Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» 3 hengen teltat»

Fjällräven Keb Endurance 3

Fjällräven Keb Endurance 3

Fjällräven Keb Endurance 3
Fjällräven Keb Endurance 3
Fjällräven Keb Endurance 3
Fjällräven Keb Endurance 3
Fjällräven Keb Endurance 3
Fjällräven Keb Endurance 3
Fjällräven Keb Endurance 3

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Fjällräven Keb Endurance 3 Pine Green (616)
Pine Green (616)
Fjällräven Keb Endurance 3 UN Blue (525)
UN Blue (525)Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Retkeilynurkka, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Fjällräven Keb Endurance 3 on erittäin vahva ja tilava 4 vuodenajan teltta vaativille vaelluksille ja myös lumisiin olosuhteisiin. Käyttömukavuutta parantaa tilava absidi.

Erityisen vahva ja turvallinen neljän vuodenajan tunneliteltta on ihanteellinen vaativissa olosuhteissa ja haastavassa maastossa. Kauttaaltaan tasakorkuinen sisäteltta ja suuri absidi tuovat lisätilaa ja ovat tarpeen etenkin silloin, kun joudut huonon sään takia pysyttelemään sisällä. Sopii erinomaisesti talvivaelluksille ja lumisiin olosuhteisiin. Teltta on kuitenkin hyvin pakattavissa kantolaitteeseen.

Kaikki materiaalit ja yksityiskohdat on valittu huolellisesti siten, että ne ovat luotettavia ja toimivia kylmissä olosuhteissa. Esimerkiksi säädöt ja vetoketjujen vetimet ovat tarpeeksi suuria käsiteltäväksi talvihanskoilla. Erityisen vahvoissa myrskynaruissa on tuplasäädöt ja niissä on käytetty heijastavaa lankaa. Maalenkit ovat suuret ja voit käyttää niissä sauvoja tai suksia kiilojen sijaan, kun pystytät telttaa lumisissa olosuhteissa. Vahvat ja malliltaan pidemmät telttakiilat antavat erinomaisen pidon vaikeassa maastossa. Tuuletusaukoissa ja ovissa on heijastimet.

Ulkoteltta ja sisäteltta on kiinnitetty toisiinsa, joten sisäteltta ei kastu silloin kun pystytät telttaa sateessa. Kaaritunnelit on värikoodattu käsittelyn helpottamiseksi. Ne ovat tarpeeksi suuret tuplakaarille (lisävaruste), joten teltta kestää myös kovempaa tuulta ja lumen kasaantumista katolle.

Sisäteltta on tilava ja siinä on hyvä istumakorkeus. Absidissa on erittäin hyvin tilaa varusteiden säilyttämiseen, ruoanlaittoon ja muihin toimintoihin. Kaksi sisäänkäyntiä helpottavat kulkemista sisään ja ulos ja mahdollistavat tuulensuojan puoleisen oven käyttämisen huonolla säällä. Vaatenarut absidissa ja sisäteltassa sekä monet verkkotaskut auttavat pitämään varusteet järjestyksessä. Sisäteltassa on myös kiinnityspisteet Gear Loftille (lisävaruste).

Suuret, korkealla olevat tuuletusaukot varmistavat hyvän ilmanvaihdon. Kaikissa teltan aukoissa on tiheä itikkaverkko, ja ne voidaan peittää ulkoteltan kankaalla, jos telttaa käytetään lumessa tai hiekassa. Lämpimällä säällä ovet voidaan kiinnittää puoliavoimeen asentoon ilmanvaihdon parantamiseksi ilman että sade pääsee sisätelttaan. Ulkoteltan YKK-vetoketjuissa on automaattinen lukitustoiminto, joten ne eivät pääse hilautumaan auki kovassakaan tuulessa. Ulkoteltan ovien itikkaverkko pitää useimmat hyönteiset pois absidista, mikä on käytännöllistä silloin, kun haluat laittaa ruokaa tai sinulla on vaikkapa koira mukanasi.

