Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Tarvikkeet‪» Sisäteltat ja absidit‪»

Hilleberg Unna Mesh Inner Tent

Hilleberg Unna Mesh Inner Tent

Hilleberg Unna Mesh Inner Tent

Hinta


Määrä
kpl


Tulossa lisää arviolta 31.1.2022

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 14 - 90 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on erittäin hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Teltantekijöiden aatelistoon kuuluvan Hillebergin sisäteltta tekee telttailusta ja retkeilystä entistä monipuolisempaa. Verkkomateriaalista tehty sisäteltta takaa erinomaisen ilmanvaihdon sisätelttana, mutta sitä voi mainiosti käyttää sateettomalla ja lämpimällä kelillä sellaisenaankin.

Hieman viileämmän Mesh Inner Tentin voi vaihtaa seuraaviin Hilleberg malleihin: Akto; Allak; Anjan & Anjan GT 2 & 3; Enan; Nallo & Nallo GT 2, 3, & 4; Nammatj & Nammatj GT 2 & 3; Rogen; Soulo; Staika; ja Unna. Irrota vain teltan mukana tullut sisäteltta ja korvaa se tällä ohuemmalla verkkosisäteltalla, jotta saat telttaasi paremman tuuletuksen. Sateettomilla keleillä voit poistaa telttakankaan ja saat hyttysturvallisen maisemateltan. Mesh Inner tent on myös ihan pikkusen kevyempi kuin teltan mukana tullut alkuperäinen sisäteltta. Säästät näin myös ihan vähän painoa.

Jos sadekuurot jännittävät, voit virittää esimerkiksi tarpin tai muun katoksen Mesh Inner Tentin päälle, jolloin vesi ei kastele, mutta nukkuminen on mukavan viileää. Lisäksi verkkoteltan sisältä näkee erittäin mukavasti joka puolelle, eli luontoa ja tähtitaivasta voi hämmästellä mukavasti makuupussista ilman, että ötökät ja muut ynniäiset pääsevät kiusaamaan. Tarppi myös suojaa kivasti porottavalta auringolta samalla kun ilma virtaa verkkoseinien läpi.

Mesh Inner Tentin mukana ei tule kiiloja eikä telttakeppejä. Ne pitää joko ostaa erikseen tai jos omistat Hillebergin vastaavan teltan ennestään, voit käyttää samoja telttakeppejä tämän tuotteen kanssa. Sisätelttakäytössä riittävät yhdet telttakepit.

Sisältää Pole Holder Kitin eli voit asentaa kaaret suoraan sisätelttaan.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 250 x 30 mm.

Paino
0.7 kg (myyntipakkauksen kanssa 1.00 kg)


Takuu
60 kk


Valmistusmaa
Viro


Kommentit
Hannu R. 5.7.2019
Yleisarvosana
Lisää ilmankiertoa teltassa ratkaisevasti, kesäkeleillä tarpeellinen lisävärkki.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Hilleberg Unna
Hilleberg Unna
Captcha$
2.2 kg
(20)


Blogi

Hilleberg -teltan valintaopas

Hillebergin telttavalikoima on niin runsas, että Hillen hankkijalla saattaa olla edessään ihan valinnanvaikeus: niin paljon hyviä vaihtoehtoja. Mikä Hillebergin teltta on paras juuri sinun tarpeisiisi? Lue Varuste.netin vinkit Hilleberg -teltan valintaan.


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...