattinen tavoite (oppii aktiivisuustasosi ja määrittää päivittäisen askeltavoitteen) Kyllä
Vuorovesitaulukot Ei
Pinta-alamittaus Kyllä
Sisäinen ilmanpainemittari ja vuorovesitaulukot Ei
Kilpailuennuste Kyllä
Vaativat harjoitukset (mahdollisuus luoda räätälöityjä tiettyyn tavoitteeseen tähtääviä harjoitusohjelmia) Kyllä
VIRB®-hallinta Kyllä

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 100 x 100 x 100 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Aktiivisuusmittari
Kyllä


Askelmittari
Kyllä


GPS-paikannus
Kyllä


Soveltuvuus
Golf, Hiihto, juoksu, kiipeily, kuntoilu, laskettelu, Melontalajit, pyöräily, Seikkailu, Triathlon, Uinti


Sykkeenmittaustapa
Ranteesta mittaus


Paino
0.2 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Takuu
24 kk


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
Paavo P. 29.1.2018
Yleisarvosana
(2018/1) Nyt puolitoista viikkoa käyttöä takana. Mukavan kevyt ja sirorakenteinen verrattuna perinteisiin isoihin sporttikelloihin. Vaikka itsellä isot kädet, ei tämäkään kello vaikuta liian feminiiniltä. Nappituntuma hyvä ja helppo käyttää hanskat kädessä - toisin kuin kosketusnäytöllisiä laitteita. 24/7 sykeseuranta/-mittaus ranteesta toiminut ihmeen hyvin niin yöllä, juostessa kuin hiihtäessäkin. Akku kestää noin viikon, kun kuutena päivänä 1 - 1,5h kestoinen suoritus GPS-seurannan kanssa ja pitäen kelloa ranteessa 24/7. GPS löytyy urheilusuoritusta aloittaessa nopeasti; kaupungissa kerrostalojen keskellä (ei pilvenpiirtäjiä) parissa minuutissa ja tasaisessa maastossa yleensä alta 20 sek. Valikot ovat selkät ja monia asioita voi kustomoida. Kellon antamien VO2Max arvioiden paikkansapitävyyteen voisin ottaa kantaa vasta käytyäni oikeassa labramittauksessa. Ei hyvää ettei jotain huonakin; kelloa ei saa paritettua/toimimaan Huawei P9 Lite-kännykän kanssa. Ilmeisesti jokin ongelma Bluetooth LTE-toteutuksessa, ja netissä on tätä Garmining foorumeilla voivoteltukin. Garmin ilmoittaa sivuillaan, että olleet yhteydessä Huaweihin ja korjaus vaatii puhelimen käyttöjärjestelmäpäivityksen Kannattaa ottaa Garminin yhteensopivuustaulukko tosissaan: https://static.garmin.com/gcm/BLE_Android.pdf Koska en saa pelaamaan kännykän kanssa, olen synkannut kellon Garminin Connect-portaaliin PC-ohjelmiston kautta. Käy se näinkin, joskin vaatii piuhan liittämisen kelloon. Kaikesta huolimatta edelleen tyytyväinen ostokseen! Ai niin- foliohatut varokoot. Kaikki kerätty data menee Garminin pilvipalvelimiin jotka sijaitsevat jenkeissä. (2018/12) Päivitys: Kello ehti olla käytössä n. 10kk kunnes vikaa ilmaantui; ensimmäiseksi sykemittaus lakkasi toimimasta: n. viikon ajan oli välillä yli puolenkin päivän kestoisia jaksoja jolloin sykemittaus näytti pelkkää viivaa. Seuraavaksi GPS:n päällekytkeminen alkoi kestää parhaillaan viisikin minuuttia. En ollut muuttanut harjoittelupaikkaani (maalla) tai rannekkeen tiukkuutta. Lopulta näytön alakulmaan ilmestyi jono kuolleita pikseleitä (pysyvästi päällä, valkeita) ja tästä seuraavan 5h aikana tuo laajeni suureksi valkeaksi ympyräksi. Epäilen että kelloon oli päässyt kosteutta. Lähetin kellon Varuste.netille asiakaspalautuksena, josta laite lähti valmistajalle tutkittavaksi. Kahden viikon kuluttua sain uuden laitteen. Varuste.net hoiti prosessin hyvin ja piti minut kärryillä siitä missä mennään. Pitkä huoltoaika kuitenkin yllätti.
Tia H. 14.10.2017
Yleisarvosana
Mahtava kello.. tosi hyvät ominaisuudet ja ohjelmien muokkaus ominaisuus on paras.
Juha L. 6.5.2017
Yleisarvosana
+Hyvä akun kesto +Monipuolinen -OHR (optinen sykesensori) on ok, mutta ei pysy mukana esim. intervalliharjoittelussa
Lisää kommentti

Tuotemerkki