Lajit‪» Matkustus‪» Aurinkolasit‪» Oakley‪» EVZero‪» EVZero Path‪»

Oakley EVZero Path, Polished Black w/ Photochromic

Oakley EVZero Path, Polished Black w/ Photochromic

Oakley EVZero Path, Polished Black w/ Photochromic
Oakley EVZero Path, Polished Black w/ Photochromic

Hinta


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 14 - 30 vrk.
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl
Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
EVZero on Oakleyn kaikkien aikojen kevyin urheilulasi, jonka kehyksetön muotoilu takaa laajan ja esteettömän näkökentän. EVZeron Path- malli on suunniteltu juoksuun ja kaikenlaiseen vauhdikkaaseen treenaamiseen. Linssin muoto antaa laajan suojan tuulta, roiskeita ja iskuja vastaan.

Fotokromaattiset linssit tummuvat automaattisesti ympäristön valoisuuden mukaan. Vaaleimmillaan Oakleyn fotokrominen linssi päästää 63% valosta läpi ja tummana 23%.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 190 x 90 x 80 mm.

Käyttäjän ikä
Aikuiset


Linssi
Photochromic


Polarisointi
Ei


Paino
0.2 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Anonyymi 6.9.2022
Yleisarvosana
Ostin lasit ensisijaisena tavoitteena saada hiihtoladulle vähän tuulensuojaa herkille vuotaville silmille. No, siihen niistä ei kovin paljon ollut apua, vaikka toki tuo fotokromaattisuus (linssi tummenee/vaalenee valon mukaan) on hyödyksi ladullakin. Pyöräillessä nämä lasit sen sijaan ovat hyvät ja ainakin siihen lajiin niitä voi hyvin suositella.
Anonyymi 11.2.2021
Yleisarvosana
Erinomaiset lasit kaikkiin valo-olosuhteisiin. Nenälle tuleva musta silikoninen osa irtosi ja hävisi lumihankeen ensimmäisellä käyttökerralla. Mukana saisi tulla varaosa.
Olli K. 14.4.2020
Yleisarvosana
Ostin lasit pyöräily hommiin. Aivan loistavat!. Kevyen tuntuiset sekä hyvä näkökenttä, kun ei ole turhia kehyksiä ympärillä. Sopivan kokoinen linssi, joka pitää tuulen, itikat ja sateen pois silmistä. Näillä voi ajaa aamu,- ja ilta hämärässä, harmaassa sadekelissä ja ihan kirkkaassa auringon paisteessa.
Anttoni P. 23.12.2019
Yleisarvosana
Todella hyvät ja miellyttävät päässä pyöräillessä. Kevyinä eivät juuri tunnu vaikka pitäisi pitkäänkin. Toimii myös illalla/yöllä ajaessa sekä keskipäivän kirkkaudessa. Suorassa vasta-auringossa tummennus ei aivan riitä mutta harvassapa sellaiset lasit taitavat olla. Pieni miinus siitä, että lasit päässä ei ole kovin hyvä juosta - alkavat hyppimään nenällä ainakin minun nenän muodolla.
Lisää kommentti

Tuotemerkki