Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Käsineet‪» Akkulämmitteiset käsineet‪»

Nevercold Ontario lämpökäsineet

Nevercold Ontario lämpökäsineet

Nevercold Ontario lämpökäsineet
Nevercold Ontario lämpökäsineet
Nevercold Ontario lämpökäsineet

Hinta


Määrä
pari


Koko
XS (7)
S (8)
M (9)
L (10)
XL (11)
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Elektroniset Nevercold Ontario -lämpökäsineet ovat rakenteeltaan hyvin ohuet, eikä niissä ole varsinaista lämpöeristekerrosta. Ne onkin ensisijaisesti suunniteltu aluskäsineiksi paksumpien talvikäsineiden alle. Ontario -lämpökäsineitä voi kuitenkin käyttää pakkassäällä myös sellaisenaan vaikkapa kohtalaista sorminäppäryyttä vaativissa tehtävissä (mm. valokuvaaminen), joissa paksumpien käsineiden käyttäminen ei ole mahdollista. Lämpökäsineet soveltuvat erinomaisesti myös valkosormisuudesta kärsiville sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Ontario -lämpökäsineiden lämmityselementit ovat sormien ympärillä, joten lämpö jakautuu käsineiden sisällä tasaisesti ja miellyttävästi. Käsineiden selkäpuoli on ohutta ja joustavaa polyesteri-spandex-sekoitekangasta, ja kämmenpuoli hieman paksumpaa pehmeäpintaista mikrokuitukangasta. Sisävuori on miellyttävän pehmeää polyesterikangasta.

Käsineiden akkutaskut ovat ranteen kohdalla. Virtalähteinä ovat tehokkaat ja pienikokoiset litium-ioni-akut. Ne ladataan joko käsineiden mukana toimitettavalla kahden akun verkkolaturilla tai lisävarusteena saatavalla autolaturilla.

Ontario -käsineissä on kolmiportainen lämpötilan säätö. Lämmitysvoimakkuus valitaan ranteessa olevalla painonapilla. Painonapin valon väri ilmaisee valitun lämmitysvoimakkuuden. Täydellä teholla lämmityselementtien lämpötila on 52 °C ja akunkestoaika noin 2 tuntia. Alimmalla teholla lämmityselementtien lämpötila on 37 °C ja akunkestoaika noin 8 tuntia. Lämmityksen voi myös kytkeä painonapista kokonaan pois silloin, kun sille ei ole tarvetta.

Ominaisuudet

 • Hiilikuitu-lämmityselementit sormien ympärillä
 • 3-portainen lämpötilan säätö, säätönappi ranteessa
 • Lämmityselementtien lämpötila 55 °C (täysi teho), 45 °C (puoliteho) tai 38 °C (matala teho)
 • Toiminta-aika 2-8 tuntia lämmitystehosta riippuen
 • Materiaali: polyesteri
 • Käsinpesu 30 °C
 • 1800 mAh / 7.4 V (DC) litium-ioni-akut 2 kpl, latausaika verkkolaturilla noin 5 h
 • 100-240 V / 50-60 Hz verkkolaturi kahdelle akulle
 • Selkeä käyttöohje suomeki, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi

Pakkauksen sisältö:

 • Käsineet
 • Akut 2 kpl
 • Verkkolaturi
 • Käyttöohje

Erikseen myytävät lisävarusteet:

 • Lisäakut
 • Autolaturi

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 180 x 350 x 70 mm.

