Lajit‪» Sukellus‪» Snorkkelit‪» Ilman tyhjennysventtiiliä‪»

Seacsub Liquid, Transparent

Transparent

Seacsub Liquid

Outlet-hinta


Ominaisuudet
Transparent

Määrä
(max 5 kpl)

Väri: Transparent

Myymälä (Helsinki)hyllyssä2 kpl heti
Myymälä (Helsinki)varastossayli 5 kpl heti
Netistä toimitettavissa hetiyli 5 kpl heti
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Sukellus & vesiurheilu, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Snorkkeli, jonka saa pakattua erittäin pieneen kokoon. Erittäin joustava. Ergonominen suukappale. Rullattuna se mahtuu mm. tasapainotusliivin taskuun. Rullattuna snorkkeli on suunnilleen nyrkin kokoinen. Kun pakatun snorkkelin vapauttaa, se palautuu nopeasti alkuperäiseen muotoonsa.

100% liquid silikoni

Paino
0.183 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.20 kg)


Takuu
12 kk


Kommentit
Anonyymi 11.8.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Hyvä yksinkertainen snorkkeli. Tarpeeksi joustava, jotta se ei vaurioidu matkalla.
Jere N. 23.12.2020
Yleisarvosana
Ok, pehmeä snorkkeli. Alaosassa ei ole poistoventtiiliä mutta muodon ansiosta vesi poistuu hyvin räväkällä puhalluksella.
Olli P. 2.10.2020
Yleisarvosana
Maski vaikuttaa laadukkaalta. Ei liikkeessä kokeilun perusteella vuotanut mistään, mutta veden alla vuotaa. Eli ei jostain syystä sopinutkaan omalle naamalle.
Jukka R. 4.3.2020
Yleisarvosana
Ok perusputki. Todella löysä sekä hieman painavampi kuin oletin. Hyvä siitä että saa taitettua pieneen tilaan. Painon vuoksi hieman haasteellinen koska vääntää maskin remmiä herkästi jos ei kiinnitetty tiukasti.
Janne L. 13.11.2018
Yleisarvosana
Mukavan joustava snorkkeli
Jukka K. 6.3.2017
Yleisarvosana
Laadukas "old school" tyypin snorkkeli, jossa ilma kulkee hyvin. Ei monimutkaisuutta tuovia ja vikaherkkiä tyhjennys tai sulkuventtiileitä. Silikoni miellyttävää käytössä ja muotoilu aikuiselle sopiva. Suosittelen. Kannattaa investoida erilliseen maskiinkiinnitysrenkaaseen, jos haluaa varmistaa että snorkkeli pysyy luotettavasti kiinni maskissa.
Nimimerkki TKa 13.7.2022
Hyvä perus snorkkeli. Pehmeä ja taipuva runko ei ollut kyllä silti makuuni. Sukellettaessa snorkkeli suussa paine puristaa putken kasaan ja ajaa paineen suuhun joka hankaloittaa paineentasausta.
Lisää kommentti


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Mitä eroa snorkkeleilla on?

Kaikenmaailman putkia, mutta mitä eroa näillä on?Millainen snorkkeli käy parhaiten omiin käyttötarkoituksiin? Valikoimamme snorkkelit jakautuvat karkeasti neljään eri ryhmään. Löytyy snorkkeleita tyhjennysventtiilillä, snorkkeleita ilman tyhjennysventtiiliä, lasten snorkkeleita ...