Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» 3 hengen teltat»

Fjällräven Polar Endurance 3

Fjällräven Polar Endurance 3

Fjällräven Polar Endurance 3
Fjällräven Polar Endurance 3
Fjällräven Polar Endurance 3
Fjällräven Polar Endurance 3
Fjällräven Polar Endurance 3
Fjällräven Polar Endurance 3

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Fjällräven Polar Endurance 3 Burnt Orange (212)
Burnt Orange (212)


Heti varastossa

Myymälä (Konala)hyllyssä1 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti1 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Retkeilynurkka


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Erityisen vahva ja luotettava tunneliteltta talvivaelluksille arktisissa olosuhteissa. Palkittu malli, jonka kaikki yksityiskohdat on suunniteltu siten, että ne kestävät äärimmäistä rasitusta ja niitä voidaan käsitellä paksuilla käsineillä. Teltan mukana tulee tuplasetit DAC Pressfit -kaaria, jotka pitävät teltan vakaana kovassakin tuulessa. Lisäksi vahva 75D polyesterikangas varmistaa, että kosteus- tai lämpötilavaihtelut eivät vaikuta telttaan. Erinomainen pitkille hiihtoretkille ja muuhun oleskeluun vaativissa talviolosuhteissa. Useita yksityiskohtia, jotka tekevät teltassa oleskelusta yksinkertaisempaa ja joiden ansiosta teltta on nopea pystyttää tilanteen tullen.

Silikonikäsitellyt kaaritunnelit ja pikajärjestelmällä varustetut kaarenpidikkeet tekevät teltan pystytyksestä ja purkamisesta nopeaa ja helppoa. Telttaa ympäröivät lumiliepeet estävät lunta pääsemästä absidiin ja sisätelttaan. Molempien absidien ovissa on lumiaukot, joista voit työntää paistinpannun ulos ja ottaa siihen lunta sulamaan. Näin sinun ei tarvitse poistua teltasta, ja absidi pysyy suojassa tuulelta ja lumelta. Lumiaukoista on myös mahdollista ojentaa varusteita muille retkikunnan jäsenille, jotka toimivat teltan ulkopuolella.

Kestävissä, heijastavissa Dyneema-myrskynaruissa on tuplasäädöt, joten niiden pituutta voi säätää kahdesta kohdasta – käytännöllistä silloin kun kiilat ovat lumen ja jään peitossa. Telttakiilat ovat erityisen pitkät (20 cm) ja mahdollistavat tukevan kiinnityksen vaikeassa maastossa. Tasakorkeus koko sisäteltassa ja erityisen suuret absidit antavat tilaa varusteille, ruoanlaittoon ja muuhun toimintaan teltan sisäpuolella. Absidissa on yksi ja sisäteltassa kolme vaatenarua, joita voidaan käyttää varusteiden kuivaamiseen. Kymmenen verkkotaskua pitävät pikkutavarat järjestyksessä. Suuret, korkealla olevat tuuletusaukot varmistavat hyvän ilmanvaihdon ja vähentävät teltan sisälle muodostuvaa kosteutta. Ne voidaan myös tarvittaessa sulkea kokonaan. Teltan oranssi väri varmistaa hyvän näkyvyyden talvella ja erityisen suurten heijastinyksityiskohtien ansiosta teltta näkyy myös pimeällä.

 • Pintamateriaali: 100% Polyamide
 • Sukupuoli: Unisex
 • Konsepti: Polar
 • Paino: Total 5440 g / Minimum: 4640 g
 • Sisäkangas: 30D Ripstop DWR 100% Polyamide
 • Malli: Tunnel
 • Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä osia: Kyllä
 • Kiilat: DAC V-Pegs Medium
 • Tolpat: DAC Pressfit
 • Henkilömäärä: 3 persons
 • Ulkomitat: 20D No-see-um mesh 100% Polyester
 • Lattiamateriaali: 70D PU 10 000mm 100% polyamide
 • Koko pakattuna: Length: 48 cm / Diam: 24 cm

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 470 x 210 x 170 mm.

Henkilökapasiteetti
3


Majoitetyyppi
Tunneliteltta


Paino
5.4 kg


Takuu
12 kk


Kommentit
Lisää kommentti


Blogi