Ulkoteltta on Fjällrävenin uutta korkealaatuista TripleRip-nailonkangasta. Teltan kestävyyden ja painon suhde on ihanteellinen, sillä sen innovatiivisessa rakenteessa on yhdistetty kahta eripaksuista kangasta: 40 denieriä teltan yläosassa ja 70 denierin vahvikkeet alaosassa, missä hankaus maata vasten on suurimmillaan. Muiden Fjällrävenin telttojen tapaan myöskään Keb Endurance 3 ei sisällä PVC-muovia ja se on palokyllästemyrkytön. Siinä on myös fluorihiilitön käsittely.

  • Luja ja luotettava neljän vuodenajan tunneliteltta vaativiin olosuhteisiin ja maastoihin.
  • Korkea sisäteltta ja erittäin suuri eteinen varmistavat mukavuuden, kun sisällä on vietettävä pitkiäkin aikoja.
  • Eteisessä on kaksi sisäänkäyntiä – yksi kummallakin sivulla – ja paljon tilaa tarvikkeiden säilytykseen.
  • Kolme erittäin vahvaa mutta silti kevyttä DAC Pressfit -telttakaarta.
  • Kaaret on helppo irrottaa myös hanskat kädessä kaksipaikkaisesta kiinnikkestä.

Teltan materiaali: 40D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide, 70D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide
Sisäteltan materiaali: 30D Ripstop DWR 100% Polyamide
Pohjamateriaali: 70D PU 10000mm 100% Polyamide
Hyttysverkon materiaali: 20D No-see-um mesh 100% Polyester

Kaaren materiaali:
DAC Pressfit
Kaaren läpimitta: 10.2 mm
Kiilat: DAC V-Pegs Medium

Paino: 4130g/ minimi 3420g
Koko pakattuna: Pituus: 44 cm / halkaisija: 19 cm

Henkilömäärä: 3 henkeä
Käyttö: 4 vuodenaikaa
Rakenne: Tunneli


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 460 x 170 x 260 mm.

Henkilökapasiteetti
3


Majoitetyyppi
Tunneliteltta


Paino
4.13 kg (myyntipakkauksen kanssa 4.61 kg)


Takuu
12 kk


Kommentit
Teemu P. kirjoitti 14.12.2020:
Yleisarvosana
Saapui nopeasti ja vaikuttaa hyvältä, ensi kesän retket tosin vasta paljastaa totuuden oikeassa käytössä
Mikko M. kirjoitti 31.7.2020:
Yleisarvosana
Teltta oli erittäin nopea pystyttää ja piti hyvin vettä Norjan reissulla. Hyvin suunniteltu kokonaisuus. Ainoat miinukset tulevat siitä, että teltan pohjanaru repesi kankaasta irti kolmannella pystytyksellä - saanee kuitenkin takuuseen. Lisäksi sisäteltan kangas vaikuttaa erittäin haperolta - jo nyt pienellä käytöllä esim. Ovessa huomaa pieniä reikiä.
Tuomas H. kirjoitti 21.7.2020:
Yleisarvosana
Kotimaan vaelluksella ensikokemus positiivinen. Toki kelit sattuivat olemaan optimaaliset (ei siten vesisadetestattu vielä). Tilava absidi ehdottomasti plussaa, ainakin omaan käyttötarpeeseen. Telttakaaret vahvat, kevyet ja näppärät. Ainut miinus näin äkkiseltään on oviaukkojen vetoketju, joka ei mielestäni paras mahdollinen.
Lisää kommentti


Blogi

Fjällräven -teltan valintaopas

Valitako tunneliteltta vai kupoliteltta? Minkä kokoinen teltta on syytä valita? Miksi hankkisin Fjällräveniltä teltan, mikä niissä on niin erikoista? Näihin ja moniin muihin pointteihin saat vastauksen Fjällräven -telttojen valintaoppaastamme.


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...