Lajit » Matkustus » Aurinkolasit » Oakley » EVZero » EVZero Path »

Oakley EVZero Path, Polished Black w/ Photochromic


Hinta

Määrä
kpl

Heti varastossa

Myymälä (Konala)hyllyssä2 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti2 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Oakley Shop-in-Shop


Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
EVZero on Oakleyn kaikkien aikojen kevyin urheilulasi, jonka kehyksetön muotoilu takaa laajan ja esteettömän näkökentän. EVZeron Path- malli on suunniteltu juoksuun ja kaikenlaiseen vauhdikkaaseen treenaamiseen. Linssin muoto antaa laajan suojan tuulta, roiskeita ja iskuja vastaan.

Fotokromaattiset linssit tummuvat automaattisesti ympäristön valoisuuden mukaan. Vaaleimmillaan Oakleyn fotokrominen linssi päästää 63% valosta läpi ja tummana 23%.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 190 x 90 x 80 mm.

Käyttäjän ikä
Aikuiset

Polarisointi
Ei

Paino
0.2 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Kommentit
Olli K. kirjoitti 14.4.2020:
Ostin lasit pyöräily hommiin. Aivan loistavat!. Kevyen tuntuiset sekä hyvä näkökenttä, kun ei ole turhia kehyksiä ympärillä. Sopivan kokoinen linssi, joka pitää tuulen, itikat ja sateen pois silmistä. Näillä voi ajaa aamu,- ja ilta hämärässä, harmaassa sadekelissä ja ihan kirkkaassa auringon paisteessa.
Anttoni P. kirjoitti 23.12.2019:
Todella hyvät ja miellyttävät päässä pyöräillessä. Kevyinä eivät juuri tunnu vaikka pitäisi pitkäänkin. Toimii myös illalla/yöllä ajaessa sekä keskipäivän kirkkaudessa. Suorassa vasta-auringossa tummennus ei aivan riitä mutta harvassapa sellaiset lasit taitavat olla. Pieni miinus siitä, että lasit päässä ei ole kovin hyvä juosta - alkavat hyppimään nenällä ainakin minun nenän muodolla.
Lisää kommentti

Tuotemerkki