Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Sukat‪» Kompressiosukat‪»

2XU Compression Performance Run Socks, Women, Fluro Coral/Green, M (pohje 38-42 cm, EUR 38-41.5)

Fluro Coral/Green

2XU Compression Performance Run Socks, Women
2XU Compression Performance Run Socks, Women
2XU Compression Performance Run Socks, Women

Hinta


Määrä
pari


Väri
2XU Compression Performance Run Socks, Women Fluro Coral/Green
Fluro Coral/Green
2XU Compression Performance Run Socks, Women Fluro Green / Green
Fluro Green / Green


Koko
S (pohje 32-37 cm, EUR 37.5-41)
M (pohje 38-42 cm, EUR 38-41.5)
L (pohje 43-47 cm, EUR 39.5-43)


Väri: Fluro Coral/Green
Koko: M (pohje 38-42 cm, EUR 38-41.5)
Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 paria
Netistä toimitettavissa heti0 paria


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Naisten kompressiosukat, jotka on suunniteltu erityisesti juoksijoille, triathlonisteille tai salilla kävijöille. Varpaat ja muut kriittiset osat ovat paksumpaa materiaalia. Näiden välissä ohuempaa, erityisen hengittävää kangasta, jotta ilma pääsee kiertämään kengässä.


  • PWX-materiaali tukee jalan lihaksia
  • saumaton rakenne
  • nopeasti kuivuva, antibakteerinen materiaali
  • UPF50+-aurinkosuoja


2XU-kompressiovaatteet on suunniteltu niin, että eri alueille kohdistuu erilainen paine. Laskimoihin kohdistuva suurempi paine nopeuttaa veren kulkua sydämeen ja imusolmukkeisiin. Silloin lihakset lämpenevät nopeammin ja verenkierto tehostuu. Olet nopeammin valmiina toimintaan.


Kompressiotuotteiden hyödyt:

Parempi suorituskyky

Urheillessa lihaksiin kohdistuu iskuja ja tärähdyksiä. Nämä tekijät ovat osoittautuneet suurimmiksi syiksi lihasten väsymykseen urheilusuorituksen aikana. 2XU-kompressiovaatteita käyttämällä lihastärinän aiheuttama haitta vähenee. Suorituskyky paranee, koska syke laskee ja voima lisääntyy. Siksi jaksat jatkaa pidempään.

Pienempi loukkaantumisriski

Kompressio tukee lihaksia estäen pienten vammojen syntymistä lihassäikeissä suorituksen aikana. 2XU-kompressiovaatteiden käytön on havaittu vähentävän selvästi lihaskipuja, harjoitusten jälkeistä jäykkyyttä sekä lyhentävän palautumisaikaa.

Tarkempi kehonhallinta

2XU-kompressiovaatteiden asteittainen paine parantaa ryhtiä ja lisää liikkuvuutta. Myös lihaskoordinaatio ja tasapaino paranevat. Parempi kehonhallinta ja tietoisempi tunne nivelistä helpottavat mm. uusien tekniikoiden oppimista.

Lisää käyttömukavuutta ja tehokas aurinkosuoja

Vaatteidemme tehokas +50 aurinkosuoja antaa maksimaalisen suojan niin harjoitusten ja kuin ulkokilpailujenkin aikana. 2XU-kompressiovaatteet siirtävät hien nopeasti iholta, joten olosi on niitä käyttäessäsi kovemmassakin menossa kuiva ja mukava. Materiaalien antibakteerinen käsittely vähentää pahaa hajua ja bakteerien kasvua.

Nopeampi palautuminen

Sydän- ja verekiertoelimistö hyötyy asteittaisesta kompressiosta, koska sen ansiosta veri palautuu helpommin sydämeen. Tällöin lihaksiin kertyy vähemmän laktaattia ja se myös puhdistuu nopeammin pois. Tuloksena on nopeampi palautuminen: lihassäikeiden jälleenrakentuminen nopeutuu, lihasten turvotus vähenee ja lihakset tuntuvat rennommilta.


Ehkäisee veritulpan syntymistä

Veritulppa syntyy yleensä säären alaosassa pitkän istumisen tai paikallaanolon seurauksena, kuten esimerkiksi matkustaessa. Koska 2XU -kompressiovaatteiden käyttö lisää verenkiertoa laskimopaineen lisääntyessä, vähenee veritulpan riski, samoin jalkojen ja säärien turvotus.Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 110 x 45 x 170 mm.

Sukupuoli
Miehet, Naiset


Paino
0.13 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Kommentit
pirjo H. 31.10.2017
Yleisarvosana
Todella laadukkaat sukat, merkki, jota on harvoissa paikoissa saatavilla nykyisin.
Tarmo R. 14.6.2017
Yleisarvosana
Perushyvät sukat.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...