2XU Elite MCS Compression Tights Women, Musta/kulta, S

2XU Elite MCS Compression Tights Women

2XU Elite MCS Compression Tights Women

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Musta/kulta


Koko
XS
S
ST
M
MT
L


Väri: Musta/kulta
Koko: S
Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

2XU julkistaa uuden sukupolven MCS (Muscle Containment Stamping) -kompressiotekniikan, joka antaa isoimmille lihasryhmille entistäkin enemmän tukea vähentäen niiden värinää ja lihasvaurioita.

Elite MCS -trikoiden sisäpinnalla on käytetty MCS-teknologiaa, ja niiden etuosa on valmistettu PWX FLEX (70D) -kankaasta ja takaosa voimakasta tukea antavasta PWX WEIGHT (105D)
-kankaasta. Materiaalin tekstiilikuvio seuraa lihasrakennetta, jänteitä ja lihasryhmiä etureidessä ja pohkeessa.

Kompressiotuotteiden hyödyt:

Parempi suorituskyky

Urheillessa lihaksiin kohdistuu iskuja ja tärähdyksiä. Nämä tekijät ovat  osoittautuneet suurimmiksi syiksi lihasten väsymykseen urheilusuorituksen aikana. 2XU-kompressiovaatteita käyttämällä lihastärinän aiheuttama haitta vähenee. Suorituskyky paranee, koska syke laskee ja voima lisääntyy. Siksi jaksat jatkaa pidempään.

Pienempi loukkaantumisriski

Kompressio tukee lihaksia estäen pienten vammojen syntymistä lihassäikeissä suorituksen aikana. 2XU-kompressiovaatteiden käytön on havaittu vähentävän selvästi lihaskipuja, harjoitusten jälkeistä jäykkyyttä sekä lyhentävän palautumisaikaa.

Tarkempi kehonhallinta

2XU-kompressiovaatteiden asteittainen paine parantaa ryhtiä ja lisää  liikkuvuutta. Myös lihaskoordinaatio ja tasapaino paranevat. Parempi kehonhallinta ja tietoisempi tunne nivelistä helpottavat mm. uusien tekniikoiden oppimista.

Lisää käyttömukavuutta ja tehokas aurinkosuoja

Vaatteidemme tehokas +50 aurinkosuoja antaa maksimaalisen suojan niin harjoitusten ja kuin ulkokilpailujenkin aikana. 2XU-kompressiovaatteet siirtävät hien nopeasti iholta, joten olosi on niitä käyttäessäsi kovemmassakin menossa kuiva ja mukava. Materiaalien antibakteerinen käsittely vähentää pahaa hajua ja bakteerien kasvua.

Nopeampi palautuminen

Sydän- ja verekiertoelimistö hyötyy asteittaisesta kompressiosta, koska sen ansiosta veri palautuu helpommin sydämeen. Tällöin lihaksiin kertyy vähemmän laktaattia ja se myös puhdistuu nopeammin pois. Tuloksena on nopeampi palautuminen: lihassäikeiden jälleenrakentuminen nopeutuu, lihasten turvotus vähenee ja lihakset tuntuvat rennommilta.


Ehkäisee veritulpan syntymistä

Veritulppa syntyy yleensä säären alaosassa pitkän istumisen tai paikallaanolon seurauksena, kuten esimerkiksi matkustaessa. Koska 2XU -kompressiovaatteiden käyttö lisää verenkiertoa laskimopaineen lisääntyessä, vähenee veritulpan riski, samoin jalkojen ja säärien turvotus.Sukupuoli
Naiset


Kommentit
Mikko-Ville T. 12.6.2017
Yleisarvosana
On olemassa stretsareita ja sitten on olemassa 2XU:n stretsareita, ero on kuin yöllä ja päivällä. Ovat todellakin hintansa väärtit!!
Lisää kommentti

Tuotemerkki