Sukupuoli
Miehet, Naiset


Paino
0.55 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
12 kk


Valmistusmaa
Saksa


Kommentit
Janne F. 11.1.2022
Yleisarvosana
Hyvin lämmittää ja pakkasilla toisten hanskojen alla. Akku tyhjenee itsentänsa jos jättää kytkettynä hanskoihin kiinni. Nopea toimitus ja vaihto pienempiin toimi nopeasti.
Anonyymi 28.12.2021
Yleisarvosana
On niin mukavaa, että voi pitää kädet lämpiminä joko paljain hansikkain tai ulkona lapasilla tai työhansikkailla säästä, tuulesta ja tilaisuudesta riippuen. Hieman kömpelö mansetissa, mutta se on sen arvoista. Toimii hyvin!
Sinikka N. 16.12.2021
Yleisarvosana
Olen iäkäs naisihminen, harrastan ahkerasti ulkoliikuntaa, hiihto on lempilajini. Käteni palelevat herkästi pakkasilla enkä ole löytänyt tarpeeksi lämpimiä käsineitä, joiden kanssa hiihtäminen sujuisi mukavasti. Nyt olen käyttänyt näitä lämpökäsineitä ohuiden nahkarukkasten alla ja kädet ovat pysyneet lämpiminä 10-15 asteen pakkasilla, se on hienoa! En ole kuitenkaan täysin tyytyväinen, sillä sormikkaat istuvat huonosti käsiini. Koko on S 8, kämmenen leveys on sopiva, mutta peukaloissa on mittaa lähes puolet liikaa ja myös etu- ja keskisormi ovat liian pitkät. Kovin kummoiseen näpräilyyn näillä ei pysty. Kalvosin on mielestäni liian tuhti ja ja varsinkin ranteen sisäpuolelle laitettavat akut alkavat hiihtäessä hiukan painaa peukalon tyveä. - Hämmästykseni oli myös suuri, kun käsineistä ilmeni valmistusmaaksi Kiina, vaikka Varustenetin tuotetiedoissa selvästi lukee Saksa. Tämä oli pettymys, sillä yritän parhaani mukaan välttää kiinalaisten tuotteiden hankkimista!
Jimmy H. 6.11.2021
Yleisarvosana
Tuntuu toimivan ihan kohtalaisesti. Melko ohuita niin jos on oikein kylmä niin on pakko käyttää tupla hanskat ja lämmitettävät alushanskoina
myy...@...fi 5.11.2021
Yleisarvosana
Hyvät on
Dan I. 4.10.2021
Yleisarvosana
Käsineitä käytetään nyt muutaman kerran ja ne täyttävät odotukset. Lämmin ja mukava.
Anonyymi 16.4.2021
Yleisarvosana
Passissa oli sormet aina jäässä, mutta nämä poistivat sen ongelman. Sen verran ohuet että ampuminenkin onnistuu. Jos pakkasta on oikein reippaasti, niin rukkaset vielä näiden päälle tulevat tarpeen.
Olli L. 9.4.2021
Yleisarvosana
Kaksi n.55 min sukellusta tehty + 2 asteisessa vedessä ja lämpö on riittänyt täydellä teholla hyvin. Päälihanskana ollut Enluva villasormikas.
Teemu P. 24.3.2021
Yleisarvosana
Toimii motocross hommissa 👌
Anonyymi 2.3.2021
Yleisarvosana
Kolme eri säätöä takaa tasaisen lämmön. Kannattaa ottaa pientä kokoa, jotta saa päälle varsinaiset hanskat. Niissä puolestaan huomioitava riittävän löysä ranteen osa, koska akut leventävät lämpökäsineiden ranneosaa. Näitä ei ole suunniteltu tuuleen eikä työntekoon - materiaali pehmeää ja ilmavaa.
Näytä kaikki (22) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Nevercold Autolaturi
 
Nevercold Autolaturi
Captcha$
(8)
Heti saatavilla
Nevercold Norvik
 
Nevercold Norvik
Captcha$
(17)
Heti saatavilla
Nevercold Verkkolaturi
 
Nevercold Verkkolaturi
Captcha$
(10)
Heti saatavilla
Outgo PT POD - Microfiber Towel
Outgo PT POD - Microfiber Towel
Captcha$
(8)
Heti saatavilla
-20%
Nevercold Vermont
 
Nevercold Vermont
Captcha$
Poistossa alk. 112.28 $
(15)
Heti saatavilla
Nevercold Aspen
 
Nevercold Aspen
Captcha$
(16)
Heti saatavilla